MAC & Sephora - 38 тема

• 101 536
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • HH
Жаки, имаш ли идея за примерни сайтове, от които ще може да се закупи Камелията онлайн?
Инфото е само за официалните сайтове на Шанел. В Германия няма да го има дори в повечето бутици. Само в много малко и невооткрити. И по-конкретно: в новия бутик в Хамбург ще я има  Peace

Жаки ти в Хамбург ли живееш?

Кога ще я заредят в бутика, в петък съм почивка, бих се разходила до там. И на мен ми харесва и я искам  Heart Eyes

# 571
Наистина е пълна излагация розата, това видео е брутално. Ланком направо се подиграват  Naughty

# 572
Странно е, че Лиса се излага така.

# 573
  • София
На мен ми е странно как може да се водите по такива долнопробни клипове. 100 хубави клипа има, но има ли един лош - той е верният?!

Ще купя категорично розата, ако ми хареса на живо. На мен не ми изглежда долнопробна, а напротив. Не искам да я ползвам, искам да ѝ се радвам, защото ми изглежда красива. Толкова хайлайтъри имаме всички, на дали този ще е шашкащ като визия. Не мисля, че функцията му въобще е такава.

Разбира се, аз не агитирам никого. Колкото по-малко хора я искат, толкова по-лесно ще е за останалите да се сдобием с нея Wink

# 574
Ел, аз написах вече, че ще я купя и няма да я ползвам, ако ми хареса. Ще я взема с колекционерска цел. Не ме интересува грамажа, но в клипа изглежда наистина зле. Клипове не гледам и не се интересувам по принцип, докато не видя наживо, но отворих и някак се разочаровах от цветето.

# 575
Че клипът е долнопробен, това го признаваме, мисля, всички; но че става дума за изкуствено цвете, посипано с не много количество пудра, това се вижда добре. Още повече - на Ланком не им липсват гафове: какво да кажем за очната линия с чупещата се дръжка, чийто писец изсъхва при третата апликация? Коментирахме я с момичетата - и при черната, и при кафявата имаше този проблем - на второто-третото ползване ставаше неизползваема. Това е недопустимо за продукти от такъв клас.

# 576
  • София
Много зависи кой какво си е представял, че представлява цветето. Аз от началото си знаех, че ще е изкуствено цвете, не съм помисляла, че то ще е продукт. Сигурна съм, че ако цветето беше пудра, тоест изчезва с ползването, щеше да има коментари как може да струва толкова много, пък накрая да изчезне. И като казах струва, много ми е странно, че цената му в евро е 50, тъй като в лири е доста по-малко - 35 лири.

Като цяло Ланком в последните години не са особено силни в декоративната козметика, но лично за мен тази роза е стъпка напред!

# 577
  • София
На мен този клип ми беше меко казано отвратителен, заради персоната, която не е асоциирам с красота.Гледах клипчето на Джефри Стар, то ми беше доста по-полезно.Да, цветето е ужасно, аз лично не си го представях точно така.Предполагах, че продукта ще е доста повече и с времето ще се изтрива.

# 578
видях синята палитра на Диор 
е 3-те сини цвята са страхотни, особено най-десния, това за лято ще е веднъж

# 579
  • София
Розата не ме привлича толкова, но хайлайтъра на Шанел го искам мноооого.

Мисля уикенда, да си направим една роза с детето, много ми хареса идеята   Crazy
https://www.youtube.com/watch?v=vHjCk1iJBpg

# 580
  • Пловдив
 Хайлайтъра на Шанел ще го има ли при нас ?

# 581
  • София
Хайлайтъра на Шанел ще го има ли при нас ?

Май не.

# 582
Розата не ме вдъхновява и няма да я купувам, но не заради клипчето, а защото просто не ме кефи. Клипът обаче беше много пошъл - това рязане, дърпане кому беше нужно? Ако искаш да хвърлиш 50 долара на вятъра по - добре ги дай за по - смислена кауза от тази да се покажеш колко си cool като смачкаш хайлайтъра за пред YouTube зяпачите. Предполагам видяхте и тенденцията за клипчета, в които се разрязват вещи ( скъпи за да е "по - готино), като например чанти Шанел и т.н. с нагорещен нож. Явно вече да пазаруваш е твърде мейнстрийм  newsm78 та трябва вещите да бъдат унищожени по най - вандалски начин.
Много исках камелията на Шанел, но няма да правя чудеса от храброст за да я имам. Ако я видя някъде в чужбина ще я взема, но ако не се срещнем няма да си го слагам на сърце. Чакам метеоритите и да сколасам да стигна до Парадайс за палитрата за контуриране Heart Eyes и евентуално natural eyes на too faced. Други козметични желания на дневен ред нямам Peace

# 583
  • Бургас / София
Сега виждам, че на рекламата на Парадайс има Мак дали е истина?

# 584
Към момента няма отворен магазин, за натам не знам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт