MAC & Sephora - 38 тема

• 101 550
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
По-добре по-малко неща, но от истински магазин  Peace

# 61

Ех,жалко Sad Много ми се искаше да си накупя това или онова  Tired

По-добре си купи дрогериен клас продукти, отколкото имитация на МАС или която и да е друга марка. Поне ще знаеш, че са качествени и не съдържа вредни субстанции. В имитациите никой не знае какво се съдържа и могат да ти създадат кожни проблеми, да не говорим, че някои от съставките може и да са токсични. Аз също не вярвам на обяснението за дефектните опаковки. И в Алиекспрес, и в Ибей е пълно с такива ментета. Просто някой си прави бизнес, като ти препродава тук.  Peace

# 62
То само като се видят снимките на палитрите на  уж МАС...  Rolling Eyes Ми те крещят направо: Ментееее!

# 63
Привет и от мен!И на мен ми стана интересен новия фдт на Шанел от коментарите ви,но в Пловдив в БЗ не знам дали дават проби newsm78 Вие взимали ли сте проби от БЗ каквито и да било?Аз последните седмици пръснах около 1000лв там и не са ми дали нито една мостра или нещо такова Rolling Eyes Това практика ли е или просто на мен така ми се е случило?
П.П Сега се сетих,че в БЗ Пловдив няма Шанел ,напразно се бях въодушевила  Grinning

# 64
  • София
В Дъглас и Бюти Зоун не се предлага Шанел. Иначе относно магазините - никога не съм харесвала Бюти Зоун. Рядко пазарувам от Дъглас, започнаха да бъдат щедри след прекалено дълго време, като съм имала случаи, в които наведнъж съм оставяла огромна сума и не съм получавал дори мостра на парфюм  Naughty  Stop

Във Фейсбук има десетки страници, в които се продават ментета и всеки път се изумявам как хората им се връзват. Не, няма оригинални Шанели, Диори, Мак, Кайли и т.н.  Crossing Arms Всичко е долнопробно и фалшиво!

Фдт-ът на Шанел би трябвало да има бенефитите на крем, които няма как да се видят от една или две проби, така че всички, които си взехме мостри няма как да дадем реални впечатления относно ползите за кожата. Иначе като фдт - не е лош въобще. Аз очаквах, че ще мие тежък и ще се свлича, но не е така. Покритието е средно, финишът е "dewy". Матирам с пудра отгоре. Не се врязва в никакви гънки. Седи много естествено и леко. На моята комбинирана кожа издържа без проблем от 8ч. до към 16ч., след което вече започна рязко да тежи и да не изглежда добре. Но според мен това е нормално, все пак не е за моя тип кожа. Иначе взех за проба номер 12 - пасна ми идеално. От много време не бях носила фдт, който ми пасва без да се налага да го смесвам с бял.

# 65
Това че не дават мостри им е най - малкия проблем  Peace Вчера влизам изморена след тежък работен ден в магазина им на бул. "Витоша" защото исках да си взема антипъпковото кремче на Guerlain, но преди това да хвърля око за парфюм за свеки. Зяпам си ароматите и към мен се приближава младо момиче, което явно е за първи ден там. Поглежда ме, но не ми казва нищо ( имате ли нужда от помощ и т.н.), поради което отмествам поглед от нея и продължавам да си зяпам. Момичето се оттегля към касата, където друга продавачка казва по начин, по който и аз да чуя "К`во се ХАБИШ. Т`ва е зашото още не ГИ познаваш. Като работиш като мен 12 години ще разбереш кой купува и кой не" и то след като тази година съм оставила няколко хиляди лева във веригата ( за мен и подаръци) и най - малкото, което могат да направят е да се "похабят" малко за мен, както впрочем дължат да правят за всеки един клиент. Всъщност най - тъжно ми стана не това, че продавачката очевидно е невъзпитана, не на място и т.н., а че по този начин се обучават новопостъпилите служители. Вече си представям как след шест месеца днес притеснителното младо момиче ще гледа отракано и ще съска зад гърбовете на хората. Обадих се на централата за да подам оплакване и сега чакам да говоря с някой, който отговаря за сочения магазин. Развалиха ми вечерта и нямам никакво намерение да пазарувам повече там.

# 66
  • София
mechetaishan, адмирации, че не си оставила нещата така и си подала оплакване!  newsm10

# 67
Говорих с регионален мениджър за София. Много възпитана дама, която се извини за поведението на служителитя, благодари за обратната връзка и щели да вземат мерки ( не бяха посочени какви). Не знам какво ще предприемат, но поне да са наясно, че имат проблем с персонала. 

# 68
  • Бургас
Момичета,благодаря на споделилите за новия фдт на Шанел,ще го пропусна.

# 69
  • Пловдив
Говорих с регионален мениджър за София. Много възпитана дама, която се извини за поведението на служителитя, благодари за обратната връзка и щели да вземат мерки ( не бяха посочени какви). Не знам какво ще предприемат, но поне да са наясно, че имат проблем с персонала. 

Имам чувството, че в последните няколко години, в БЗ внедряват кадри на конкурентни търговски брандове. Служителите, които си разбираха от работата, вече не ги засичам. В Пловдив консултантките имат меко казано "селяндурско", отблъскващо поведение. Адмирации и от мен за подадените оплаквания! Аз бързо паля, но и бързо ми минава, затова до този момент не съм се обръщала към висшестоящи.

Много се надявам новия ФДТ на Шанел да не ми хареса, защото се усещам как все повече започвам да го мисля  Joy.

По-добре по-малко неща, но от истински магазин  Peace

Това е и моето верую.  newsm10

# 70
  • Пловдив
pacolina, В Пловдив Шанел продават в Притишоп на главната.

# 71
pacolina, В Пловдив Шанел продават в Притишоп на главната.
Хмм аз бях ходила преди 2г може би да търся спирала на Шанел и ми казаха,че в Пловдив никъде не се предлагат неща на марката и тогава си взех от Варна,но може би вече предлагат,ще погледна,мерси за инфото Peace
И аз не съм особено доволна от обслужването в БЗ.В Пловдив има 2 момичета,които добре са ме консултирали,но винаги всички имат един такъв пренебрежителен поглед,който въобще не ми харесва.Последният път като бях(в събота) купих един парфюм за МП,който уж беше с намаление за картодържатели,едва като си тръгнах забелязах,че изобщо не съм ползвала 10% отстъпка от цената.Отстъпката трябваше да бъде 12лв,не са кой знае колко,но пък като ми се полага защо да не я ползвам?!Но касиерката беше заета да се мазни на една известна дама и мен ме претупа #2gunfire

# 72
  • в 1001-та нощ
А аз напоследък в София и в БЗ и в Дъглас получавам много, ама много добро отношение. Дори се чудех да не са сменили лицето, което се занимава с това или пък политиката генерално.

От няколко месеца е много различна и ситуацията в Сефора Дъ Мол. Особено на Черния петък, а и след това - блестящи, адмирации  Blush За МАС само все по-добри неща мога да кажа и ми прави впечатление, че имат повече персонал напоследък.

# 73
Благодаря на всички,ще се поохарча за оригиналните,то се е видяло  Grinning  Наистина не е редно да се рискува за ментета Simple Smile Реших да си купя фдт doble wear,в Сефора предлагат ли го?

# 74
Кристина,аз отскоро съм с него и съм много много доволна! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт