MAC & Sephora - 38 тема

• 102 353
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ще го има цветето, да. Би трябвало до средата на февруари да е тук.

# 376
Заради ревюта бях отписала коледните, но ги видях на живо и бързо, бързо ги отнесох. Сега ги ползвам с кеф ежедневно  Heart Eyes Надявам се пролетните също да ме зарадват! Позитивно ревю за тях последно прочетох в eat love make up. Останах с впечатление, че ще има нова метеоритска четка?

Аз ги купих Коледните само доверявайки се на една единствена снимка, просто ми хареса кутийката, но в сравнение с миналогодишните Коледни метеорити, тези не са нещо вълшебно и впечатляващо.На моята небяла кожа дори ми докарват един тон отгоре, но ще ги ползвам, няма да ги изхвърля.

Онова цвете на Ланком, което е от пролетната им колекция, някой знае ли дали ще се появи в България и кога?
Миналогодишните коледни изглеждат великолепни. Още ми е болка, че ги изпуснах  Cry ако на някой са му излишни да пише!

# 377
  • София
Ще го има цветето, да. Би трябвало до средата на февруари да е тук.

Благодаря! bouquet Ще изчакаме да го видим.

# 378
  • Пловдив
Впечатлена съм от розата на Ланком, силно при това. Ще я следя  Hug

# 379
Пролетни Метеорити няма да купя, защото имам онези Коледни, а и много други, но Розата на Ланком и хайлайтъра на Шанел ги дебна всяка минута.

# 380
Пролетни Метеорити няма да купя, защото имам онези Коледни, а и много други, но Розата на Ланком и хайлайтъра на Шанел ги дебна всяка минута.
О, да камелията! Кога се очаква, че забравих да попитам за нея днес?

# 381
О, да камелията! Кога се очаква, че забравих да попитам за нея днес?
Не се знае. Peace

# 382
  • Пловдив
Денси, кой хайлайтър визираш?

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 21:01 от armira

# 383
Здравейте,искам да си поръчам нещо от сефора,та знаете ли дали доставят до други градове и каква е политиката им?Както и как мога да се свържа с тях,защото не ми отговарят във фейсбук? Simple Smile

# 384
  • HH
Дайте да го видим това цвете.

# 385
  • гр. София

# 386
  • гр. София
Armira, ето това чакаме с Денси:

# 387
  • Бургас
Направо ми спря дъха,самото съвършенство. Heart Eyes

# 388
Мда, аз имам същия бронзър и дано и хайлатъра дойде в България.

# 389
  • Пловдив
Хайлайтъра е разкошен, що ли ми трябвяше да питам  Heart Eyes Обаче розата ми взе акъла  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт