MAC & Sephora - 38 тема

• 102 436
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, ще пращам ММ в Мак утре и да ви питам, на каква цена бяха пудрите за лице?

Около 60лв.  Peace
Hug
Коя пудра си избрала?
пресованата трансперантна

# 226
  • Бургас
Блот пудрата ли?
От нея съм изразходила 4-5 опаковки, но скоро не съм я купувала.  Simple Smile

Или, всъщност, ти май имаш предвид бялата (тя не добавя цвят, когато е нанесена върху лицето). Тя не ми допадна толкова, колкото Блот пудрата, даже все още ми се мота една из вкъщи.

# 227
бялата, да. Аз главно такива използвам. Сега свърших на Сефора бяла, остана ми малко от HD на MUFE и сега реших да взема такава от МАС.

# 228
бялата, да. Аз главно такива използвам. Сега свърших на Сефора бяла, остана ми малко от HD на MUFE и сега реших да взема такава от МАС.
Пропусни спокойно, не е много добра тази бяла пудра.

# 229
Аз блот пудрата на МАК не я харесах, нищо не виждах да прави. Сега съм със свободната им и ми допада определено, особено нанесена с бъфинг бръш. Исках да си взема на Шанел свободната пудра, която тук толкова препоръчват момичетата, но като казах на консултантката им в Сердика, че я взимам за матиране (имам си проблем с лъщенето), тя каза, че е невъзможно да го прави това, защото е сатенена.  Mr. Green И затова тогава взех МАК, като свърши, ще го мисля. Може би вече ще имаме Ърбън Дикей и ще взема нещо тяхно...

# 230
А свободната пудра на Шанел подходяща ли е за суха кожа, само за фиксиране на грима?

# 231
  • София
Исках да си взема на Шанел свободната пудра, която тук толкова препоръчват момичетата, но като казах на консултантката им в Сердика, че я взимам за матиране (имам си проблем с лъщенето), тя каза, че е невъзможно да го прави това, защото е сатенена.  Mr. Green И затова тогава взех МАК, като свърши, ще го мисля. Може би вече ще имаме Ърбън Дикей и ще взема нещо тяхно...
E, как ще е сатенена?  ThinkingАз точно за матиране и фиксиране я ползвам. Simple Smile
Може би, е бил останал само този цвят, който е с блещулките вътре newsm78. Аз имам 30 номер и ми е идеален. bowuu

# 232
Исках да си взема на Шанел свободната пудра, която тук толкова препоръчват момичетата, но като казах на консултантката им в Сердика, че я взимам за матиране (имам си проблем с лъщенето), тя каза, че е невъзможно да го прави това, защото е сатенена.  Mr. Green И затова тогава взех МАК, като свърши, ще го мисля. Може би вече ще имаме Ърбън Дикей и ще взема нещо тяхно...
E, как ще е сатенена?  ThinkingАз точно за матиране и фиксиране я ползвам. Simple Smile
Може би, е бил останал само този цвят, който е с блещулките вътре newsm78. Аз имам 30 номер и ми е идеален. bowuu
И аз това продължавам да се чудя, като тук знам, че изрично се препоръчва като матираща и по-скоро допускам грешка на консултантката...  Mr. Green Mr. Green

# 233
  • гр. София
А свободната пудра на Шанел подходяща ли е за суха кожа, само за фиксиране на грима?

На мен ми идва брашняна за моята суха кожа. Принципно харесвам MAC Natural skinfinish, но сега открих Giorgio Armani Luminous silk подчертавам powder, а не компактния ФДТ, по който са луднали ютюбърите. Исках нещо леко и ефирно за суха кожа.

# 234
Шоколадче, супер си bouquet в такъв случай, ще видя коя от предложените пудри ще пробвам.

# 235
  • София
На мен лично следващата ми пудра, разбира се като свърша запасите от 4 пудри, които ползвам едновременно....ще си взема Ту Фейсд какаовата. Обожавам да ми мирише на сладко и в това отношение имам пристрастяване към продуктите на Ту Фейсд.... Joy Joy hahaha

Освен това ласкави коментари чета/чувам за пудрите на Буржуа. Ако има изобщо цветове си струва да се пробват, защото са много фини и много харесвани от американските влогъри. 'щото за тях това си е внос. Joy hahaha

# 236
Аз скоро хвалих пудрите на Буржуа.Имала съм 3 прахообразни и от трите съм много доволна.Супер фини,невидими,блърват порите...изобщо много доволна останах и от трите.В момента ползвам Метеорити,свободната на Шанел и компактната на Диор форевър.Особено едната,голяма черна опаковка, "биеше" и трите,мисля,че нея я спряха.После взех още две,страхотни са за парите си Peace

# 237
Аз скоро хвалих пудрите на Буржуа.Имала съм 3 прахообразни и от трите съм много доволна.Супер фини,невидими,блърват порите...изобщо много доволна останах и от трите.В момента ползвам Метеорити,свободната на Шанел и компактната на Диор форевър.Особено едната,голяма черна опаковка, "биеше" и трите,мисля,че нея я спряха.После взех още две,страхотни са за парите си Peace
Жалко само, че Буржоа не правят светли цветове  Tired

# 238
  • София
Точно обратното! Simple Smile
Всичките им цветове са прекалено светли и ванилени. Това което можеш да видиш по стелажите им се намира в Лили или в специалните магазини на марката. Имаше такъв на пл. Славейков на ъгъла с Раковска към СДСто. Както и в Сефора. Peace

# 239
Магазинът до СДС-то вече не съществува. Има аптека на негово място.

Общи условия

Активация на акаунт