MAC & Sephora - 38 тема

• 102 434
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Down south
Очарована съм от течното червило на МАС, което споменах на предните страници.
Изключително трайно и приятно за носене. Четката е идейно заострена и върши чудесна работа за очертаване на устните.

# 136
Очарована съм от течното червило на МАС, което споменах на предните страници.
Изключително трайно и приятно за носене. Четката е идейно заострена и върши чудесна работа за очертаване на устните.
Каква му е цената и снимка може ли?

# 137
  • Down south

$21 e тук.
 В България цената същата ли е?

Палитрата е много богата, ето една част

# 138
  • в 1001-та нощ
Аз имам ти - корал, червено и High drama  - много ги харесвам. Над тъмното слагам транспарентния глитър от Тролчетата и става страхотно Simple Smile Цената е 47 лв  Peace

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 21:32 от a.l.e.n.a

# 139
За мен тези червила са супер силно пресушаващи. Иначе са като тату нямат махане въобще.

# 140
Имам едно червено от тях и ми харесва много. Нямам проблем с изсушаването на устните. Ще взема и едно тъмно.

# 141
  • Down south
Според мен не изсушава, чувствам го много комфортно.

П П Преди около месец питах за някакъв овлажнител, ползвах Kat Von D и те изсушават.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 22:19 от Daylily

# 142
  • в 1001-та нощ
И на мен не ми изсушават, но вероятно е индивидуално - как формулата им се сработва с физиологията ни  Peace

# 143
Аз имам 5 цвята от серията,нямам проблем с изсушаване.Имам приятелки,без да ползват такова червило имат изсушаване, заради времето. Peace

# 144
Аз имам 5 цвята от серията,нямам проблем с изсушаване.Имам приятелки,без да ползват такова червило имат изсушаване, заради времето. Peace

предполагам си права, а аз подарих едно, защото устните ми ставаха на нищо....

# 145
  • в 1001-та нощ
Така е - моите устни по принцип не се напукват. Не ползвам балсами и т.н. помагала Simple Smile Хубаво е, че могат да се тестват в магазина  Peace

# 146
Така е - моите устни по принцип не се напукват. Не ползвам балсами и т.н. помагала Simple Smile Хубаво е, че могат да се тестват в магазина  Peace

да, утре като отида минавам първо през МАС, седя намазана 2 часа и виждам как ще е и тогава решавам

на мен едно на шанел ми изсуши ужасно устните, а цвета беше страхотно малинено червено,  здраве да има  Simple Smile

# 147
Пристигам да се оплача от БЗ  Rolling Eyes Миналата седмица купих парфюм за подарък на МП за Коледа,но днес той искаше да отидем да купим подаръци и той да си избере парфюм за него.Предвидливо сложих парфюма подарък в чантата и добре че,защото като отидохме в магазина му го показах на щанда,за да видя дали му харесва и той каза,че е много гаден  Laughing наложи се да разваля изненадата и да му кажа.Както и да е той си избра друг и отидохме да го сменим на касата като междувременно взехме и други неща.Опаковката на парфюма не беше по никакъв начин повредена и разбира се пазих касовата бележка.Но госпожицата на касата започна да ми обяснява как не можела да ги смени,тъй като при покупката съм използвала намаление от скреч карта на стойност 5лв и сега системата нямало да я допусне #2gunfire Увещаваше ни,че първият бил много по-хубав и т.н.Аз много се ядосах и започнах да се карам с нея,а тя държеше да ми обясни,че няма как да направи замяната.МП ми каза да се откажа,но аз вече бях бясна и започнах да повишавам тон.Най-накрая тя започна да звъни на нейни колежки,които й казаха,че няма проблем да замени нещата #Cussing out  Определено ни скапа настроението.Искам и в Пловдив да отворят Sephora или поне да сменят обслужващия персонал
Сори за фермана,но съм дълбоко разочарована.Писна ми от номера тип"ако мине номера" Stop

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 09:18 от pacolina_

# 148
  • Sofia
   Аз за пръв път чувам, че в козметичен магазин са склонни да заменят веднъж закупени артикули... За България си говорим, де, в чужбина е ясно, че нещата седят по друг начин. Peace

# 149
Освен в The Mall, другаде има ли Сефора в София? Тази в мола е опразнена, днес на 2-3 пъти исках да купя няколко неща, но или бяха останали само тестерите, или бяха отваряни и продуктите за продажба.  Sick Интернет търсенето ми не помогна.  Laughing
Някакви впечатления за основата за червило на Too Faced имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт