MAC & Sephora - 38 тема

• 102 438
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, обърнали ли сте внимание какви намалени неща са пуснали в Сефора? Днес видях, че е започнала разпродажбата в Facebook

# 211
Страхотен е този руж и аз ще го прибера вероятно. Heart Eyes

# 212
Galifornia на Benefit е красив да си го гледа човек  Simple Smile

да похваля на МАС Mineralize Rich Lipstick - много нежно и богато червило, подхранва страхотно изтормозени устни

# 213
  • гр. София
Ами имаше намалени сенки на MUFE, ФДТ на Герлен и МУФЕ, които вече няма да ги има и друго не запомних от намалението.  ooooh!

# 214
  • Бургас
Този руж е просто трепач. Heart Eyes

# 215
  • София
Galifornia на Benefit e зареден в Сефора. Много ми хареса на живо и го приютих.  Heart Eyes

Заредили са и на марката Dandelion руж ( не съм сигурна, че е такъв, но за моя тон на кожата определено такъв ) и течен матов Dandelion хайлайтер.
Убийствено красив и на снимка, даже! Grinning Heart Eyes
Напомня ми на една Теракота.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 216
  • София
Мацки, кой от двата цвята на Lancôme Teint Idole Ultra 24h -  01 Beige Albatre  и 010 Beige Porcelaine няма розов подтон? Клоня към първия, но нямам възможност да пробвам на живо. Ще поръчвам и се колебая.
Добър ли е за нормална към суха кожа и с каква покривност е, според вас? Трябва ми нещо леко.

# 217
  • Русе
Мацки, кой от двата цвята на Lancôme Teint Idole Ultra 24h -  01 Beige Albatre  и 010 Beige Porcelaine няма розов подтон? Клоня към първия, но нямам възможност да пробвам на живо. Ще поръчвам и се колебая.
Добър ли е за нормална към суха кожа и с каква покривност е, според вас? Трябва ми нещо леко.
Пробвала съм ги,но и двата са с розов подтон,което беше търсено при мен.За съжаление,цветът оксидира и в края на деня бях с два тона по-тъмна!Мисля,че отговаря на другите условия и аз съм със суха кожа!

# 218
  • гр. София
За суха кожа и нещо леко препоръчвам новия Double wear cushion stick на ЕЛ.

# 219
Дами, знаете ли дали утре МАС ще работи?
Пожелавам ви прекрасно прекарване на Новата година Wink

# 220
  • София
Отпада значи, благодаря Сиси  Heart Eyes
Шоколадче, благодаря и на теб, ще му обърна внимание  Hug

# 221
Момичета, ще пращам ММ в Мак утре и да ви питам, на каква цена бяха пудрите за лице?

# 222
  • Бургас
Момичета, ще пращам ММ в Мак утре и да ви питам, на каква цена бяха пудрите за лице?

Около 60лв.  Peace

# 223

Около 60лв.  Peace
Hug

# 224
  • Бургас

Около 60лв.  Peace
Hug

Коя пудра си избрала?

Общи условия

Активация на акаунт