Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 873
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Толкова е красива и цветна темата днес благодарение на вас момичета  Hug Hug Hug Hug

Бризче  Hug Ели  Hug Лу  Hug благодаря за поздравите и пожеланията за светлия празник  Hug Hug Hug
Честита Коледа и на вас и вашите семейства  Hug Пожелавам здраве и късмет и нека Коледния дух да не ви напуска през цялата година  Praynig Да се сбъднат мечтите ви - пожелавам ви го от сърце  Two Hearts Да не забравяме, че по Коледа стават чудеса  Naughty
Очите ми се пълнят със сълзи от радост, че отново сме тук заедно  smile3521 Нека така да бъде и занапред  Praynig

Да се почерпим като на празник

Снимка от филма "Другата страна"

Сиси благодаря ти, че не ни забравяш и нас момичетата от темата  Hug

# 196

Ани Hug,благодаря за почерпката! Hug

Сиси Hug,благодаря че си ни споминала! Hug

Бризче HugЕли HugЛу Hug,благодаря за пожеланията за празника!Да сте живи и здрави!Весели празници и на вас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изгледах преведения епизод! Peace

Сега зачезвам! Laughing
Скрит текст:
Снощи синът беше при нас,а тази вечер той ще ни посреща! Laughing Ще спим там!Утре се прибираме и след обяд заминаваме при дъщерята!Ще гледаме внучката до Нова година,че няма да имат ясли!

Весела Коледа, Приятели!

https://youtu.be/DtVfyrvhSqE

Цитат
Фейза - Наш сын не продаётся.
Диляра - 5 млн, прямо сейчас.
| 85 серия

Приятна вечер! Hug Hug Hug

# 197
Злати благодаря за поздрава  Hug
Да си изкарате чудесно тази вечер и идващите дни
Ние сме тук и ще те чакаме  Hug

Изгледах финалния епизод на ВО - плаках почти на половината епизод  newsm45 Сценаристите са се справили повече от добре...Епизод достоен за финал  Peace Всеки получи това, което заслужава....
Но едва сега разбрах, че Джан наистина е завършил живота си в морето и, че смъртта му не е инсценирана. Жал ми е за него  ooooh! Сюрея най-после си даде сметка, кой е истинския, реалния живот.... и се извини.....Не парите, богатството, положението в обществото те правят щастлив, а обичта на хората.....Змията Бегюм най-после стана глава на холдинга, но остана сама - със злобата в душата си...А Метин намери своето място - в затвора....

# 198
  • Варна
Благодаря на всички за прекрасните поздрави, които наистина могат да разплачат всеки!   bouquet bouquet bouquet bouquet Благодаря, че ви има сърдечни и мили приятели! Hug Hug Hug Hug

Сиси, не съм автор на превода на песента. Автора е Лили. И точно, защото не съм автор и аз не съм посмяла нищо да променя в текста. Смятам, че не е редно! Не зная, може и да не съм права newsm78 Да попитаме и другите какво мислят. Thinking По принцип нямам нищо против, но смятам, че не е редно! newsm78

# 199
Бризче  Hug
Моя отговор за превода на песента е като твоя - не е редно да се променя, още повече след като превода е на Лили. Тя знае двата езика и предполагам, че е направила възможно най-добрия превод. Това, че на някой от нас не ни звучи както ни се иска, мисля, че не е редно да се променя превода на песента...Мое мнение и не ангажирам никого с него....

Поздрав като за празник...

♥☆Elif♥Kahraman☆♥

https://youtu.be/dzImASm3kqQ

# 200
# 201
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО !  Hug

Бъдете живи,здрави и много успешни ! bouquet

Ани ,Сиси Благодаря за подсказките на ВО   Hug bouquet

Злати  Hug bouquet
Ели  Hug ,Морско бризче, Hug Лу  Hug

И нещичко от мен ...хубаво е когато любовта побеждава ! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 202
                     Започвам  превода на  84-ти  епизод  оригинален  на  сериала "Разкъсан на парчета"

Джансу в предната серия открадна бебето  Емре от  майка му.  Сега продължава сагата.  Джансу отиде при Хазал. Тя недоумява.  Джансу й каза, че бебето е нейно.  Хазал й каза, че кражбата на бебето  е  престъпление по  закона.  Джансу й казва-  ти с мен ли си или против мен ??  Хазал  млъкна.

Джихан и  Озан играят на табла.  Радват се.  Рахми при тях   вари  чай.

Митат с  шефа си от  полицията вечерят на една маса в ресторант.   Говорят за  фирмите на  Харун.  Митат му казва, че  Харун  Ергуван е  внедрил  системата за пране на пари и в  Дарк  Блю.  Това го е направил,  когато  Джихан  беше отшелник в  чужбина.  Тогава.  Харун се  е  възползвал  от  отсъствието на  Джихан от  фирмата и от  Истанбул и е правил всичко, каквото си поиска  с  тях. През това време  се и ожени за Дилара, оплита    Озан в  мрежите си,  Хазал е във  ръцете на  Майде - всичко върви по  плана за отмъщението  на    Харун  Ергуван........: " Ще взема всичко на  Джихан  Гюрпънар - жената, децата, фирмите, имотите му,  имението и всичко, каквото има !!!...."
                      Директора му показва снимките, когато танцуваха с  Хазал на улицата.  Каза му, че щом като работи в  полицията  е длъжен да спазва правилата там,....да не губи самообладание....  Каза му:......  "Ние ще станем  легенда в  Интерпол, разкривайки  схемата за прането на пари  от  Харун  Ергуван......
                       Тази история  ще я  напишеш  ти....."

Джандан и  Асу.  Джандан й  казва, че  трябва в  съда да докаже, че Дилара няма  кръвна  връзка с  тях и тази  грешка  трябва да се изправи.  Но....трябва и   Екрем  да подаде  молба  против  Дилара, защото  Дилара не е дъщеря  на  Асъм, а е негова  дъщеря.

Джихан на  Озан  - след като играят на табла. - Сине,  запомни: каквото  и да се случи ти си  моят  единствен  син.  Аз  теб  няма да те разменя   даже и за целия  свят.  Така е било,....така и  ще  бъде !!!....

Джихан си спомня какъв е бил  разговора му с  Дилара  в  83-та серия -  Всичко ще остане така, както е !!!....  Ние  нищо  няма да  правим.   Озан е мой  син.  Кажи  на  Харун  Ергуван  даже и да не се опитва  да го  отнеме от  мен.......моят  син  Озан. Ако не бях  аз  Озан да го няма на този  свят    ,  дори и теб да те няма -  баща ти щеше да приключи с  теб.   Или....ако не му кажеш, то аз  ще  го  убия  Харун....Ще приключа с  него......  Никакви тестове за  ДНК или нещо  подобно да се прави......Представяш ли си, какъв  удар  ще бъде  тогава   за  Озан ????
                Ние с  теб, Дилара, никога няма да можем да го  върнем !!!....

Дилара в  имението си. Пуска  телевизора.  Чува, че бебето  Емре от  дома за сираци е  откраднато от  млада девойка, изпратила  майката за вода и откраднала бебето.  Беше около 20  годишна - казва  майката на  Емре. Беше  много  приятна, усмихната  млада дама.  Изглеждаше  много  добре.
                 Дилара разбра, че  Джансу е откраднала бебето.  Звъни на  Джансу, на Дениз,  на  Хазал - никой не отговаря.  Джансу не разрешава на никой да се обажда  Хазал.  Сърди й се.
                Дилара  звъни на  Джихан.

Дилара  -  Джихан,  Джансу е  откраднала  бебето.
Джихан  -  Откраднала ли го е ???
Дилара  -  Видях  по  телевизията по новините.
Джихан  -  Добре, идвам.

Озан разказва на  Рахмито за съмненията, че  Асу и   Джандан са замесени  в пренасянето  на  фалшиви  бижута.

Йозкан отиде в  един  бар, за да търси  работа. Не го  пускат  вътре.  Тогава се появи  собственика - Ферад, приятел на  Йозкан от  Германия.
                В  бара  пристигат Джандан и  Асу.  Джандан видя  Йозкан и се махнаха  от  там.

Джансу и  Хазал  с  бебето. - има висока температура - 38.9  гр.  Джансу ще му  прави  компрес.  Хазал иска да отидат на доктор.  Телефона и на двете непрекъснато  звъни.

Дилара в   къщата  на  Джансу.   Идва Джихан....звънят  му от  полицията  на  Джихан.
              Джихан и  Дилара в  полицията.  Казват им, че Джансу е откраднала бебето. Казват им, че ако върнат  бебето няма да има дело  за  кражбата.

/  продължавам  веднага.  Моля за един пост  след  мен.  Благодаря.  /

# 203
Тио благодаря за пожеланията  Hug
Честита Коледа и на теб
Бъди здрава и много обичана  Hug

Сиси благодаря за преводите, но тъй като не съм гледала епизода ще го изгледам  Peace

# 204
  • Плевен
Здравейте момичета        
Ани,Боби,Злати,Бризче,Деси,Ели,Сиси,Тио,Лу          Heart Eyes
Честито Рождество Христово и весели Коледни празници...    Party
Наистина е хубаво когато любовта побеждава, но захаросания финал на ВО ми дойде много "сладък"  Peace....но както и да е....искам да ви пожелая много здраве и любов на вас и вашите семейства....вярвайте в чудесата по Коледа и на човек не му е нужно много....една добра дума винаги сгрява сърцето.....
весели празници....

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 20:44 от gostenka68

# 205
Здравейте момичета        
Ани,Боби,Злати,Бризче,Деси,Ели,Сиси,Тио,Лу          Heart Eyes
Честито Рождество Христово и весели Коледни празници...    Party
Наистина е хубаво когато любовта побеждава, но захаросания финал на ВО ми дойде много "сладък"  Peace....но както и да е....искам да ви пожелая много здраве и любов на вас и вашите семейства....вярвайте в чудесата по Коледа и на човек не му е нужно много....една добра дума винаги сгрява сърцето.....
весели празници....

Гости  Hug  bouquet

Гости права си за "сладникавият" край ,но го предпочитам пред хилядите нелицеприятности ,като лъжата, подмолното поведение , подлостта...и т.н. Все пак сериала свърши иначе мога да си представя комшиите още колко мръсни номера щяха да ни сервират .

# 206
Гости Благодаря за поздравите и за "Любовта побеждава всичко"  Two Hearts
Честита Коледа и на теб и семейството ти
Бъдете здрави и много щастливи  Hug

И аз като Тио предпочитам сладникавия финал пред нещо в стил "турски лъжи"...
По Коледа наистина стават чудеса и излъчването на епизода на Бъдни вечер беше точно в духа на тези светли празници.
Вътрешно простих на Бедиха - може би защото и тя като мен е баба, а ние бабите понякога вършим глупости...Но не простих на Сюрея. Защо ли....Ами защото и аз съм като нея. Съдбата ме лиши от женските органи....Но това не беше причина да търся вина в децата си или в съпруга си. Не мога да й простя, че подложи на такъв тормоз родната си дъщеря....Не й повярвах, че обича искрено детето на съпруга си от чуждата жена. Направи го не заради детето, а за себе си - да успокои съвестта си за смъртта на сина си....До последно Сюрея беше егоист и мислеше най-вече за себе си....Беше готова да изостави дъщеря си, за да робува на обществото. Сценаристите не успяха да ме убедят, че Сюрея се промени....
Докато Бедих искренно се покая. Думите казани пред портрета на сина си и снаха си бяха много искрени....Така го почувствах.

# 207

Момичета, честита ви Коледа и от мен!

# 208
  • Стара Загора
Привет santa2Ани HugЗлати HugСиси HugЛу HugГости HugБризче HugЕли HugТио HugКриси Hug
и на всички,които наминават в темата Hug

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО !

Да бъде Коледата ви незабравима,
а годината - неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

Вълшебството на Коледа променя всичко наоколо... дори и нас самите...
Нека бъдем по-добри, отзивчиви, да отворим сърцата си, да обичаме повече, да бъдем щедри, да даряваме любов... да бъдем Хора!
Нека топлотата, която носите в сърцето си, гори с пламъка на обичта и любовта, защото огъня е този, който събира около огнището и създава най-красивите приказки....

Весели Празници! People Santa

# 209
                     Продължавам от пост № 202.

Илдъръм и   Селма  на вечеря в ресторант. / Много е интересен  диалога./

Илдъръм -   Този безчестен  глупак  Харун  е използвал  фалшивите  подписи на  Озан, както и  неговите.
                       В течение на 3-4 месеца и то много  активно  е използвал  Озан без да знае.
Селма  -  Излиза, че  тогава той е  имал  много  дела.

Илдъръм  -  А ти  знаеш ли  фирмите на които е превеждал парите от  Балканската  мафия???

Селма  -  Не, всеки път те създават  нова, подставена  фирма, превежда й пари, после изтеглят тези пари в  брой и  веднага закриват  фирмата и  сметките й.
                Всички тези фирми за всичките тези 20  години вече   отдавна са  закрити.

Илдъръм  -  Ти си права.

В този момент Харун  звъни на  Селма.

Селма  -  Харун  звъни.
Илдъръм -  отговори, за да разберем  какво  Харун  иска  този  път ???

Харун  -  Селма, ти какво направи ???
                Унищожи ли документите, които   аз ти казах ???

Селма  - Аз за сега не можах да   ги  намеря  всичките.

Харун  -  Аз те изпратих  там  при  Джихан  не за да ми се оправдаваш,  Селма....
               Аз ти казах, че това е  много  срочно,  Селма....

Селма  -  Аз не искам веднага да се навирам  във  всички  документи и да предизвикам  подозрение....
                Сега  в  ръцете ми е само  един  документ.....Документ с  подписа  на  Озан  Гюрпънар  от  26  август  2016 година.
                 Това е банков  превод  от  900 000 $  в   Загребска  банка.

Харун  -  Ти за  толкова дни  намери  само това ли ???
                Това е   много  малко и  дребно  банково  бордеро,  Селма.
                Запомни  - От  името  на  Озан  Гюрпънар  има  трансфер  за  стотици  милиони  долара.
                Веднага да ми ги   намериш !!!....

Селма  -  Добре, Харун.....   Ще се постарая.

Харун  -  Не се старай,  а  работи !!!...
                И  да  унищожиш  абсолютно  всички  документи,  които  намериш.....

Селма  -  А  какво ще  стане ако тези от  Дарк  Блю  разберат, че документите са изчезнали ???
                Или  пък, ако  разберат,  че  тези  платежни  нареждания  съм  ги   взела  аз.

Харун  -  Вместо тях, аз  ше  подготвя  нови  платежни нареждания и  никой  няма да  разбере......

Селма  -  Ама как така????.... Ние  вместо  тях  ще  сложим  фалшиви документи ???

Харун  -  Ти  прави това, което  аз ти казвам, а останалото  ще направя  аз.

Селма  -  затваря  телефона.  Към  Илдъръм  -  Защо  Харун така  бърза  да  "изчисти "  Озан ???

Илдъръм  -  Това и аз не го знам.....  Но това е  Харун  Ергуван.  
                      В главата си има стотици  дяволски  планове.
                      Но  скоро ние  всичко  ще  разберем.
                      Ти  продължавай  да  вечеряш.

Джихан и  Дилара излизат  от  полицията.  Джихан набира  Джансу - телефона е изключен.
                      Джихан й казва, че  трябва да я намерят.
                      Харун  звъни на  Дилара - тя му казва, че е в  полицията. Джансу е откраднала бебето.  Харун я пита Джихан с нея ли е ???
                      Дилара казва - ДА....
                     Харун  затваря  телефона и си казва:  "Пак  Джихан... Как така винаги Джихан е с  нея.....
                     Как така  Джихан е  винаги  с  нея ???...  Да е ПРОКЛЕТ,   този  Джихан !!!
                     Бъди ПРОКЛЕТ,  Джихан !!!....

Дениз  звъни на  Джихан.  Джихан му  разказа, че  Джансу е откраднала бебето.  Дениз  отива при  тях.

Джансу и  Хазал с бебето  в  болницата.  Джансу казва, че има температура  39.9 т. и не  слиза.
                    Нямат  документи. Джансу я излъга, че идват от  Анкара и нямат документи.  Джансу й се развика.

Дилара, Джихан и  Дениз са в къщата на  Джансу.  Дилара видя  телмометъра  и  кърпата, вика на  Джихан - той се сети, че са в  болница.
                    Отиват в  най-близката болница. Джансу казва на Хазал, че иска да стане  майка - не е луда.

