По пътя на мечтите - обща дискусионна Коледна късметлийска тема 12

• 47 336
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Какво ще правите от тук нататък? Ще правиш ли замразен ЕТ или ще правиш първо нова стимулация и оплождане с материал от твоя мъж?
След прием на Фемара извадихме 2 яйцеклетки, които се оплодиха от ММ, благодарение на американската схема, която направихме на своя глава и за която научих оттук.
Замразихме ги на 3-ти ден, чакам цикъл и евентуално да започвам ЗЕТ. Все още се чудя дали да действам, дали да си почина още един цикъл. Confused
Ще споделя като мина преглед в края на месеца  Grinning

# 691
Момичета,много ми е тежко.Не са добре нещата при мен.Този път може и изобщо да не стигна до трансфер. Cry
От 8-те яйцеклетки вчера казаха,че са се оплодили правилно 5,а днес на 2-ри ден само две се развиват добре.При първия опит от три яйцеклетки две изкараха до пети ден,а сега защо така? Явно количеството наистина е за сметка на качеството.Утре пак ще звъня да проверя дали е останало нещо.
Много,много,много ми е мъчно.. Tired

# 692
Момичета,много ми е тежко.Не са добре нещата при мен.Този път може и изобщо да не стигна до трансфер. Cry
От 8-те яйцеклетки вчера казаха,че са се оплодили правилно 5,а днес на 2-ри ден само две се развиват добре.При първия опит от три яйцеклетки две изкараха до пети ден,а сега защо така? Явно количеството наистина е за сметка на качеството.Утре пак ще звъня да проверя дали е останало нещо.
Много,много,много ми е мъчно.. Tired
Тези две ще са твоите  Peace

# 693
Не се отчайвай, Стефи  Hug
Дано тези двечките се развиват както трябва и всичко да е наред с тях  Praynig
А трансфер на тридневни обсъждали ли сте ?

# 694
Не сме обсъждали Жани.В моята клиника ги чакат до 5 ден и каквото остане това връщат.Знам,че преди време са правили трансфери и на 2 и 3 ден,но сега чакат до 5.
Утре ще ме е страх да звънна.Толкова надежди и пак съм на изходна позиция. Tired

# 695
Стефи, горе главата! Защо не помолиш да ти ги трансферират на 3-ти ден? НО имай предвид, че тези двете имат абослютни шансове да се развидят добре и до 5-ти. Ще стискаме палци. Flutter
poluks, по-важно е качеството, а не количеството на яйцеклетките, за да могат да станат живи и здрави бебета. Така че, без мрачни мисли и за теб. Стама ми интересно - какви са ти годините? newsm78 Едва ли си на повече от 40... Flutter

# 696
Стефи, според мен също е по-добре да ги трансферират хубави на 3-ти ден, отколкото да ги чакат до 5-ти, а да не се развият...много се надявам да не стане така.
Все пак си плащаш, защо не поговориш с лекаря си ? Дано всичко е наред  Praynig Hug

# 697
Не правят трансфери на 3 ден.Казаха,че ще се чуваме всеки ден до събота.Явно така преценяват дали изобщо си заслужава да се връща ембриона,а ако не се стигне до трансфер се заплаща някаква минимална сума,само за пункцията и прегледите.Но аз и без това дадох толкова пари за лекарства уж за да извадим повече яйчица.
Ако не стане,ще си чакам фонда.Каквото имах го дадох.

# 698
Стефи, горе главата! Защо не помолиш да ти ги трансферират на 3-ти ден? НО имай предвид, че тези двете имат абослютни шансове да се развидят добре и до 5-ти. Ще стискаме палци. Flutter
poluks, по-важно е качеството, а не количеството на яйцеклетките, за да могат да станат живи и здрави бебета. Така че, без мрачни мисли и за теб. Стама ми интересно - какви са ти годините? newsm78 Едва ли си на повече от 40... Flutter

На 43 г. съм.

# 699

На 43 г. съм.

Ееее, ами супер бройка тогава и ако са и добро качество, то тогава нещата са истински оптимистични. Къде, къде по-млади момичета от теб едва изваждат 4. Така че, стискам палци за качествена реколта. Heart Eyes

# 700
Не правят трансфери на 3 ден.
Rolling Eyes

От все сърце ще се надявам и ще ти стискам палчета нещата да се развият както трябва  Praynig Flowers Four Leaf Clover

# 701
Всъщност, каква е разликата между 3 и 5 дневен трансфер?

# 702
Стефи, дано тези двете да са твоите близнаци Praynig
Въпреки че според мен понякога някои ембриони имат по-голям шанс да оцелеят в естествена среда в (при трансфер на 3-ти ден), а нямат шанс навън, когато се чакат до 5-ти ден, защото не се приспособяват, примерно.

# 703
Момичета, аз да ви се ожаля... ooooh! Събрах се някак да преборя настинката, слава богу не е грип, направих си ПКК и пр., оказа се, че там всичко е наред, пролича си само, че има някакво възпаление в бъбреците най-вероятно - белтък в урината и левкоцитите на макс, но това както и да е. Днес се бях настроила за първата инжекция по дълъг протокол, но уви. Въпреки, че 4-ти месец пия противозачатъчни - 2 задържани фоликула и в двата яйчника, с рамери - 15 - 16 мм. Продължавам с противозачатъчните до цикъл... После ще се реши дали ще се промени протокола, и дали въобще ще се стартира, ако не са се изчистили. Незнам каква е причинита за тези задържани фоликули и не намерих информация по въпроса. 

# 704
  • София
Момичета, аз да ви се ожаля... ooooh! Събрах се някак да преборя настинката, слава богу не е грип, направих си ПКК и пр., оказа се, че там всичко е наред, пролича си само, че има някакво възпаление в бъбреците най-вероятно - белтък в урината и левкоцитите на макс, но това както и да е. Днес се бях настроила за първата инжекция по дълъг протокол, но уви. Въпреки, че 4-ти месец пия противозачатъчни - 2 задържани фоликула и в двата яйчника, с рамери - 15 - 16 мм. Продължавам с противозачатъчните до цикъл... После ще се реши дали ще се промени протокола, и дали въобще ще се стартира, ако не са се изчистили. Незнам каква е причинита за тези задържани фоликули и не намерих информация по въпроса. 

Хитрушана, не трябва да те очудва това, все пак да не забравяме,че има жени, които забременяват дори при прием на ОК, тоест правят си фоликул въпреки приема им Peace Противозачатъчните не са сто процента гаранция за чисти яйчници.

Общи условия

Активация на акаунт