Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Деси HugЕли HugАни Hug,благодаря ви за пожеланията! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани,аз същият линк го имам,но не виждам къде пише "Член на групата",всичко е на англ.! LaughingНе се получава! Peace

# 707
Деси HugЕли HugАни Hug,благодаря ви за пожеланията! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани,аз същият линк го имам,но не виждам къде пише "Член на групата",всичко е на англ.! LaughingНе се получава! Peace

Не си спомням как точно се минаваше на руски или български. Ще разгледам и ще ти пиша. Ти имаш ли регистрация във VK  newsm78

Цитат
Харун - Понял, хорошо.. В офисе тоже нет.
Джихан - Они вместе, Харун. Отключили телефоны, разговаривают.
Харун - Тоже так думаю.
Рахми - Ццц.
Харун - Что происходит?

Рахми - А что происходит? Ты как идиот разговаривал по телефону. Спрашивал у Диляры, что мне подарить сыну. Как бы ты отдал ему подарок? Сказал бы, что отец его родной или муж твоей мамы?
Харун - Г-н Рахми, молчите.
Рахми - Чего молчать? Озан разбит из-за тебя! Что теперь будет?
Харун - Г-н Рахми, замолчите.
Рахми - Что будет если не замолчу, а?! Что сделаешь?
Харун - Нормально разговаривай, старик!
Джихан - Правильно говори с отцом!
Харун - Джихан, не заставляй меня говорить!
Джихан - Говори, что скажешь? Отец не прав? Что значит куплю подарок Озану? Расскажешь Озану, да? На День Рождения скажешь, я твой отец?!
Харун - Не глупи! Причём тут это?
Джихан - Что ты за человек? Как же то, что ты не расскажешь?!
Харун - А я рассказал? Он прослушивал мой телефон, твой отец ничего не сказал ему, чтоб не делал! Я не зная 22 года, что Озан мой сын, согласился ничего не говорить! На самом деле это твоя вина!
Джихан - Как это моя, Харун?
Харун - Озан не заподозрил, если бы ты не сказал, давайте соберёмся семьёй.
Джихан - Я думал о Диляре и Озане. Поэтому сделал, что мне делать? А то я больно рад был сидеть с тобой за одним столом!
Харун - Не думай! Диляра моя жена, с чего ты думаешь? Озан мой сын! Диляра мать моего сына! Не вмешивайся!
Джихан - Озан не твой сын.
Харун - Озан мой сын.
Джихан - Он не был твоим сыном и не будет.
Харун - Закончилось это, он будет моим.
Джихан - Озан никогда не примет тебя как отца. Он тебя ненавидит. Что ты сделаешь? Он ненавидит тебя. Он даже себя будет ненавидеть, потому что у него твои гены.
Харун - Примет, рано или поздно. Потому что Озан мой сын, моей крови и плоти. Рано или поздно. Кровь, кровь, ты понимаешь? Если бы ты был мужчиной, ты рассказал бы мне в то время. Твоя девушка беременна, позаботься о ней и своём сыне.
Джихан - Если бы я убил тебя в то время.
Харун - Держи, убей! Сейчас убей!
Рахми - Пойдём, сын, пойдём. | 87 серия

# 708

Възможно ли е Селма да е останала жива  Thinking

# 709

ebru özkan - Дилара - със съпруга й....

# 710
  • Стара Загора
Здравейте waveyАни HugЗлати HugДеси HugЕли Hug

Злати Hugмерси за почерпката Heart Eyes Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на сина ти Tada
Да ти е жив и здрав!

Скрит текст:

За теб Hug

Скрит текст:

Нова снимка на Хати и Бурак Peace

# 711
Боби мерси за новите снимки  Hug
Изглежда сивото е модерен цвят тази година. Хати е облечена със сиво, Ози и той ....

Скрит текст:
Днес не мога да се стопля. На вън така духа - вятъра свири като в люта зима....

# 712
Боби Hug,благодаря за пожеланието! Heart Eyes Hug

Ани Hug,благодаря за помощта! Hug

Благодаря и за новите снимки! bouquet bouquet

При нас само дъжд вали от вчера и темп. е 5 градуса! Peace

Цитат
<..>
Джихан - Озан! Послушай, сынок. Какой раз говорю, состояние мамы плохое. Потом очень пожалеешь. Иди, увидь маму.
Озан - Не пойду, говорю. Не пойду! Ты мне не отец! Ты не можешь вмешиваться!
Джихан - Озан, я твой отец.
Озан - Не отец!
Джихан - Озан! Отец. | 87 серия

# 713

Злати, Златенце, Честит Имен Ден на синчето ти.
  Да сте щастливи всички, весели, засмени  и най-малкото  Слънчице  много да ви обича. За теб - гордей се, че имаш всичкото щастие на Земята.  Това е най-важното.
Разбира се имаш и нас - обичаме те.

