MAC & Sephora - 38 тема

• 101 001
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
Да, на Нарс острилките също са супер. Аз взех на МАС, тъй като тук си нямаме Нарс, а ми беше спешно за няколко молива от дълготрайните на МАС, които пак са от пластмаса.

# 631
  • Бургас
Колко струват в БГ тези малки чудеса?
http://m.guerlain.com/int/en-int/stop-spot-anti-blemish-treatment

# 632
Към 58 лв.

# 633
Кремчето е страхотно!

# 634
Ходих до Мак да си избера от новите червила. Свършили бяха останали само два многооо светли цвята. Казаха му,че не са лимитки и ще има зареждане пак.
Взех си фон дьо тен, праймер и коректор за очи да не съм валат.
Минах и през Сефора. Нямаше розата на Ланком,че бях любопитна да я видя на живо. Не ме грабна нищо нито пролетната на Шанел, нито на Диор. Сенките в топлата гама ще са хубави за лятото.

# 635
# 636
Базата на Диор е много хубава. Изглажда, свива пори, матира умерено и има слънцезащитен фактор. Ароматът на мен лично не ми е приятен, но не е болка за умиране, тъй като изчезва бързо.

# 637
  • Бургас / София
Аз пробвах 4-ката ружове на Шанел, уникални много ги мисля, дано ги има до 1 месец, че на този етап ми се вижда скъпо, но тази 4-ка ми прелича на Les Beiges лимитката, която беше с 3 цвята. Новият руж единица също много ми хареса, но май ми розовее. Не прецених много добре от светлината в Сефора, но после една идея ми изглеждаше светло кафяво. И 4-ката и едничката руж ми се видяха силно пигментирани, което ми хареса. Не обичам да си слагам руж и след 1 час да го няма  Peace

# 638
Аз ползвам отвреме навреме базата на Шанел- за мен не е нещо уау! Не озарява, само хидратира, леко ми идва гъста.
В момента ползвам базата на Марк Джейкъбс ( доста бях скептична, но една страхотна консултантка в Италия успя да ме навие за нея и наистина я оценявам като по-добра от тази на Шанел. Имам тестер на базата на Диор, но го бях забравила, ще пробвам как е .

# 639
  • Пловдив
И аз използвам базата на Шанел,харесва ми. Единственото, което не ми допада при продуктите на Шанел е, че са твърде хидратиращи и някакси ми стои сочна кожата. Предпочитам матовия ефект.

# 640
  • София
Момичета, трябва ми хубава четка за нанасяне са сенки, предпочитам МАС. Моля, препоръчайте ми.

# 641
  • гр. София
Плоска - 239
Блендинг четка - 217, 224

# 642
Плоска - 239
Най- добрите четки за сенки за мен! Heart Eyes

Нищо не казвате за ружът- хайлатър, пресовани метеорити от пролетната колекция на Герлен. Сега го пробвах страхотно стои като се напласти повече. Много е лек и естествен, и прави лицето много свежо. Нямах друг грим освен глос на ЕЛ на устните и ружа много ми хареса. Цената му обаче е сериозна и го мисля, защото имам много ружове. Иначе мирише като Метеоритите и в чудна кутийка.

# 643
Плоска - 239
Най- добрите четки за сенки за мен! Heart Eyes

Нищо не казвате за ружът- хайлатър, пресовани метеорити от пролетната колекция на Герлен. Сега го пробвах страхотно стои като се напласти повече. Много е лек и естествен, и прави лицето много свежо. Нямах друг грим освен глос на ЕЛ на устните и ружа много ми хареса. Цената му обаче е сериозна и го мисля, защото имам много ружове. Иначе мирише като Метеоритите и в чудна кутийка.
Сладурски е много, но реших, че няма да го ползвам и ще пасувам ... за сега. Пък да видим ако остане до намаленията покрай 14 февруари  Blush

# 644
  • София

Кутийката малко евтинее, а ружа ми се стори прекалено блестящ и розов.Аз пропускам тази пролетна колекция на Герлен.

Общи условия

Активация на акаунт