Yildizlarin Altinda/Под звездите/-нов сериал с Йозге Гюрел и Берк Джанкат-тема1

• 29 979
  • 181
  •   1
Отговори
  • Под звездите

СКОРО ПО STAR TV  

ПРОДУЦЕНТ: Süreç Yapım/Ali Gündoğdu/
                                                       РЕЖИСЬОР: Neslihan Yeşilyur
                                                       СЦЕНАРИСТ: Pınar Bulut

В ГЛАВНИТЕ РОЛИ:

Йозге Гюрел
                                            Берк Джанкат

Месут Акуста                                         Джанан Ергюдер  

СЮЖЕТ

Арас/Берк Джанкан/ е поп звезда и е спечелил любовта и уважението на цялата страна. Хазарин/Йозге Гюрел/ е едно обикновено момиче от квартала,което мечтае да стане певица и е безнадеждно влюбена в Арас. Това за, което най- много мечтае е да са заедно. Помежду им обаче има много препятствия,като славата,известността и класовите различия. На един концерт на Арас,за който разбира се, Хазарин си е купила билет за последният ред, се случва неочакваното. Арас решава да изпее една песен заедно с негов фен.Той поканва на сцената едно момиче и това е Хазарин. Майката на Арас,бивша певица ,която също се намира в залата е възхитена от Хазарин и решава да направи от нея звезда. Баща му обаче не е на същото мнение. Тогава ще стане ясно,че основната пречка между двамата млади е именно, бащата на Арас, Фикрет/Месут Акуста/ и отдавна изчезналата му майка, Зейнеп/Джанан Ердюгер/ Фикрет е неин конкурент,както в страната така и извън нея. От друга страна, Зейнеп ще направи всичко възможно да спечели любовта на синът си,която дълго време са и отказвали. Всеки път,като се срещат двамата влюбени от миналото и непоправимо луди,прехвърчат искри във въздуха и всеки от тях се опитва да направи врагове Арас и Хазарин. Между двамата обаче ще се зароди ЛЮБОВ,невинна и магическа. Колкото и да е трудно да са заедно,Арас и Хазарин няма да се откажат един от друг,защото вярват,че тези ,които могат да направят невъзможното възможно МОГАТ ДА ДОКОСНАТ ЗВЕЗДИТЕ

Берк Джанкат е роден на 9 май 1984 г. в Анкара. Завършва институт по изкуства с профил графичен дизайн,
          Актьорско майсторство е учил в театрална академия,,35,,
             През 2011 играе в пиесата на Чехов"Чайка"
             2013-2014 в сериала  "Sana Bir Sır Vereceğim"-Саваш.
             2014 в сериала"   Medcezir"-Джем
             2014-2015 в"Güzel Köylü"
             2016 в "Muhteşem Yüzyıl Kösem"

Йозге Гюлер е родена на 5 февруари 1987 в Истанбул. Учи международна търговия,но тази пррофесия не я привлича и така започва да се занимава с актьорско майсторство
   2010 г участва в сериала"Къде е дъщеря ми
   2011-2014 "Великолепния век"
   2013 "Прилив отлив"
   2014 "Сезонът на черешите"

Приятно забавление в темата!

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 19:41 от eidin

# 1
  • Под звездите
На всички,който ще влизат в темата предварително казвам:Добре дошли!
Надявам се сериала да започне съвсем скоро и да привлече колкото се може повече зрители.Ако  някой има повече информация или иска да допълни нещо към темата,Моля не се притеснявайте. От това, което прочетох в сюжета ми се струва ще бъде забавно,леко и развлекателно сериалче. А и на мен лично Йозге в "СЕЗОНЪТ НА ЧЕРЕШИТЕ" ми допадна много.С една дума от романтичните комедии това е любимият ми сериал, а Ойку и Аяз са любимата ми екранна двойка. На няколко места прочетох,че са заедно и в реалния живот. И докато излезе нещо ново да си припомним  Heart Eyeshttps://youtu.be/wAK_71eS1rc

# 2
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug
погледнах фрагмана и резюмето  Thinking и ми се струва свежо сериалче  Peace.
Може би ще го загледам, ама ак има превод на бг, че съм скарана с турския, а може и на руски, ако се навият падругите да превеждат  Blush
От актьорите само Берк Джанат съм го гледала в Милост  Thinking, обаче момичета играещо Хазарин не съм я гледала Wink, но пък на пръв поглед изглеждат сладка двойка  Peace

# 3
  • ... да усещаш мириса на море ...
Сериалът има ново заглавие: Yıldızlar Şahidim

# 4
  • Под звездите
Сериалът има ново заглавие: Yıldızlar Şahidim

Е, това е прекалено  newsm12 Изтриха ми всички постове newsm45. В един от тези постове бях написала за новото име на сериала а също така са сменили и режисьора.Ето го и фрага с руски субтитри. Надявам се падругите да не ми се сърдят много Embarassed Embarassed Embarassed

# 5
  • Под звездите
Привет  Hug Hug
Може би ще го загледам, ама ак има превод на бг, че съм скарана с турския, а може и на руски, ако се навият падругите да превеждат  Blush
От актьорите само Берк Джанат съм го гледала в Милост  Thinking, обаче момичета играещо Хазарин не съм я гледала Wink, но пък на пръв поглед изглеждат сладка двойка  Peace

Йозге Гюлер играе в <Сезонът на черешите> Аз от там много я харесах и затова реших да направя темата. http://turkcinema.tv/turkey-serials/vishnevyy-sezon-kiraz-mevsimi.html  Тук ги има всички епизоди с руски субки. Изгледай го няма да съжаляваш. Леко, развлекателно и романтично сериалче.

# 6
Привет  Hug Hug
От актьорите само Берк Джанат съм го гледала в Милост  Thinking, обаче момичета играещо Хазарин не съм я гледала Wink, но пък на пръв поглед изглеждат сладка двойка  Peace

Йозге Гюлер играе в <Сезонът на черешите> Аз от там много я харесах и затова реших да направя темата. http://turkcinema.tv/turkey-serials/vishnevyy-sezon-kiraz-mevsimi.html  Тук ги има всички епизоди с руски субки. Изгледай го няма да съжаляваш. Леко, развлекателно и романтично сериалче.
Видях че някъде има и бг субки  Rolling Eyes та сигурно ще го прегледам  Peace
Мерси за инфото  Hug

# 7
  • Под звездите
След безбройни опити, най-накрая успях да направя 10 субки. Малеее, много трудна тая работа  #Crazy #Crazy #Crazy Сега, хиляди пъти повече, се възхищавам на момичетата,които превеждат и качват субтитри  bouquet

# 8
Привет !

eidin  bouquet

Сериалът ще започне на 27 януари (петък ) от 20 часа

Коте  Hug Heart Eyes

# 9
Лавджим  Hug Heart Eyes

# 10
# 11
  • Под звездите

ДОБРЕ ДОШЛИ в темата момичета  Hug
  Публикувайте по някой пост, щот си пиша само аз и разбира се наблюдателната"мама" прави почистване.

Не са ли, сладури?

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 22:08 от eidin

# 12
Добро утро  Hug Hug Hug

сладка двойка са  Peace

# 13
Добър вечер!

Видео от сета с Йозге Гюрел

Йозге и Берк добре стоят един до друг.  Peace

Hug Hug Hug

Нова

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 23:13 от лава

# 14
  • Под звездите
       Здравейте момичета и момчета, ако има разбира се! Наближава началото на сериала. Надявам се да е интересен и да събере повече приятели в темата.

Общи условия

Активация на акаунт