Джихан, Дилара и  Дениз  отиват в  болницата.  Намират ги  там.  Дениз и  Джансу се скараха.
                   Джансу  набеди  Хазал, че  е изказала къде са.  Джихан каза, че от  полицията са се обадили на  Джихан.
                   Полицията е казала, че е откраднато  бебето и  знаят, че  Джансу го е откраднала.
                   Джансу им каза, че утре сутринта тя сама ще го занесе на майка му и баща му.
                   Тази нощ  Джансу и  Емре да са заедно.

Харун е още  в  Дубровник.  Пита се сам -  кога  Дилара ще му  бъде  съпруга ???...Кога ще станат  семейство ???

Всички се прибраха в   къщата на  Джансу.  Много  тежка  музика.

Джихан  и  Дилара  седнаха на дивана.  Хазал, бебето и  Дениз - горе в  спалнята.

Дилара  -  Джихан  -  Спомняш  ли си  първия  ден, когато  заведохме   Джансу  у  нас ???

Джихан  -  Естествено, че си  спомням.  Джансу  беше  малко  бебенце, мила и нежна  топчица.

Дилара  -  Мънички ръчички, мънички  пръстчета, като кибритени  клечки, нокти като  главичките на топлийки....

Джихан  -  През  първата нощ  тя не заплака.  Ти  много  силно се изплаши.
                  Не легна  да  спиш  и  седна до нея  на  леглото,  до главата й и така до сутринта....

Дилара  -  А ти каза, че тя не  плаче, защото е  щастлива, че е заедно с  нас.
                  Джихан,  какво ще  правим ???  Тя  много  силно се привърза  към  бебето.
                  И вече го  смята  за  свой  син....

Джихан  -  По някакъв  начин  ще го  решим,  Дилара.
                  Утре  сутринта  ще  вземем  бебето и ще го занесем  на  семейството.

Дилара  -  Ами ако  Джансу не позволи ???
                 Ако изгуби самообладание ????

Джихан  -  Няма друг изход,  Дилара...
                  Джансу ще  свикне и  после  всичко  ще се успокои.
                  Нашата дъщеря ще оздравее,  Дилара.
                 А  после, с божията  помощ  ще  вземе  своето  дете на ръце.
                 Всичко ще се оправи.

Дилара  -  Как ми се иска да повярвам  в   това  ???

Джихан  -  Повярвай,  Дилара...
                  На нас ни остава само  това - да повярваме.

Сега пускат много хубавата песен на Еркин  Корай.   Дилара е  заспала на дивана.
                  Джихан  влюбено я завива с едно бяло одеало и я  гледа как спи.

Джихан се връща  в  младостта си.  Спомня си думите на Дилара - Защото аз те обичах, Джихан.

Връщат  картината в  предната  серия - черно-бялата.

Дилара  -  Аз се  влюбих в  теб,  Джихан.

Джихан  -  Аз бях  много щастлив за това, че ти ме обичаш,  Дилара.

Дилара  -  Аз  много  силно те обичах,  Джихан.

Джихан се връща и си спомня  този епизод  от  83-та серия.

Харун  звъни  от  Дубровник.  Сема  храни  Алаз.  Харун пита кога се е върнала Дилара ???
              Сема му казва, че  не си е идвала през нощта.

Сутринта всички отиват да занесат  бебето на майка му и баща му.
Дансу  -  Простете ми,  моля ви.   Аз не исках да ви разстройвам. Но аз много добре се грижих за него.
               Той вдигна температура и аз го заведох в  болницата на преглед.
               Хората си  взеха бебето. Нашите излязоха от къщата на хората.

Край с  одисеята  с  кражбата на  Емре.  Отиде половината от  84-ти епизод. Времето е 1 час, 09 минути и 10 секунди.
               Защо толкова дълго продължи  тази кражба.  Може би във  филмографията на Турция не са имали  такъв  казус - кражба на бебе от току що  осиновили го  родители и решиха да ни  го разкажат с най-големи подробности.  Тяхна си  работа, ама не беше необходимо.  Какво  толкова му беше  интересното ???.

Тук  спирам за тази  вечер.  Ще превеждам в  тетрадката си и утре  ще го напиша.
                 Приятна вечер.  Всичко  хубаво.

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 22:04 от sisi55

Общи условия

Активация на акаунт