MAC & Sephora - 38 тема

• 102 410
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Estée Lauder Pure Color Envy и още едно червено.

# 256
Ел, би ли споделила дали метеоритите добавят някакъв цвят на кожата? Току- що в едно ревю прочетох, че давали лек розов оттенък, но не видях никакви суочове. Ака са като 02 clair от редовните ще е супер.

# 257
  • София
Никакъв цвят не правят на моята кожа. Формулата им е като тази на Коледните от 2015 и не се трошат както тези от Коледа 2016. Може би ако са по-трошливи има опасност от придаване на цвят, но при мен въобще не съм забелязала такъв ефект.

# 258
Elle-même, благодаря! Аз така или иначе съм ги поръчала и вече пътуват към мен. Преди да поръчам търсих информация за тях, но чак днес се сетих тук да попитам. Така че сега вече ги чакам с още по-голямо нетърпение.

# 259
  • Бургас
Здравейте Simple Smile Живея в град, в който не разполагаме със Сефора. Решила съм, че искам да поръчам палитра на TF. Разбрах, че е възможно да поръчаш като звъннеш в един от двата магазина на Сефора и те изпращат поръчаното. Такъв ли е процеса? Плащането при взимане на поръчката от куриера ли се случва или се плаща онлайн? Ще се радвам някой, който е поръчвал да ми обясни цялата процедура. Благодаря предварително.

# 260
  • в 1001-та нощ
До колкото ми е известно - продуктът се изпраща с куриер с наложен платеж.

# 261
Bourjois - Silk Edition - това ми е любимата пудра, която ще използвам до дъно. Много фина и мека и не стои брашняно.

# 262
  • гр. София
По куриер с наложен платеж.

# 263
здравейте, искам да ви попитам дали знаете за палитра в която има подобни на малиновете цветове от палитрата Modern Renaissance на ABH  която мога да намеря в бг? Интересуват ме само тези 2-3 малинови цвята, но не мога да намеря палитра с такива, а проблема е че не мога да поръчвам неща от чужди сайтове и не мога да се сдобия с оригиналната. Единствения ми друг вариант е да си купя фалшива такава, а наистина не одобрявам купуването на фалшива козметика. Моля ако се сещате за нещо подобно да ми кажете, дори и да е от български сайт, а не магазин.

# 264
  • гр. София
Христина, палитарата я има в сайта на cult beauty в uk и те доставят до България.

Упсс, там е свършила. Но я има и в BeautyBay и те също доставят до БГ.

http://www.beautybay.com/cosmetics/anastasiabeverlyhills/modernr … eyeshadowpalette/

# 265
На мен проблема ми е че нямам карта с която да платя.Благодаря все пак. Simple Smile

# 266
  • гр. София
Много от превозвачите предлагат услуга да пазруват вместо теб срещу %.

# 267
Благодаря ти

# 268
здравейте, искам да ви попитам дали знаете за палитра в която има подобни на малиновете цветове от палитрата Modern Renaissance на ABH  която мога да намеря в бг? Интересуват ме само тези 2-3 малинови цвята, но не мога да намеря палитра с такива, а проблема е че не мога да поръчвам неща от чужди сайтове и не мога да се сдобия с оригиналната. Единствения ми друг вариант е да си купя фалшива такава, а наистина не одобрявам купуването на фалшива козметика. Моля ако се сещате за нещо подобно да ми кажете, дори и да е от български сайт, а не магазин.

Makeup revolution - New trals vs neutrals
Не знам дали тази точно палитра я има в Ензо обаче, имат доста неща на марката. Другият вариант би бил чрез посредник от английския им сайт.  Peace

# 269
  • Бургас
Благодаря за отговорите.
Досега съм ползвала само козметика от дрогериите. Обмислям дали да си купя палитрата Sweet peach на TF. Какво ви е мнението за нея, струва ли си цялта истерия и изкупуване за секунди? По-добра ли е от шоколадовата, бонбонената и semi-sweet ? Каква друга палитра бихте ми препоръчали от Сефора?
Друг въпрос: при MAC има ли възможност да се поръчва както при Сефора? Интересува ме за fix+. Има ли български сайт, от който може да се сдобия с него?
Съжелявам ако прекалявам с досадни въпроси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт