Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Криси  Hug Боби  Hug Честита Коледа и на вас момичета

Бъдете здрави, обичайте и бъдете обичани  Hug

Сиси първо ще изчета преводите и след това ще изгледам епизода.

Гласувах те ли на 1117, за да подкрепите Българската Коледа, да подкрепим болните деца  Hug

# 211
  • Стара Загора
Добро утро santa2 прекрасни,мили,момичета! Hug Hug Hug

Пожелавам ви трепетни вълнения, щастливи случвания, безброй красиви усмивки и очаквани радости!
Имайте светли дни, топли нощи, сбъднати мечти и чисти приятелства!
Радвайте се на здраве, изобилие и прекрасни усещания!

Прекрасен Понеделник и щастлива празнична седмица!

Хати и Бурак на сватбата на Мурат  Grinning

Цитат
ВДРЕБЕЗГИ / PARAMPARCA 85 СЕРИЯ ОПИСАНИЕ
Шокирующее предложение Диляры

Фейза, усыновившая малыша Эмре, недовольна визитами Джансу. Не выдержав поведение Джансу, которая относилась к малышу, словно мать, Фейза выгоняет ее из дома. Болезнь Джансу из физического состояния, превратилась в психологическое, и единственный путь вернуть ей здоровье – малыш Эмре... Диляра в отчаянии, ее дочь на глазах тает, ей с каждым днем все хуже и хуже. Поэтому Диляра приходит в семью опекунов ребенка и предлагает им сначала 1 миллион, а затем 5 миллионов лир. Диляра, на которую с удивлением смотрят Фейза и ее муж, торгуется с ними за ребенка.
Харун с нетерпением ждет момента, когда сможет сказать Озану, что он его сын. он принимает приглашение Джихана на ужин. Они планировали собраться всей семьей и открыто поговорить обо всем, но происходит нечто такое, чего они не ожидали. Озан выясняет из-за чего между Джиханом и Харуном взлетают искры, и истина которая открывается перед ним невольно изменит жизни всех его близких людей...

# 212

Добро утро момичета  Hug Отново е понеделник и започна последната седмица на тази година.
Предстоят още празници и през тази седмица и подготовка за посрещане на Новата година. Макар и празнична тази седмица ми е малко напрегната - да свърша всичко, което съм пропуснала и да започна новата година на чисто...
Пожелавам го и на вас - да бъде празнична и спорна тази последна седмица  Hug

Боби  Hug благодаря за кафето, пожеланията и озета на Парченцата...
Повече от час не мога да си пусна компа...Когато успях ми показа, че няма интернет...Рестартирах рутера и бааавно зареди....Да изчака докато дойде майстора, да не ме оставя сега  Praynig

Снощи видях снимките, че Хати и Бурак са били на сватбата на Мурат. Дори гледах едно видео, което беше много неясно на което Бурак и Хати играят нещо като хоро с другите гости...Притесних се, да не стане нещо на бебчо... Grinning

Hatice ve Burak ile röportaj ^_^ İmane ve Murat'in…

видео тук

# 213
Добър ден! Hug Hug Hug

Боби HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията, и озета! bouquet bouquet

Сиси Hug,благодаря за преводите! bouquet

Благодаря на всички момичета,които наминаха и поздравиха за Коледа! Heart Eyes Няма да изброявам,че бързам и мога да пропусна някоя! Laughing
Снощи ви изчетох,въпреки че бяхме на гости при сина!Баща и син си пийваха,а аз си носех лаптопа!Нямаше как да пропусна сватбата на Мурат,да видя снимките и видеата! LaughingБях приготвила няколко,но Боби и Ани вече са ме изпреварили! Laughing

Довечера сигурно няма да мога да гледам Парчетата,така че пишете! Ако имам възможност по-късно ще се включа! Peace

Почина певецът Джордж Майкъл!Да почива в мир! Praynig

Джансу изглежда зле! ooooh!

Прекрасен ден и щастлива нова седмица! Hug Hug Hug

# 214
          Здравейте мили момичета, привет.   Няма да  спирам поста си, защото не знам  дали сте тук и дали ще   ми пуснете друг.

продължавам от  снощи  с  превода на   серила "Разкъсан на парчета "  от  моя пост от  снощи - № 209.

Джандан и  Асу.  Говорят, че не знаят  адреса на  Екрем. Трябват им  новини от  Екрем.

Кериман отива да хвърли боклука от  магазина на Дилара - Асу я чака в  едно  такси.  Видяха се. Асу я  заведе в един ресторант близо до  магазина на Дилара.  Асу я разпита  за  Екрем. Кериман каза, че той е  идвал при нея,  ама тя го е изгонила. Кериман всичко й разказа.

Йозкан и  Рахми отидоха в оня бар.  Срещнаха се с  Ферад.  Рахмито му даде един плик с  пари - подкуп и Ферад им даде  записите от  камерите.

Митат и  Хазал  обядват  в  ресторант.  Непрекъснато телефона на Митат звъни. Хазал е ядосва. Каза му да го  спре.  Хазал го  кани в   почивните  дни да отидат  на излет.  Митат не иска. Каза, че има много  работа.  Хазал се обиди и си  тръгна.

Дубровник - Бащата на мафията тръгва   със  самолет за  Истанбул.

Харун е  в  Дубровник.  Звъни от  там на Дилара.  Хока я, че през  нощта не се е прибрала.
                 Тя се оправдава, че е спала у  Джансу.

Джансу  звъни на Дилара. Вика я при нея.  Дилара отива при  Джансу.
                Дилара отиде  при  Джансу.  Тя започна да й се жалва, че иска  Емре.  Не може да живее без  него. Дилара я успокоява.  Казва й, че с  времето  всичко ще избледнее, че ще се излекува и ще има  свои  деца и ще бъде щастлива.
               Джансу й каза - аз съм на 20  години, загубих бебето си, много съм  болна и никога няма да имам   свое  дете.

Озан не спира да се рови  с  Йоизкан  и  Рахми  за  Джандан и  Асу.  Озан ги  свързва с убийството на оня  мафиот - търговеца на  фалшивите  бижута.

Хазал се оплака на Джансу, че не върви  любовта й с  Митат.  Джансу   я  накара да отиде при  Митат.

Дилара се прибира  у  тях.   Вижда, че при  Алаз е  Дамир  мафиота. Дилара се стъписа.   Дамир казва колко е красив  Алаз и  колко е  красива  майка  му.  Дамир играе с  играчките  на  Алаз.  Дилара не е на  себе си.  Мафията е в  нейния  дом.

Харун е в  Дубровник, а Дамир е в Истанбул в  неговия  дом.   Харун иска да се прибере в Турция. Чагатай е с  него.  Явно Чагатай му играе  мръсен  номер, за да не замине......задържа  Харун  в  Дубровник.
           При тях  пристига  хърватската  полиция.  Прибират  Харун в  полицията, за да не се прибере  Харун  в  Турция.

Имението на  Дилара в  Истанбул.

Дамир -  попита  Алаз  гладен ли е???  Алаз му каза, че е гладен.  Дамир   ще го заведе да обядват двамата.  Дамир на  Алаз - Ти си копие на  холивудските деца, които съм  виждал.  Баща ти е симпатичен и Вие сте  много  красива  жена, Дилара.
               Към  Алаз  -  Това е робот.  Виж го  колко е  красив. Ще ми го подариш ли,  Алаз ???
Алаз  -  Ще ти го  подаря.

Дамир  -  Сериозно ли???  Много ти  благодаря
               към  Дилара  -  Много  щедро  дете  сте  възпитали.  Много сте  мълчалива,  Дилара ???
               Аз вече започвам да се чувствам  неудобно.
               Надявам се, че Вие  реагирате така, защото аз  дойдох  без да Ви  предупредя.

Дамир  прегръща детето, за да го  опознае и   когато го отвлече детето да не  плаче.

Дамир  към  Алаз  -  Аз пак ще дойда, искаш ли, Алаз ???
Алаз  -  Добре.

Дамир  -  Обещавам ти пак ще  дойда.

Дамир подава Алаз на  Дилара  и й  казва:
                -  Дилара, Мен децата  много  ме  обичат.

Дамир си отиде.  Дилара   звъни на  Харун, но той в  Хърватската полиция.
              Дилара взе дрехите на детето и нейните и замина при  Джихан.

Джихан в  неговата  къща.  Говори по телефона с  Джансу.

Джансу  -  Татко,  Дениз  купи бои и хартия.  Сега с  него  рисуваме  картини.

Джихан  -  Това е прекрасно. Нарисувай и за мен една картина, аз ще си я  сложа тук на стената.
                 Благодаря ти, любима.  При вас  всичко  наред ли е ???

Дгансу  -  Добре сме,  не се притеснявай.

Джихан  -  Благодаря ти, моя  красавице.
                  Аз и    двамата  много  ви  обичам.
                 И не забравяй -  в  живота има и  много  красиви неща, дъще.
                 Вие се намерихте с  Дениз  един  друг.
                 Вашият  дом  е  пълен със   щастие.
                 Мислиш ли, че в  днешно  време лесно ли е да създадеш  щастливо  семейство ???
                 Например - АЗ - ти сама знаеш  това.
                 Дъще, мила, аз ви  обичам.  После ще говорим.

Звъни се на вратата.

Джихан отваря  вратата.  Влизат Алаз и  Дилара.

Джихан  -  Дилара,  какво  става ???

Дилара  -  У нас е  дошъл  Дамир.  Да, той  беше  у  нас ???

Хазал  отива  в   дома на  Митат.  Носи  торби с  храна.  Звъни.
           На вратата излиза младо момиче по бял  халат и с  хавлия на главата.
           Тук  следва  озета.  Хазал  търси Митат.  Момичето казва, че е под  душа.
           Хазал си тръгва.  Влиза в  колата.  Плаче.

Митат работи  в  полицията. При него  влиза същото момиче, казва се   казва  се  ФАТОШ.

Митат я пита - дойде ли  Хазал???
            Тя казва, че е дошла.  Митат пита какво е направила -   тя казва - нищо. Замина си.

Фатош - Митат, това момиче много те обича.

При тях   влиза  Директора на полицията.

Дилара  приспива  Алаз.  Влиза  Джихан при тях. Дилара излезе и отиде в  хола.
          Сядат до камината и  двамата.

Дилара - Джихан, какво ще правим ???

Джихан - Първо се успокой.  Вземи се в  ръце.
               Ние още  нищо не знаем  каква е работата.

Дилара - С Харун нещо се е случило.  Иначе, Дамир не може  толкова  спокойно да влезе в  нашия  дом.
               Дамир не може да влезе у нас.

Джихан  -  Дилара, докато ти нищо не  знаеш, не си прави изводи.

Дилара  -  Харун не отговаря на позвъняванията ми.

Джихан  -  Възможно е той да не отговаря на позвъняванията ти.

Дилара - Джихан, какви са тези  глупости ???
               Защо той да не е длъжен да отговаря на моите позвънявания ???

Джихан  -  Дилара, ти сама каза, че сте се скарали.
                 Може би  Харун да капризничи.  Хайде, аз ще му позвъня.

Джихан го набира.  Харун не отговаря.

Дилара -  С  Харун нещо  лошо се е случило.  За това не отговаря.

Джихан  -  Дилара, може той да си е изпуснал телефона.

/На вратата се звъни./

Дилара -  Джихан,  кой  звъни ???

Джихан  -  това е  Илдъръм, не се притеснявай.

Влиза Илдъръм.

Джихан -  Илдъръм, има ли новини???

Илдъръм  -  Аз по пътя звъннах на моя  колега познат, който живее в  Дубровник.
                   Чакам от  него  новини.

Дилара  -  Дамир  няма да ни остани  на  мира.  Моето дете е  в  опасност.

Джихан  -  Дилара, вие тук при мен сте в  безопасност.
                 Тук  никой не може на вас нищо  лошо да ви  направи.

Дилара  -  Да,  Джихан  но ние не можем да останем  тук  безкрайно.

Джихан  -  Трябва, налага се да останете.  Господи !!!.....Не се притеснявай.
                  Ние  всичко ще оправим....  Не бай се,  Дилара.
                  Ако е необходимо, аз сам ще намеря  този  Дамир...
                  Нима той  може  да плаши  семейството и  детето??....

Телефона на  Илдъръм  звъни.

Илдъръм -  по  телефона.  Слушам. ....Добре, разбрах....Дръж ме в  течение  на събитията.
                  към  двамата  -  Харун е арестуван  от  Хърватската полиция.  Задържан е.
                  За сега не е известно  защо   са го арестували ???
                  Когато  моят  колега  разбере, ще ми се обади.

Джихан  -  Дилара,  виждаш ли, Харун е  жив.  Арестували са го, но той е  жив  и  здрав.

Илдъръм  си тръгва.

Дилара  -  Джихан, Много ти  благодаря.

Джихан  -  За  нищо,  Дилара.

Дилара  -  Аз  толкова  силно се изплаших, че не знаех  какво да правя и веднага дойдох  тук  при  теб.
                 Ти си единствения  човек, на когото аз  мога да се доверя.

