MAC & Sephora - 38 тема

• 101 013
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, новата пролетна колекция на Диор има ли я вече в България?  bouquet

# 601
Не, още.

Ох, Шоки много странно това с носа.
Благодаря ви момичета за мненията, ще следя нещата. Hug bouquet

# 602

Elle-même, с кой нюанс на Power fabric на Армани си? Simple Smile Подобен ли е на Луминъс силк?

# 603
densi, възможно е да от продукт за очите - ако по четка, писец, молив, спирала или дори на някоя сянка се е образувала бактерия или има алерген, който те дразни, може да се получи подобно нещо. Може да не си личи върху очите и те да не текат, а да "слезне" през носа.
Скрит текст:
Особено ако ползваш молив, пробвай да го минеш много леко със салфетка със спирт  Peace
Иначе в базата на ТФ има мика и талк, които често предизвикват такива алергии + кихане, но тях ги има в много неща и не вярвам да е от тях.

# 604
  • гр. София
При мен е много странно, защото ако направя само лице или само очи го няма този ефект, но когато направя всичко и се получава.
Иначе аз всеки път си дезинфекцирам всички четки и моливи след ползване.

# 605
Не само дезинфекцирам, моливите директно изхвърлих и отворих нови.

# 606
При мен това често се получава, когато си слагам коректор :/ Просто от нослето ми започва да се излива вода и не знам как да я спра. Това се случва и когато използвам скъпа козметика, а не само евтина.

# 607
Преди години се изринах от Метеорити
С една вечерна рокля с голи рамене, шедро се фотошопнах с пудрата деколте, рамене и на следващия ден бях страшна

# 608
Аз имам алергичен ринит и никога не ми се е случвало да правя реакция от козметика. За сметка на това носът ми си е запушен постоянно така или иначе. Имам алергия от прах, студова алергия също.

Денси, съветвам те да отидеш в алергологията и да се тестваш за алегрия към различните химически съставки на грима, даже може да си отнесеш най-често ползваните продукти, за да видят състава и да тестват само тях. Добре, че алергичната ти реакция е малка, но все пак не бива да я подценяваш.  Peace

# 609
  • гр. София
Аз подозирам при мен, че проблемът се появява от светлината и взирането в компютъра докато правя цялостен грим. Мястото е такова, че за да виждам добре седя срещу прозореца на бюрото, на което е и компютъра и докато се гримирам се разсейвам и със сърфиране в нета.
Вчера ми се случи същото и от взиране 3-4 часа в книга на същото място без да се гримирам, та си мисля, че е възможно.

# 610
  • Бургас
Elle-même много добри отзиви гледах и четох за фдт на Армани, ще чакам и от теб мнение по въпроса.
Ми аз какво да кажа , че от ринита ми се случва същото. Започвам сутринта с грима и като се почне е ужасно досадно и като Шоки до вечер съм с тапа на носа. Но при мен става и от компютъра и телефона (нали сме модерни и мобилни) и преумора най- вече.

# 611
Исках да видя очната линия в пролетната колекция на Шанел, но тя не беше заредена с колекцията, както и златните сенки в палитра. Очната линия щяла да бъде налична сред около седмица в Сефора. Чакам с нетърпение, защото бих искала да сменя тази на Мас малко.

# 612
Жаки, имаш ли идея за примерни сайтове, от които ще може да се закупи Камелията онлайн?
Инфото е само за официалните сайтове на Шанел. В Германия няма да го има дори в повечето бутици. Само в много малко и невооткрити. И по-конкретно: в новия бутик в Хамбург ще я има  Peace
Жаки ти в Хамбург ли живееш?
Кога ще я заредят в бутика, в петък съм почивка, бих се разходила до там. И на мен ми харесва и я искам  Heart Eyes

Не, в София съм  Simple Smile
Обаче на твое място бих се разходила да попитам  Flutter Много е вероятно да я имат вече.

# 613
  • София
Sladkishi, благодаря ти. Принципно и аз си мислех, че не е нужно, но попадам на какви ли не коментари. Явно хората си мислят, че за една палитра или червилце ще си продам душата  Tired

Elle-même, с кой нюанс на Power fabric на Армани си? Simple Smile Подобен ли е на Луминъс силк?

Нямам Луминъс  Confused От този си взех номер 2, обаче пак се налага да го смесвам с бял. Не е достатъчно светъл  Tired

deadly_vesi, надявам се и мен да изненада приятно. Седи много естествено, но имам забележки относно промяната му през деня. Преди да си оформя оценката обаче искам да го пробвам и с други бази.

densi, въобще не я мисли очната линия на Шанел. Имам я от около 2 месеца някъде, точно със същата идея като теб - да сменя Мак-ската. Ами не е по-добра въобще. Текстурата ѝ не е така сочна, както тази на MAC, по-суха се усеща. Иначе е прилично черна и лично за мен четката ѝ е много удобна за "опашката", но това не е достатъчно  Peace

# 614
Денси, това с носа аз лично съм го чувала много пъти. Някакъв феномен е, който го имат доста жени при гримиране. Най-често го обясняват, че докато се гримираш вдишваш част от грима. Аз също го правя, защото като се гримирам с шоколадите или прасковите в гърлото ми се стича сладко.
Не било точно алергия в този смисъл.

Аз примерно имам уникално досаден проблем с едното ми око, заради който се наложи да премина на 100% към водоустойчив грим. Ходих 100 пъти на лекар, не могат да открият от какво е. Казаха ми категорично, че не е от гримове.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 16:12 от Жаки°

Общи условия

Активация на акаунт