MAC & Sephora - 38 тема

• 100 998
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • HH

Не, в София съм  Simple Smile
Обаче на твое място бих се разходила да попитам  Flutter Много е вероятно да я имат вече.
Желание имам, но в кой от двата. Един път е бутикът с дрехите и после този BOUTIQUE CHANEL BEAUTÉ. Ти къде видя инфото? Предполагам ще я имам във вторият...

Редактирам се : Обадих се, имат я. Отивам  Mr. Green

# 616

Не, в София съм  Simple Smile
Обаче на твое място бих се разходила да попитам  Flutter Много е вероятно да я имат вече.
Желание имам, но в кой от двата. Един път е бутикът с дрехите и после този BOUTIQUE CHANEL BEAUTÉ. Ти къде видя инфото? Предполагам ще я имам във вторият...

Редактирам се : Обадих се, имат я. Отивам  Mr. Green

Този на Mönckebergstraße 7  Peace

еее супер, много се радвам! Да се похвалиш после със снимка  Heart Eyes

# 617
Ох Жаки, благодаря ти за това инфо, успокои ме донякъде. Hug bouquet

Ел, благодаря ти за отзива за очната линия, ще я пробвам. Hug bouquet

# 618
  • Sofia
   Понеже и аз ползвам редовно очна линия, бихте ли споделили за коя точно на M.A.C иде реч? Конкретен линк ще ми бъде най-полезен. В момента ползвам една от по-бюджетния клас козметика. Simple Smile

# 619
  • София
  Понеже и аз ползвам редовно очна линия, бихте ли споделили за коя точно на M.A.C иде реч? Конкретен линк ще ми бъде най-полезен. В момента ползвам една от по-бюджетния клас козметика. Simple Smile

MAC Fluidline Eye Liner Gel Blacktrack
http://www.maccosmetics.com/product/13838/898/products/makeup/ey … /shade/Blacktrack

# 620
  • Sofia
   Благодаря ти! Досега не съм ползвала такъв тип очна линия. Все си купувам от тези, течните, които са с вграден писец / твърда четчица, понеже са ми най-удобни откъм апликация. Blush Но защо пък да не пробвам нещо различно...

# 621
 Heart Eyes Метеоритите са чудесни! Опаковката е много красива! Единственото, което не ми харесва е материята на пухчето, което трябва да предпазва топченцата - материята ми евтинее. Харесва ми, че топчетата не се разпрашват толкова лесно, защото коледните ми се струват адски прашливи. Ухаят чудесно, фотошопват и много им се радвам. Взех и четката, която си е същата, но има ново калъфче. Изобщо да живее Guerlain  bouquet много ме радват!

# 622
  • Down south
@ Shokoladche

Препоръчаният от теб молив (Colourpop) дойде, май съм нацелила хубав цвят Simple Smile
Хмм, има ли и специална острилка, която трябва да поръчам, имайки предвид "обвивката" на молива?

# 623
  • в 1001-та нощ

Тази, която е посочена по-горе в линка е най-добрата, която съм ползвала аз и има избор на цветове  Peace

# 624
  • Sofia
   Аленка, а правилно разбирам, че трябва да си купя специална четка, с която да нанасям очната линия, нали?

# 625
  • в 1001-та нощ
Да, към продукта няма четка  Peace Аз ползвам от buy in coins такава:

# 626
  • Sofia
   Благодаря ти. bouquet

# 627
  • гр. София
@ Shokoladche

Препоръчаният от теб молив (Colourpop) дойде, май съм нацелила хубав цвят Simple Smile
Хмм, има ли и специална острилка, която трябва да поръчам, имайки предвид "обвивката" на молива?

Радвам се. Допада ли ти като формула?
Вземи си двойната отстрилка на МАС. Перфектна е за такива моливи. Взех я за дебелия молив-червило на Нарс и се справя чудесно с пластмаса.  Wink Обикновени острилки не вършат работа.

http://www.maccosmetics.com/product/14327/43351/products/brushes … arpener-universal

# 628
Да, към продукта няма четка  Peace Аз ползвам от buy in coins такава:

Алена, тази четка с чупката надолу или нагоре я държиш? Купис си преди няколко месеца такава четка и се опитах да я използвам, но ми е страшно неудобна. Сигурно не можах да научкам как точно трябва да се държи, че да улеснява правенето на крилцето на очната линия и в крайна сметка я зарязах.  Laughing

Но пък от четката на Real techniques за очна линия от комплекта им за очи съм страшно доволна и нея си я ползвам най-често.  Peace

# 629
  • Down south
Цитат
@Shokoladche
Радвам се. Допада ли ти като формула?
Вземи си двойната отстрилка на МАС. Перфектна е за такива моливи. Взех я за дебелия молив-червило на Нарс и се справя чудесно с пластмаса.  Wink Обикновени острилки не вършат работа.

http://www.maccosmetics.com/product/14327/43351/products/brushes … arpener-universal
Да, за сега ми харесва. Ползвах го за вечеря, в комбинация с MAC и не се "разля", практически това търсех.
Благодаря за препоръката. Вероятно ще поръчам още няколко цвята, въпреки че този изглежда добре вписващ се в тоновете, които нося.

Относно острилката, много се радвам, че спомена моливите на NARS! Замислих се, че доскоро бях почитателка и имам 4-5, с тях и острилката им. Птърсих ги и о, чудо, острилката, освен отвор за дебелите моливи, имала и по-малък такъв. Не съм я ползвала за малки и вероятно за това не ми е направило впечатление.

Благодаря за добронамереното отношение изчерпателните ти коментарии и съветите, благодарение на тях ще спестя  $, които биха могли да се дадат за нещо по-вълнуващо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт