MAC & Sephora - 38 тема

• 101 558
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Вчера гледах ревю на блогърка в youtube,правеше класация на най-добрите фдт и този беше на първо място,лицето ставало като на кукла и бил много издръжлив за мазна кожа Simple Smile Откъде си го взимаш?

# 76
Вчера гледах ревю на блогърка в youtube,правеше класация на най-добрите фдт и този беше на първо място,лицето ставало като на кукла и бил много издръжлив за мазна кожа Simple Smile Откъде си го взимаш?
От Пловдив БЗ,за съжаление отдавна не съм ходила в София,много искам ,но все нещо се случва и не успявам Rolling Eyes

# 77
Ще го търся в най-близкия ми мол,дано го има,много ти благодаря! Simple Smile

# 78
Няма защо  bouquet Пиши после да споделиш впечатления

# 79
  • Sofia
Момичета, имате ли информация дали ще зареждат в БГ колекцията на Марая Кери за МАС?

# 80
Нова палитра от Ту Фейсд за лято 2017: https://www.instagram.com/p/BOBQpyQB_uy/?taken-by=jerrodblandino

Аз съм на кантар. Вероятно качеството няма да е на ниво при толкова много цветове. Доста от цветовете ги има и в други палитри... Но пък е красива.  Flutter Embarassed

# 81
  • София
Момичета, имате ли информация дали ще зареждат в БГ колекцията на Марая Кери за МАС?

Конкретна дата не знам, но ще е съвсем скоро.

# 82
Здравейте, искам да ви попитам каква е цената на грим в магазините на MAC, струва ли си и записва ли се час предварително? Simple Smile

# 83
  • Down south
Тъкмо получих имейл, че е налична в местния Macy's и днес има 20% off (САЩ)
Нещо впечатляващо, което заслужава внимание и отиване до там? Не съм чела нищо за тази колекция?

# 84
  • в 1001-та нощ
Благодаря на всички,ще се поохарча за оригиналните,то се е видяло  Grinning  Наистина не е редно да се рискува за ментета Simple Smile Реших да си купя фдт doble wear,в Сефора предлагат ли го?

Да  Peace

# 85
  • Sofia

Конкретна дата не знам, но ще е съвсем скоро.

Благодаря  Peace

# 86
  • София
Коледна оферта от Сефора -  15 % за всяка покупка над 100 лв
Офертата важи 16.12 до 20.12  за всички марки в магазина

# 87
  • София
За колекцията на Марая ми казах другата седмица, че ще е тук Peace

# 88
  • Пловдив
Благодаря за темата!

Смятах да си взема ФДТ Les Beiges на Шанел за празниците, но май вече не съм убедена, че ще го направя. Номер 20 ми е прекалено светъл, а 30 ми е доста тъмен. Предложиха ми PERFECTION LUMIÈRE, №30 при него е по-светъл, но е с доста сериозно покритие и не ме устройва.

# 89
Аз също нямам търпение за колекцията на Марая, дано има повече бройки, че напоследък всичко, което искам доста бързо се изчерпва и това е много дразнещо... Кой продукт бихте препоръчали да погледна и си заслужава?

Общи условия

Активация на акаунт