Джихан  -  Дилара, аз  винаги  съм  до  теб. И да знаеш -  докато  съм  жив , винаги ще ти помагам.
                 Колко  пъти  съм ти  казвал, че ти не си сама в в  този  свят, Дилара.
                 Аз  вечно ще съм до теб.  Ти имаш  деца,  имаш  и  мен.
Дилара -  Благодаря ти, че те има.

Джихан  -  И аз ти  благодаря, че и теб  те има.
                  Ти изглеждаш  много  изморена,  Дилара.  Отиди да поспиш, ако искаш.
                  Аз съм  тук.  Никъде няма да ходя.  Ти си почини  малко.

Дилара -  Добре,  Джихан....аз....  На мене  много  ми е  жално  и  болно   за всичко, което се е случило  през  тези  години  между  нас  двамата.  И което   се е случило и с  теб и аз не съм  знаела.
                Много съжалявам  и   за това,  което съм  направила,  че да те  загубя  тебе !!!....
                Джихан, аз  много  съжалявам  за  всичко -  моля те, прости ми.

Джихан  -  Дилара,  сега не е време  да  говорим  за  миналото.
                 Моля те, върви, отдъхни си  малко.

Дилара  -  Благодаря ти....  Добре.....

Дилара  става.  Отива в спалнята  при  Алаз

Джихан остава сам в  хола. Слага  дърва в  камината. Излизат ярко червени езици от  дървата, същите  езици мъка, които излизат от  душата му.  Черно-бели снимки  за  студентската им  любов.  Спомня си  любовните им  срещи тук, в тази  къща.

Започва  песента   "Ах, това съм  аз !!!"

/  веднага продължавам до края на  серията./

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 16:23 от sisi55

# 215
Злати  Hug Сиси  Hug

Злати днес ли заминавате при внучката  Thinking След като пишеш, че довечера няма да гледаш  Thinking Дано да се появи Бризчето  Praynig - иначе не разчитай на нас да напишем какво се случва...Само по картинки и най-много да те заблудим.... ooooh!

Сиси давай с преводите - не остана време.....

Снимка от сватбата на Мурат - нашата хубавица добре е изпълнила роклята вече....но има цепка  Grinning

# 216
                       Продължавам от пост № 214.

Рахми на гости у  Кериман и  Йозкан..  Тя им  разказва, че  вчера е била на обед с Асу  в  ресторанта  до  магазина  на  Дилара.
                     Разказа им  за  Екрем., ама тя не знае кой е  Екрем.  Каза, че е някакъв  далечен роднина на Асу.  Отишъл  при  Дилара  за  пари, с една дума мошеник.
                     Дилара извикала  охраната и го  изгонила.

Асу и   Джандан  говорят  за   Екрем. Дилара не му е повярвала, че му е дъщеря.
                  Асу казва, че е единствената дъщеря на Асъм  Терзиолу  и  никой  нищо не  може да й направи.
                 Джандан й казва, че докато не започне делото  никой не трябва да знае  за това.  Екрем  звъни на  Асу.
                 Тя го пита  къде е пропаднал.   Екрем  казва, че е бил на химиотерапия.
                 Сега е излязъл  от  болницата.

Асу  -  Мога ли с  нещо да ви  помогна ???

Екрем  -  Единствено искам  да прегърна  дъщеря си.

Асу  -  Защо  говорите  така ???

Екрем  -  Аз говорих  с  Дилара.

Асу  -  Аз исках да се  свържа с  вас, но ние не отговаряте.
           Ние с  Дилара поговорихме.

Екрем  -  И  Дилара  какво  каза ???  Съгласи ли се да се срещне с  мен ???

Асу  -  Ако  желаете, хайде да се срещнем  очи в  очи и да си поговорим.
            Сега ще ви изпратя  моя  адрес и когато вие  дойдете  ще ви обясня  всичко.

ЕАкрем  -  Добре,  аз  сега  ще  дойда.

Дилара,  Алаз  и   Джихан  закусват.

Джихан  -  Дилара, събери си  мислите, размисли.....
                  Трябва да решим  какво да  правим???  Ти не можеш  така  да прекараш  целия  си  живот.
                  Ще се опитаме да намерим  решение.

Харун си е дошъл  от  Дубровник.  Влиза  в  имението  на  Дилара. Вика я - няма я.  Алаз го няма,  дрехите - също.
                 Разбра, че е при  Джихан.  Отива там  при  тях.

Джихан си играе  с  количките  на  Алаз.  Радва му се.  Дилара ги  гледа двамата.  Смее се.
            Джихан  много се радва на  Алаз.