Сладури,  не знам дали сте тук.  Искам да напиша   превода  на  87-ма оригинална серия от  снощи в  частта, която  нашата Ани ни я постна. За това пиша  в  един  пост.
Ани,  скъпа, много ти  благодаря за поста - 707-ми.
Днес не успях да  изгледам 87-ма серия. Ходих пак при  зъболекаря да ми лекува  зъба.

Направо  съм  щастлива  с  бременността  на Хати. Сега искам и  Ози   да си има едно  бебче, независимо  дали е женен.  Същото го искам и  за  моята  вълшебница - Айча.  Как няма кой да им  каже да си имат  рожби, няма  значение дали имат  брак или  нямат.
Започвам да пиша.  Моля ви, ако има момиче  след мен да пусне един пост. Предварително ви  благодаря.

# 714
Злати   Hug - нали за това сме тук да си помагаме  Peace

Харесва ми Еркан когато раздава шамари  Grinning Прилича му. Той е висок и като забие един шамар е супер...
Но в този сериал горкичкия Озан получава много шамари. Ама и той е голям инат и се пери точно като едно петле...
Но въпреки, че момента е много деликатен - заради един шамар Озан може да намрази баща си, Джихан изобщо не помисли да се подмазва на Озан....

Мислех си, че Селма може да е оживяла. Но и рускините мислят, че е убита....

Цитат
Сельма была убита по приказу Дамира. | 87 серия

Сиси дано по-скоро да ти излекуват зъба...че какъвто студ пак настана...

При нас духа мноооого силен вятър, продължава да вали сняг...А парно нямаме... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 715
  • Стара Загора
Ани waveyЗлати waveyСиси wavey
и тук при нас е много студено Цял ден вали дъжд и сняг,а от утре го дават и вятър... ooooh!
Ееееее все пак Емо ни дава някаква надежда...
Скрит текст:

Сиси waveyтвоя човек,явно е доста болен ooooh!
Приели са го в болница...

Цитат
Воспаление лёгких, когда выпишут не знае

Erken Petekkaya’nın solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Paramparça dizisinin Cihan'ı Erkan Petekkaya'nın üç gündür Özel Kavacık Medistate Hastanesi’nde tedavi gördüğü belirlendib. Petekkaya’nın, İstanbul’u etkisi altına alan dondurucu soğuklar sırasında üşüttüğü iddia edildi.

"CİĞERİNDE SIKINTI VAR"

Ünlü oyuncunun eşi Didem Petekkaya, “Ciğerlerinde bir sıkıntı var ama durumu hızla düzeliyor. Ne zaman taburcu olacağı henüz belli değil” dedi.

Цитат
Еркан Петеккая бе приет в болница!

Той е хоспитализиран, заради инфекция на дихателните пътища. В момента той се лекува в частна клиника, а като причина се посочва простуда по време на снимките на сериала "Твоят мой живот". "Има недостиг на въздух в белите дробове...", заяви съпругата на Петеккая. Тя увери, че се подобрява бързо, но кога ще бъде изписан, все още не е ясно.

Пожелавам му скорошно оздравяване Praynig Peace
И тяхната не е лесна... no

# 716
                          Превода на разговора между  Харун, Джихан и  Рахми.  Мисля си, че са в  коридора на  болницата.  87-ма  серия на "Разкъсан  на  парчета "

Браво  на  Баръш  Фалай.  Много хубаво го изигра  този  момент. Убеди ме.

Стана чудесна  сцена.  Дилара  Харун дето  много  я  обича  се бори със  смъртта в  стаята,  Озан ,  дето  толкова  го обича  и иска  час по-скоро да му  каже, че му е биологичния  баща се  бори  с омразата  към  Харун,  а  Харун,  весел,  засмян,  щастлив, че направи  издънката..... Това му беше  целта - тази натрапчива мисъл не излизаше от ума му.

Харун  -  Разбрах,  добре.  В  офиса  също  го  няма.

Джихан - Те са заедно  двамата,  Харун.  Изключили са  си  телефоните и разговарят.
Харун  -  Аз  също  така  си  мисля.
Рахми цъка - ц   ц   ц   .
Харун  -  Какво става ???
Рахми  -  А, кажи,...какво  става ???
                Ти като идиот  говориш  по  телефона .  Питаш  Дилара  какво  да  подариш  на  сина  си???
                Ти  как би  поднесъл  на  Озан  подарък ???
                Как ще  кажеш  на  Озан, че си  неговият  роден  баща  или  че си мъжът  на  неговата
                майка  ????.....
Харун  -  Г- Рахми,  млъкнете !!!....
Рахми  - Защо  да  мълча ???  Озан е  разбит  заради  теб.  Сега  какво ще стане ???

Харун  -  Г-н  Рахми,  замълчете.
Рахми  -  И какво ще стане,  ако не  млъкна,  а   ???.....  Ти  какво  ще  направиш ???
Харун  -  Мълчи,  старче ...
Джихан  -  Говори  нормално с  моя  баща.
Харун  -  Джихан,   не ме принуждавай  да  говоря.
Джихан  -  Говори, какво  ще  кажеш ???   И  баща  ми  не е  прав ли???
                  Какво  означава:  - Ще  купя  подарък  на  Озан.  Ще  му  разкажеш  на  Озан,  нали ???
                  На  рождения ден на  Озан  ще  му  кажеш: - Аз съм  твоят   баща!!!!

Харун  -  Не  говори  глупости!  Защо  го  казваш   това ???
Джихан  -  Що за човек  си  ти ,  Харун  ???
                 Какво  ще  стане,  ако  ти не му  кажеш ???
Харун  -  А, аз  разказал ли съм  му????..... Озан е подслушвал  моя  телефон.,  твоят  баща  нищо  не му е
                казал, за да не  прави  така.
               Аз  22  години не  зная,  че  Озан  е  моят  син, съгласих  се да не  говоря  нищо.
              Между  другото за това  ти си  виновен,  Джихан !!!
Джихан  -  Как  така  аз  съм  виновен,  Харун  ???
Харун  -  Озан  нямаше   да се  подозре, ако ти не  беше казал: - Хайде да се  съберем  семейството.
Джихан  -  Аз  мислех  за  Дилара и  за  Озан. И направих  тази  среща,  а  какво  трябваше  да
                   направя ???
                  А,  ако  искаш  да  знаеш,  аз  бях   болезнено  недоволен  да стоя  с   теб  на  една  маса.
Харун  -  Не ми говори!!!..... Дилара е  моя  жена,  ти какво си  мислиш ???  Озан  е  моят  син !!!
               Дилара е  майката  на  моите  синове.  Не се  меси
Джихан  -  Озан не е твой  син.
Харун  -  Озан е  мой  син.
Джихан  -  Озан  никога не е бил  твой  син  и  никога  няма  да  бъде.
Харун  -  Спирай  вече !!!  Озан  ще  бъде  мой.

Джихан  -  Озан  никога  няма  да те приеме  теб  като  баща.  Озан  теб  те  ненавижда.
                  Ти  какво  ще  направиш ???  Той  те   ненавижда !!!  
                  Озан  даже и  себе си ненавижда ,  защото  в  него  са  твоите  гени !!!...

Харун  -  Ще ме приеме  рано  или  късно !!!
               Защото  Озан  е   моят  син,  моята  кръв  и  моята  плът.  Рано или  късно!!!
               Кръвта си е кръв,  ти  разбираш  ли ???
               Ако ти  беше  мъж  на  място, ти  трябваше  да ми кажеш  на  мен  през  това  време.
              Трябваше  да  кажеш:  - Твоето момиче е  бременно,  погрижи се за нея и за  своя  син.
Джихан  -  Ако  ти  знаеше, аз  щях да те убия  през  това  време.

Харун  -  Ето,  вземи,  убий  ме !!.....Сега  в   момента....убий  ме !!!
Рахми  -  Да  вървим,  сине,  да  вървим.

Това е.  Много е важно.

# 717
Боби при нас духа все едно, че вълци вият   cold cold cold  Grinning
Надеждата на Емо много далечна ми се вижда  Wink
И аз пожелавам на Еркан бързо оздравяване. Може в следващия епизод да го пратят някъде....

Много хубав момент  Hug Hug

# 718
Сиси мерси за превода.
Макар да не разбирам езика тук Харун ме подразни - и снощи писах за собственическото чувство - моята жена, моя син...Ади бе...Сина му е на 20 и кусур години, той изведнъж стана голям баща. Може би си права като казваш

Цитат
щастлив, че направи  издънката..... Това му беше  целта - тази натрапчива мисъл не излизаше от ума му.

Малко егоистично ми дойде....

Цитат
- Любовь моя, родная, моя Диляра, очнись, единственная. Давай, единственная. Малышка, открой уже глаза, прошу. Открой, любимая. Открой, единственная. Что я буду делать без тебя? Разве я выдержу? Разве смогу жить без тебя? Давай, моя малышка. Давай, красавица, любимая, открой глаза, прошу. | 87 серия

# 719
Ани HugБоби Hug

Бързо оздравяване на Еркан!Ще трябва да променят СЦ! Peace

Сиси Hug,благодаря за преведения откъс! bouquet

Харун му беше като фикс идея Озан да разбере!Въпреки,че непрекъснато му се повтаряше и знае какво е мнението на Озан за него!Съгласи се да мълчи,но при разговорите с Дилара пак си го казваше!А можеше случайно някой да чуе и да каже на Озан! Peace

Общи условия

Активация на акаунт