MAC & Sephora - 38 тема

• 102 449
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
https://www.youtube.com/watch?v=0QQlz_0CChM
Гледали ли сте рекламата на Too Faced за Sweat Peach ... голям смях. Simple Smile
 А между другото си взех старата палитра, ами те сенките едно че не издърржаха цял ден, събраха се на гънките, смесиха се като цветове - изобщо друго качество очаквах за толкова хвалена палитра.  Crossing Arms

# 196
  • Sofia
   Момичета, мисля тия дни да си взема червилце на M.A.C, от физическия им магазин в София (нямам почти никакви "маркови" червила, аз и не ползвам, като цяло). Бихте ли ме насочили към конкретна серия на бранда? Предполагам, че имат различни колекции, а ми се иска да се спра на нещо наистина добро. Да не изсушава устните, по възможност. Също, ако може да споделите и каква е цената. Поздрави! bouquet

P.S.: Може да препоръчате и нещо изпитано на друга марка от този клас.

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 12:28 от The Black Cat

# 197
Хаха много забавна реклама, прииска ми се да работя там Simple Smile
Страхотна новина за Ърбан дикей! Базата им за сенки е номер едно за мен, сетинг спрея също, а Нейкед 1 си остава една от любимите ми палитри Heart Eyes Много искам да пробвам Нейкед скин коректора и може някое ново червилце.

# 198
  Момичета, мисля тия дни да си взема червилце на MAC, от физическия им магазин в София (нямам почти никакви "маркови" червила, аз и не ползвам, като цяло). Бихте ли ме насочили към конкретна серия на бранда? Предполагам, че имат различни колекции, а ми се иска да се спра на нещо наистина добро. Да не изсушава устните, по възможност. Също, ако може да споделите и каква е цената. Поздрави! bouquet

P.S.: Може да препоръчате и нещо изпитано на друга марка от този клас.

Здравей,
добър избор  Simple Smile
червилата на марката са едни от най-хубавите за мен
имам от Cremesheen и Lustre - овлажняват чудесно, комфортни са, ухаят хубаво.
цветовете са ми ги избирали консултантите на марката и мога да кажа, че много си ги бива

приятно пазаруване  Simple Smile

# 199
The Black Cat, цени не помня но моето най-любимо нюд червило е mac cremesheen fanfare. Не е нюд в смисъл на цвят кожа а цветът на моите устни. Много комфортно!

Скрит текст:

# 200
  • Sofia
   gevestra, благодаря за отзива. bouquet Точно нещо такова искам, по-убитичко и "стандартно", без крещяща показност. Записвам си и ще го тествам на място, в магазина на M.A.C. Това също много ми допадна на снимка и като за късмет, сега, като проверих, пак се оказа на същата марка. Ще разгледам обстойно, щом отида, понеже досега не съм влизала в магазина им. Blush Simple Smile

# 201
  • Sredets/Burgas
Момичете, рядко се включвам,
защото и много рядко се гримирам и купувам декоративна козметика,
но обичам червилата на Мак...
И понеже обичам и пеперуди,
направо е срамота да не си взема едно брандирано червилце...  Blush
Та, колекцията на Марая в The Mall има ли я още, или е разграбена?

# 202
Всичко свърши на първия ден още с отварянето на магазина. Колекцията беше много хубава. Heart Eyes

# 203
  • Sofia
Здравей,
добър избор  Simple Smile
червилата на марката са едни от най-хубавите за мен
имам от Cremesheen и Lustre - овлажняват чудесно, комфортни са, ухаят хубаво.
цветовете са ми ги избирали консултантите на марката и мога да кажа, че много си ги бива

приятно пазаруване  Simple Smile

Чак сега видях поста ти и то по случайност, защото се върнах назад, за да видя кое червило ми беше препоръчала gevestra. Blush Много ти благодаря за насоките. bouquet Ще видя какво ще ми предложат и консултантките, в такъв случай. Весели Празници! santa2

И един бърз въпрос към всички – очната линия на M.A.C със златния брокат, която споменавате назад, налична ли е за продажба в магазините им в София? Заинтригувах се, защото обожавам златисти нюанси, а и често ползвам очна линия. Sunglasses

# 204
Всичко свърши на първия ден още с отварянето на магазина. Колекцията беше много хубава. Heart Eyes
Еее не може ли да зареждат по повече ,човек не може постоянно да виси в магазините или да чете в нета какво излиза и да спи пред магазина за да си вземе нещо.

# 205
Еее не може ли да зареждат по повече ,човек не може постоянно да виси в магазините или да чете в нета какво излиза и да спи пред магазина за да си вземе нещо.
С лимитките е така. Не знам каква е политиката на Мак, защото техните продукти не са ми интересни и много рядко пазарувам оттам, но повечето магазини запазват предварително бройки от продуктите. Доста често лимитираните серии са продадени още преди физически да бъдат заредени в магазините  Peace

# 206
Лимитираната колекция на Too faced и Kat Von D дали ще я има в нашата Сефора?

# 207

Чак сега видях поста ти и то по случайност, защото се върнах назад, за да видя кое червило ми беше препоръчала gevestra. Blush Много ти благодаря за насоките. bouquet Ще видя какво ще ми предложат и консултантките, в такъв случай. Весели Празници! santa2

И един бърз въпрос към всички – очната линия на M.A.C със златния брокат, която споменавате назад, налична ли е за продажба в магазините им в София? Заинтригувах се, защото обожавам златисти нюанси, а и често ползвам очна линия. Sunglasses

Весели празници!
избра ли си червило?
аз се сдобих с още 1 червило плюс глос  Simple Smile

# 208
  • Бургас
Момичета от Бургас, знаете ли дали в Мико има някакви коледно-новогодишни намаления?
Не мога да се сетя дали правеха намаления по това време наа годината...  Thinking

# 209
  • гр. София
Galifornia на Benefit e зареден в Сефора. Много ми хареса на живо и го приютих.  Heart Eyes

Заредили са и на марката Dandelion руж ( не съм сигурна, че е такъв, но за моя тон на кожата определено такъв ) и течен матов Dandelion хайлайтер.

Общи условия

Активация на акаунт