MAC & Sephora - 38 тема

• 102 301
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Зависи от летището, скоро ще летя и минавам през магазина им, който е след проверката за сигурност, т.е. трябва да е в дюти фрии зоната, или бъркам?  newsm78

И аз не помня точно, влизала съм, но не съм обръщала внимание.

# 451
И този в който съм купувала е след проверката, но не се намира в дюти фрий зоната (която в Германия е май винаги Heinemann, ако не се лъжа). Купувала съм и Боби Браун и там със сигурност цената беше абсолютно същата. Стелажите им са един до друг.

# 452
Ех Simple Smile Беше перфектното оправдание да напълня кошницата Simple Smile
Нищо, много благодаря!
Искам да пробвам техния гел за вежди, чела съм добри отзиви, а все не стигам до него, надявам се имам време да тествам на място.

# 453
  • гр. София
Аз не харесвам гела за вежди на МАС. Харесвам на Живанши от наличните в БГ, но най-любим ми е на ABH.

# 454
Защо не го харесваш?
Първият мим избор беше АВН, но нямаше голям избор на цветове, беше лудница и  т.н. и отложих.
Има ли ги в Бг?

# 455
  • гр. София
Аз не ползвам цветен гел, а само прозрачен за фиксиране. С този на МАК си чувствам веждите като циментирани.

АБХ не се продава в БГ, поръчвам от UK сайтове.

# 456
Здравейте, нахлувам с бърз въпрос - има ли някоя от вас спомен за цените в магазините на МАС в дюти фрии зоните по летищата? Има ли някаква разлика от обичайните?

Зависи на кое летище. Ето справка, уж актуална  Laughing
http://www.dutyfreeaddict.com/search

# 457
Здравейте, нахлувам с бърз въпрос - има ли някоя от вас спомен за цените в магазините на МАС в дюти фрии зоните по летищата? Има ли някаква разлика от обичайните?

Има, да. И то стабилна разлика. На Станстед в duty free червилата на Мак бяха по 12 лири. Тук по колко го продават? Струва ми се повече от 20% разлика.

# 458
Момичета, някой пробвал ли е Water Blend на Makeupforever да сподели впечатления? Вече ги има в Сефора и се чудя дали да го пробвам, казват, че е с лека текстура и естествен завършек, но бих се радвала да чуя и вашите отзиви Simple Smile

# 459
  • в 1001-та нощ
Днес минах през МАС Simple Smile Взех си две от новите течни матови червила. Изненадах се много приятно да видя мини пигменти Simple Smile Е, дано има повече цветове  Heart Eyes

# 460
Аленка, кои взе?
Аз взех още едно онзи ден и ми станаха три. Heart Eyes
Скрит текст:

# 461
Имам едно от червилата на ретро Мат многоооо ми харесва. Днес минах през Мак и хвърлих бърз поглед. Кафенееят ми някакави, а искам телесен цвят.
Денси, кои са твоите и може ли суоч?

# 462
Тези са новите, няма телесен. Те са типични Кайли нюанси. Кафяво сиви и шоколадово кафяви. Пращам ти суоч.
so me
simply smoked
toped with brandy

# 463
  • в 1001-та нощ
Взех:

1. MAC Back in Vogue Retro Matte Liquid Lipstick

2. MAC Topped with Brandy Retro Matte Liquid Lipcolour

# 464
Благодаря ти, много bouquet.
Никога не съм носила такива цветове ще трябвa да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт