MAC & Sephora - 38 тема

• 102 308
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Има го все още сега бях в Мол София. Пробвах отново петрола, но не става много е страшно, а и не отива на розовата ми коса. Laughing

# 496
  • гр. София
ColourPop се продават само онлайн. Имат си сайт.

https://colourpop.com/
Поръчах само един, как се сдържах за повече е загадка?
Дано ми хареса Simple Smile

Кой си взе? Да кажеш после дали ти е харесал.
Между другото повечето докоснали се до металните и улта металните им сенки в бурканче сме очаровани. Сатенените течни червила също не са за изпускане.  Wink

# 497
Elle-même, хубави са и на устни новите молив-червила на Шанел. Много приятни на устните, не изсушават, цветовете са плътни.

# 498
MAC Topped with Brandy Retro Matte Liquid Lipcolour

Много ми хареса този цвят от серията и So me!. Колебая се между двете.

So me в The Mall няма, миналия петък взех последното, провери в другия магазин ако си решила да купиш този цвят.
Иначе и на мен не ми изсушава, носих го два поредни дни.

Значи този цвят ще е, реших. Благодаря!
Не съм в България в момента, но ще прескоча за малко и ако на летищния МАК го няма, се насочвам директно към другия магазин. Благодаря!

# 499
  • Canada
Джъмбо моливи се водят. Ето тези са http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-lipstick-le- … 141552/sku/141554 На проба на ръка съм очарована.

Благодаря  Hug

Взех номер 3 Rose clair за проба  Flutter

И за мой ужас от Chanel rouge allure gloss масово липсват цветове тук, сред тях и двата ми любими  Tired

# 500
Дали случайно в софийската Сефора сте виждали дали има четки Кларисоник?
Натутках се да си купя, а тук са изчерпани  Shocked

# 501
  • Down south
ColourPop се продават само онлайн. Имат си сайт.

https://colourpop.com/
Поръчах само един, как се сдържах за повече е загадка?
Дано ми хареса Simple Smile

Кой си взе? Да кажеш после дали ти е харесал.
Между другото повечето докоснали се до металните и улта металните им сенки в бурканче сме очаровани. Сатенените течни червила също не са за изпускане.  Wink
Поръчах Colourpop Lippie Lip Pencil in Lyin King (raspberry), малко розавее сякаш. Да видя дали ще ми хареса и ще поръчам още цветове.

# 502
Дали случайно в софийската Сефора сте виждали дали има четки Кларисоник?
Натутках се да си купя, а тук са изчерпани  Shocked
Има в Douglas в Сердика Център.  Peace

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 08:47 от Епона

# 503
  • София
И в БЗ в Мол София има Кларисоник.

# 504
И в Дъглъс в Парадайс също има.

# 505
Е, това е хубава новина. Като купувах моята, имаше само в Сердика. Добре е, че са започнали и другаде да я предлагат.

# 506
  • София
Сякаш я има навсякъде вече. И в the mall също. Simple Smile
В MAC продават ли все още помпи за фдт? Искам да си взема за ДУ.

# 507
Момичета от Бургас, днес съвсем случайно видях на витрината на "Мико", че има 30% намаление на всички продукти. Shocked Позачудих се дали да вляза, но се отказах.
Наистина ли всичко е на -30%? А може би вече е поизкупено?

Скрит текст:
Преди малко повече от седмица бях при тях да им връщам един продукт, който харесах от тестер, а това, което ми бяха опаковали беше вече не продаващ се продукт, предната версия на този, на който имаха тестер. Между другото, за втори път ми се случва там да ми продадат нещо, което е с изтекъл срок на годност. Първият път не ми се разправяше.. Но, сега вече отидох и се бях зарекла, че повече в този магазин няма да стъпя. Затова и днес се отказах да вляза да разгледам намалението.
А, и два пъти в Дъглас ми се случи такова нещо с продукти с изтекъл срок на годност. Бяха коректни, след като алармирах, но все пак - проверявайте всичко!
Не знам, аз ли съм карък, какво ли?! Най-интересното е, че когато поръчвам от чуждестранни сайтове никога не съм получавала продукт с изтекъл срок на годност.

Днес бях там, имат намаление 30% на всичко без Шанел.Уж затварят магазина, но са скрили всички парфюми и по-нови неща на Шанел.
Ходих в Парадокса, не са и чували още за пролетна колекция на Шанел, щели да я получат края на февруари, началото на март. ooooh! И това остава сега единствения магазин в който ще продават Шанел.
Лично аз съм много нещастна, че затварят Мико, поне бързо получаваха новите колекции, пък и имаха отстъпка за редовни клиенти. Парадокса хич не ми е любим магазин, особено продавачките, хич ги няма.

# 508
  • Бургас
Супер кофти новина Tired,че затварят Мико.И сега оставаме само с Парадокс. Tired

# 509
  • Бургас
Наистина, поне там новите колекции на Шанел бяха получавани бързо и навреме.  Peace
Парадокс-а е много зле, продавач-консултантите не са никакви консултанти, защото просто не знаят какво продават.  Laughing

Значи, 30% намаление, но без Шанел... Тогава съвсем няма смисъл да ходя.
Благодаря, Lady Vengeance!

Общи условия

Активация на акаунт