MAC & Sephora - 38 тема

• 100 981
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • на последния етаж
Благодаря за новата тема!
Нищо козметично не очаквам за празниците. За други неща мечтая на този етап.

# 31
  • София
Тези подаръци си ги правя сама по принцип Simple Smile
Нямам нищо набелязано.

# 32
  • Велико Търново
Тези подаръци си ги правя сама по принцип Simple Smile
Нямам нищо набелязано.
И аз така Wink

# 33
  • София
Някой знае ли кога излиза цялата Прасковена колекция ( Sweet peach collection ) в Европа, за Америка
е след няколко дни на 14.
А белият шоколад?

За Великобритания е края на декември. Малките бял и тъмен шоколад бяха ексклузивни за сайта на американската Сефора и на Too Faced. И двете палитри са с доста лошо качество според всичко, което съм гледала.

Не очаквам никакви козметични подаръци за празниците. Не знам защо, никой не иска да ме изненада с козметичен подарък, трудно им било.  Laughing

Днес и аз съм с новия фдт на Chanel. По-късно ще споделя впечатления.  Peace

# 34
  • Бургас
Ехей нова тема  Hug, от старата май доста пропуснах .
Козметични подаръци сама си правя, рядко споделям какъв бръм ми е влязъл в главата за поредния козметичен продукт  Crazy . Исках два лака на Шанел получих ги като подаръци и съм готова . Може би ще си направя подарък някоя спирала, че нещо Лю волюма определено не е като в началото .
Всичко друго си имам и харесвам и не ми се търси ново, дори парфюмно вече съм пренаситена и от към червила ( а и 10 парфюма нови на пазара да ухаят като един не са за мен, новите аромати нещо не ми се нравят ) .

# 35
Мерси за новата тема!
Нищо не очаквам за празниците, освен да си изпрося един парфюм от някой Simple Smile

# 36
  • Berlin
Най-много някой парфюм за ме изненада за празниците. Друго не искам.

Може ли да ми препоръчате някакъв продукт, подобен като ефект и усещане на почистващия на Eve Lom? Пробвах го няколко пъти и е наистина като спа преживяване за вкъщи, ама цената му не ми харесва. Laughing

# 37
   Днес пробвах и /поне за мен / новия продукт за устни на ЕЛ,
който подсилвал естествения цвят на устните.При мен цветът беше
ужасен, не го подсилва, а е някакво цикламено-лилаво и ужасно лепкащо.
Ужас!А по описание така се надявах да го харесам.
На мен пък ми е любим продукт. Устните ми стават силно розови и го ползвам много често.

# 38
Аз съм си набелязала спреят на МАС фикс + и ветрилообразна четка за хайлайтъри...а и някаква издръжлива база,някой ако може да предложи?

# 39
Да се похваля - от Спиди не откриха пратката, но поръчах втора KVD Metal Matte и вече е при мен и и се радвам. Огромна е!  Grinning Heart Eyes

# 40
  • Down south
Върнаха ли ти сумата за загубената пратка?

# 41
Върнаха ли ти сумата за загубената пратка?

Поръчах през посредник и съответно, трябваше да върнат парите на него. До колкото знам все още не са.

# 42
  • Down south
Значи ще възстановяват сумата. Това е чудесно!
Какво значи да поръчаш чрез посредник?

# 43
Значи ще възстановяват сумата. Това е чудесно!
Какво значи да поръчаш чрез посредник?

Те поръчват палитрата за мен от щатите и ми я доставят (с надценка разбира се). Ползвала съм ги и преди за повечето неща, които купувам от САЩ. Изпращам им линкове с нещата, които искам и те ми казват цена. След това ги поръчват и ги доставят до мен с наложен платеж. Не излиза евтино. Палитрата струва около 110 лева без доставка, а аз платих 150 за нея, като в тях се включва и доставката с български куриер (6-7 лева). В бъдеще вероятно ще опитам поръчки с превозвач, но все още не съм стигнала до там.  Whistling Peace

# 44
  • Down south
Разбрах.
Благодаря за детайлното разяснение.
Бих те посъветвала и ти да разгледаш цените тук, просто информативно.

Общи условия

Активация на акаунт