MAC & Sephora - 38 тема

• 102 372
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Михаела, тъй като и аз съм със суха кожа ще ти препоръчам няколко ФДТ, коректор и 2 пудри да ги погледнеш и пробваш:

ФДТ
1. Makeup for ever Ultra HD foundation
2. Makeup for ever Ultra HD stick
3. MAC STUDIO SCULPT SPF 15 FOUNDATION
4. MAC MINERALIZE MOISTURE SPF15 FOUNDATION
5. Estee Lauder Double wear nude Cushion Stick Radiant Makeup - това е новата ми любов, много е лек и търпи наслагване, но не може да постигне чак пълно покритие

Коректор

1. Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer

Пудра

1. MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL
2. Giorgio Armani Luminous silk powder - oтново е ново попадение за мен от декември и е супер лекичка върху кожата и най-вече не изглежда пудрено

Аз лично не съм от феновете на  Синди и Бети.

# 361
Михаела, според мен Бети луманайзер е хайлайтър за хора с тъмна кожа. Бронзантът е за предпочитане да е матов, стои по-добре на лицето и придава повече структура. Ако си сложиш три блестящи продукта - руж, бронзант и хайлайтър, ще заблестиш страшно много. Доколкото си спомням, Синди също е блестящ руж. Няма лошо да се ползва, но отделно. Ако държиш на бронзант на Дъ балм, по-добре вземи Бахама мама.

Не споменаваш в коя държава си, но ако там можеш а намериш някоя от пудрите на Bare minerals - препоръчвам с двете ръце, чудесни са.  Peace

# 362
Благодаря и на двете!
В Германия съм,  ще проверя дали има продуктите им тук.

# 363
  • HH
Благодаря и на двете!
В Германия съм,  ще проверя дали има продуктите им тук.
Има ги в Douglas  Peace

# 364
Някой знае ли каква е цената приблизително на гел очната линия на мак?

# 365
  • София
37-38 лв.

# 366
  • Пловдив
Дами, някой дали знае грубо цената на новия детокс ББ крем на Clarins  Hug

# 367
Дами, някой дали знае грубо цената на новия детокс ББ крем на Clarins  Hug
Около 70 лв.  Peace в енцо обаче е 50 Simple Smile

# 368
  • Пловдив
Жаки, благодаря! Значи ще е от Енцо  Hug

# 369
Новите метеорити трябва да бъдат заредени между 10 и 15 февруари  Heart Eyes Прекрасен самоподарък за Свети Валентин  Mr. Green

# 370
  • София
Новите метеорити трябва да бъдат заредени между 10 и 15 февруари  Heart Eyes Прекрасен самоподарък за Свети Валентин  Mr. Green

И аз разбрах, че ще бъдат заредени другата седмица, но няма да ги купя.Ревюто на Темпталия ми стига, за да се откажа без дори да ги погледна, пък имам и още няколко други кутии.

По-скоро ми е интересен другият продукт, който е като пресовани метеорити, но май е руж и хайлайтър в едно или и аз не знам.Не съм попадала на много ревюта за него.

# 371
  • гр. София
Прасковените продукти за лице на Too Faced са заредени в Сефора.

# 372
  • Бургас
Аз също няма да купя новите Герленски метеорити.

# 373

И аз разбрах, че ще бъдат заредени другата седмица, но няма да ги купя.Ревюто на Темпталия ми стига, за да се откажа без дори да ги погледна, пък имам и още няколко други кутии.

По-скоро ми е интересен другият продукт, който е като пресовани метеорити, но май е руж и хайлайтър в едно или и аз не знам.Не съм попадала на много ревюта за него.
Заради ревюта бях отписала коледните, но ги видях на живо и бързо, бързо ги отнесох. Сега ги ползвам с кеф ежедневно  Heart Eyes Надявам се пролетните също да ме зарадват! Позитивно ревю за тях последно прочетох в eat love make up. Останах с впечатление, че ще има нова метеоритска четка?

# 374
  • София
Заради ревюта бях отписала коледните, но ги видях на живо и бързо, бързо ги отнесох. Сега ги ползвам с кеф ежедневно  Heart Eyes Надявам се пролетните също да ме зарадват! Позитивно ревю за тях последно прочетох в eat love make up. Останах с впечатление, че ще има нова метеоритска четка?

Аз ги купих Коледните само доверявайки се на една единствена снимка, просто ми хареса кутийката, но в сравнение с миналогодишните Коледни метеорити, тези не са нещо вълшебно и впечатляващо.На моята небяла кожа дори ми докарват един тон отгоре, но ще ги ползвам, няма да ги изхвърля.

Онова цвете на Ланком, което е от пролетната им колекция, някой знае ли дали ще се появи в България и кога?

Общи условия

Активация на акаунт