MAC & Sephora - 38 тема

• 102 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ааа, не знаех! Е, много бързо! Що така?! ooooh!

Ами някой друг да каже има ли техен магазин някъде. Аз само този знаех. newsm78

# 241
  • гр. София
Здравейте,момичета!  Влизам в прекрасната ви тема с молба за съвет.  Hug

В търсене съм на нова пудра (предпочитам прахообразните по принцип, но бих взела и компактна, ако отзивите са по-добри). Какво бихте ми препоръчали от МАС? Кожата ми е нормална към комбинирана, с леко омазняване в Т-зоната, а останалата част е нормална. ФДТ-ът ми е Диор Форевър (изключително доволна съм, между другото), който ми дава достатъчно покритие, така че от пудрата не искам допълнително покритие, а просто "сетване"/запечатване на ФДТ-на. Мисля, че бях ползвала безцветна прахообразна пудра на МАС преди години и бях доволна, но беше отдавна, така че ще се радвам да чуя и вашите мнения и препоръки.

И още нещо: обмислям най-после да си закупя професионална четка за пудра и съм се насочила към тези на МАС. Доколкото знам качетвото на четките им е високо, но не съм особено запозната, та да ви попитам: Вие ползвали ли сте някоя от техните четки за пудри и доволни ли сте? Коя бихте ми препоръчали? Коя е най-подходяща за прахообразна и коя за компактна пудра?

Чета ви отдавна (но почти не пиша Sad) и знам, че повечето от вас имат голям опит и мога да разчитам на вашите мнения. Благодаря предварително!  bouquet

# 242
Здравейте,момичета!  Влизам в прекрасната ви тема с молба за съвет.  Hug

В търсене съм на нова пудра (предпочитам прахообразните по принцип, но бих взела и компактна, ако отзивите са по-добри). Какво бихте ми препоръчали от МАС? Кожата ми е нормална към комбинирана, с леко омазняване в Т-зоната, а останалата част е нормална. ФДТ-ът ми е Диор Форевър (изключително доволна съм, между другото), който ми дава достатъчно покритие, така че от пудрата не искам допълнително покритие, а просто "сетване"/запечатване на ФДТ-на. Мисля, че бях ползвала безцветна прахообразна пудра на МАС преди години и бях доволна, но беше отдавна, така че ще се радвам да чуя и вашите мнения и препоръки.

И още нещо: обмислям най-после да си закупя професионална четка за пудра и съм се насочила към тези на МАС. Доколкото знам качетвото на четките им е високо, но не съм особено запозната, та да ви попитам: Вие ползвали ли сте някоя от техните четки за пудри и доволни ли сте? Коя бихте ми препоръчали? Коя е най-подходяща за прахообразна и коя за компактна пудра?

Чета ви отдавна (но почти не пиша Sad) и знам, че повечето от вас имат голям опит и мога да разчитам на вашите мнения. Благодаря предварително!  bouquet

Здравей! Имаш няколко варианта от МАК.

1) Транспарантна пудра (има я на прах и в компактен вариант). Тя е прозрачна, не добавя цвят и покритие, а просто е завършек на грима и матира.
2) Blot пудра - тя матира, без да придава допълнително покритие, има минимален цвят. Подходяща е за комбинирана кожа, не съдържа талк и може да се нанася многократно, без да пресуши кожата.

Останалите ще придадат допълнително покритие и цвят върху кожата.

За четките им бих казала, че това са най-добрите четки за грим, които се предлагат в България, поне по мое мнение. Четка номер 150 е перфектна голяма четка за пудра. Имат и кабуки, ако искаш да е по-удобно за чанта.

# 243
  • гр. София
Благодаря много! bouquet
Задължително ще мина да ги погледна на място,  но исках първо да чуя мнение и от вас, не искам да се доверявам сляпо на консултантките. И още един въпрос - какви са цените, че да се настроя предварително психически?  Laughing Пудрите мисля,  че са до около 50 лв, което за мен е ок като цена, но четките по колко са, може би по 100 и отгоре?   Thinking

# 244
Не, най скъпата е 100 лв. Peace

# 245
Здравейте момичета bouquet
Отдавна стои в кошницата ми това червило и се чудя, newsm78 някой ползвал ли е да сподели
http://www.enzo.bg/estee-lauder/pure-color-envy-oformjassho-chervilo/

# 246
Здравейте! Ннякой видя ли вече на живо метеоритите от Happy Rosy Glow колекцията? Търсиих и ревю с повече снимки, но не намерих.

# 247
  • Бургас
За мен тези червила са божествени,имам и в златната гилза. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На моите устни са трайни,не се разтичат,едни от най-хубавите червила,които имам са тези.Но ако трябва да съм честна в златната гилза са малко по-трайни при мен,но аромата им е по-натрапващ се.

# 248
  • София
Здравейте! Ннякой видя ли вече на живо метеоритите от Happy Rosy Glow колекцията? Търсиих и ревю с повече снимки, но не намерих.

Аз използвам новите Метеорити от може би месец вече, но не ми остава време да им направя ревю :/

На мен много ми харесват и ги препоръчвам на всички, особено ако не сте успели да се сдобиете с Коледните от 2015-та година. Опаковката е същата като вид, отново сферична (и много красива) с прекрасен цвят и с огледалце от вътрешната страна на капачето. Самите топчета са в няколко цвята и размер, като има и наподобяващи формата на яйце Simple Smile Като ефект правят всичко, типично за Метеоритите. Допълнителен плюс е, че блясъкът им е много фин и дискретен и без никакъв проблем могат да се носят всекидневно, дори и на работа, без човек да се притеснява, че блести излишно.

# 249
За мен тези червила са божествени,имам и в златната гилза. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На моите устни са трайни,не се разтичат,едни от най-хубавите червила,които имам са тези.Но ако трябва да съм честна в златната гилза са малко по-трайни при мен,но аромата им е по-натрапващ се.
а кои са тези в златната гилза , може ли линк?

# 250
# 251
Благодаря ти bouquet

# 252
Имам го този цвят,даже мисля да го пусна в размените,ново.

# 253
  • Бургас
Nectarine ли имаш,моя е Candy.

# 254
  • Велико Търново
Аз с удоволствие си ползвам червилата Envy на EL , имам три цвята и са ми едни от любимите - сравнително дълготрайни са, хидратират и не пресушават устните, не се разтичат Peace

Общи условия

Активация на акаунт