/  Б.М. Дали  Джихан  ще отгледа и  Алаз без да му е баща??....Поне е свикнал да отглежда  чужди  деца??? /.

Пристига  Харун.  Крещи  колкото глас има  -  Дилара,.....Дилара....

Дилара излиза на  двора.

Харун  -  Дилара ,  вземи  Алаз  и  веднага да тръгваме

Джихан излиза  от  къщата.

Джихан  -  Дилара никъде  няма да ходи,  Харун...

Харун  -  Това не е твоя  работа.  Ти кой си въобще ???....
                Дилара, вземай  Алаз и да  тръгваме.

Джихан  -  Дилара никъде няма да ходи,  Харун, разбра ли ???

Харун  -  Това ти  няма да решаваш,  не е твоя  работа.

Джихан  -  НЕ,  моя  работа е.  При теб  те  двамата са в  опасност....

Харун  -  Дилара, повтарям ти за последен  път.
               Вземай  Алаз и ние незабавно  заминаваме....

Дилара не тръгва.

Дилара, не изпитвай  търпението  ми... Не ме принуждавай.....мен ???

Дилара пак не помръдва.

Тогава  Джихан  отиде до   него.  Застана пред  него.

Джихан  -  Харун  да не те принуждава теб,  Дилара,...за  какво ???
                  Харун, ще кажеш ли, че  Озан  е  твой  роден  син ???

/Харун се  втрещи. Не помръдва  от  вцепенение....  от  изумление....
                 Харун, питам те, ти с  това  ли  заплашваш  Дилара ???
                 Аз  знам, Харун,  че  ти си биологичния  баща  на  Озан...
                 Знам го още от  самото  начало.....  Всичко  знам.....
                 Аз  знаех  това още от  преди  раждането  на  Озан.....Ясно ли ти е  на  теб ???

Харун  нищо  не разбира.  Гледа  ту  Дилара, ту  Джихан и  недоумява как е възможно  това.

Харун си тръгна.  Отиде в  сградата  на  Дарк  Блю.  Качи се горе и търси  Озан.

/Б.М. Чудна работа.  Толкова  много охрана, полиция, разни секретарки и гардеробиерки и никой не го  спира.
                          Сякаш  влиза в  собствената си  фирма. /

Озан става от  стола.  Взема си палтото.  Ще  излиза.  Харун го  намери.  Застана срещу  Озан.
                   Озан го пита - Какво правиш  тук ???....Харун, ти какво правиш  тук ???

Харун  -  Озан, аз  съм  длъжен  нещо  да ти  кажа....

Край на 84-ти оригинален  епизод  на  сериала  "Разкъсан на парчета".

# 217
Сиси благодаря  Hug
Продължавай  Peace

# 218
   Започна повторението на 84-ти епизод.

Приятно  гледане.

Аз като не мога да превеждам ще  пускам  постове за вас да пишете вие.

# 219
Сиси все още не са сменили времето в Турция...Върви повторението на 84 епизод...
Аз гледам тук https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4
Вижда се добре, а и участваме в рейтинга....
Приятно гледане  Hug

# 220
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Къде мога да гледам Парченцата епизод 84 с руски субтитри.
До сега гледах тук:http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/18526-vdrebezgi-oskolki-paramparca-vse-serii-2014-smotret-onlayn-tureckiy-serial-na-russkom-yazyke.html

Но епизод 84 ми дава, че е недостъпен.

# 221
  Ани,  на  твоят сайт много  добре се вижда, отлично.

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 19:36 от sisi55

# 222
Къде мога да гледам Парченцата епизод 84 с руски субтитри.
До сега гледах тук:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/185 … sskom-yazyke.html

Но епизод 84 ми дава, че е недостъпен.

Страницата на Вюсал не се отваря. Можеш да гледаш епизода тук
http://bigcinema.to/series/vdrebezgi---paramparca.html
Бавно се отваря, но изчакай. Пуснах линк за 84 епизод. Но ако не ти излезе кликни върху 3-ти сезон, след това със стрелкичките отиди на 84 епизод..При мен върви добре. Ако имаш проблем пиши....

# 223
 Ани,  на  твоят сайт много  добре се вижда, отлично.

Сиси този линк го пусна преди време Злати и наистина се вижда много добре и изобщо не прекъсва. А пък се отчита и гледането в рейтинга за епизода....

# 224
  Много ти благодаря. След секунди ще започне сериала.

Общи условия

Активация на акаунт