MAC & Sephora - 38 тема

• 102 362
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Виж какво е останало от Коледната колекция комплектите. Тя е много добра колекция и и още наличности.

# 346
Благодаря Денси Simple Smile
Шаренкия несесер от Nutcracker колкцията го видя моя близка и се побърка, искам да я зарадвам. А коя от спиралите им е най-добра? False Lashes ми допада, но знам ли....нямам опит с техни спирали

# 347
Не, и в БЗ и Дъглъс също има, предполагам и в Сефора.

В Сефора го няма, затова се учудих... жалко...

Момичета, какво ще кажете за Tom Ford Velvet Orchid Lumiere?

# 348
Доста подобна на Велвет, но с много цитруси и се усеща малко по-олекотена. Хубав, траен парфюм.

# 349
  • София
Доста подобна на Велвет, но с много цитруси и се усеща малко по-олекотена. Хубав, траен парфюм.

Ужасно ми прилича на нещо, но не мога да се сетя на кой парфюм или просто е в стила на всички останали съвременни аромати в парфюмериите.

# 350

Ужасно ми прилича на нещо, но не мога да се сетя на кой парфюм или просто е в стила на всички останали съвременни аромати в парфюмериите.
На Велвет не ти ли прилича?

# 351
  • София
Скрит текст:
На Велвет не ти ли прилича?

В началото да, но после също ми прилича не нещо.Чудех се дали няма допирни точки с Poison girl!? Не знам, но наистина не е нещо уауу.

# 352
Момичета, извинявайте за офтопика, но какво правите с нови маркови продукти, които са ви подарили и няма да ползвате? Подариха ми за Коледа три пудри и четки на Bare minerals, а няма какво да ги правя всичките. Знам само за темата с размените. Има ли и някоя друга тема, където се продават подобни неща или пък някой сайт? Ще съм благодарна, ако ми дадете идеи.  Hug

# 353
Ще ги тествам паралелно с Позън гърл.
Anzy, като пробваш Том Форда да не забравиш да пробваш и Черешовият Ароматикс на Клиник. Много хубава опушена череша има.

# 354
  • Бургас
Тези красоти дали ще ги има на наша територия?

# 355
  • Бургас
Есмералда,можеш да ги пуснеш за продаване в базар и олх.

# 356
Купих си две от новите мат червила на Мас. Жестоки са. Едва останах с две. Искам и петроленото.

# 357
Есмералда,можеш да ги пуснеш за продаване в базар и олх.

Мерси, Bright crystal. Аз гледах разни продукти в OLX, но само на мен ли ми се струва, или повечето изглеждат като ментета? Разни продукти на Мак по 15 лв ... Аз лично бих се притеснявала да пазарувам гримове от там.  Peace

# 358
  • Бургас
Не пазарувам от там,но са ментета със сигурност продаваните продукти и то на такива цени.Не пречи да ги пуснеш все пак. Wink

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 22:50 от Bright Crystal

# 359
Здравейте! Реших да мина към по-висок клас козметика и бих се радвала на вашите съвети.  Според статиите, които прочетох имам студен подтон на кожата,  която по принцип е суха. От няколко дни използвам козметика на Biotherm и домашни маски и има подобрение.
За база обмислям хидратиращата на Smashbox.  Фон дьо тен не мога да си избера, въпреки че прочетох цялата тема за бази и фдт.  Иска ми се нещо подходящо за ежедневието,  но с възможност за наслагване за по-голямо покритие.  Не мога да се ориентирам,  понеже на много фон дьо тени пише,  че са за всички типове кожа - хем за суха,  хем за мазна.
И последно - харесах си палитрата нa theBalm  The manizer sistes.  Имам светла кожа,  така че четох,  че мога да използвам Синди и Бети като руж и бронзант. Дали наистина е възможно с моя подтон,  а и въобще? В момента тук го има за 25 евро и това ми се струва чудесно,  ако мога да ползвам трите цвята като хайлайтър,  руж и бронзант.
Ще пътувам скоро към България и ще имам време да се разходя из Сефора. Така че,  ако можете да ми помогнете с предложения,  а и за пудра,  коректор,  сигурно има нещо,  за което не се сещам,  бих била благодарна.  На 21 съм,  ако има значение. 

Общи условия

Активация на акаунт