Yildizlarin Altinda/Под звездите/-нов сериал с Йозге Гюрел и Берк Джанкат-тема1

• 29 981
  • 181
  •   1
Отговори
# 45
  • Под звездите
Привет  Hug
Днес от любопитство загледах сериала и за сега ми хареса, особено музиката. После открих и вас и се надявам да ме пречиемете в къщичката.  Heart Eyes
Диме  Hug, направо се успокоих като те видях.  Embarassed и аз си страдам за Ашка, но смятам да дам шанс и на този сериал.
От постовете ви разбрах, че има превод на руски, дали някой може да качи линк. Praynig

Добре дошла в къщичката ни Hug Hug Hug
https://vk.com/dizimaniaya?z=video-129812063_456239307%2F4b8ff05 … t_-129812063_8790    Заповядай!

# 46
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug
Днес от любопитство загледах сериала и за сега ми хареса, особено музиката. После открих и вас и се надявам да ме пречиемете в къщичката.  Heart Eyes
Диме  Hug, направо се успокоих като те видях.  Embarassed и аз си страдам за Ашка, но смятам да дам шанс и на този сериал.
От постовете ви разбрах, че има превод на руски, дали някой може да качи линк. Praynig
Деа  Hug Heart Eyes аз дори не съм го гледала още  Mr. Green
И като валериан ти действам викаш  hahaha hahaha
Лавенце  Hug Heart Eyes

# 47
Коте, джанъм  Hug Heart Eyes

Като споменахте "Любов под наем"- продуцентът ,който предлага работа в Германия на Зейно нe ви ли е познат от някъде ?  Wink

ddkal,добре дошла  Hug

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 19:12 от лава

# 48
  • Свети Влас

- Имаме фрагмент.  Hug Hug Hug

# 49

Благодаря ,Габи  bouquet

Страхотен фраг. Да идва по-бързо петък .

# 50
  • Свети Влас
Моля !  Hug Hug Hug Доста е интересен, според мен има щанс сериала, до сега не е показван такъв тип сериал.  Hug Hug Hug

# 51
  • Под звездите
Фрага с бг. субтитри

# 52
  • Свети Влас
Много благодаря, Ели !  Hug Hug Hug

# 53
Само музиката и главния си струват, ма не е достатъчно да ме хване за зрител  Mr. Green

# 54
Само музиката и главния си струват, ма не е достатъчно да ме хване за зрител  Mr. Green
Терка  Hug ти гледа ли епизода  newsm78 питам щото аз още не съм  Flutter

# 55
С мишката го прехвърлих  Peace
Тази Джанан с тая тънка уста и как съска не ми харесва  hahaha

# 56
С мишката го прехвърлих  Peace
Тази Джанан с тая тънка уста и как съска не ми харесва  hahaha
hahaha hahaha hahaha викаш и тук има змия  Joy Joy

# 57
Много преиграва като вземе да се прави на лоша, инак през другото време е добре  Peace

Черешкова не я харесвам изобщо  Mr. Green

# 58
  • Свети Влас
Къзлар, поздрав с тази прекрасна песен и еретрик ( много е готин-  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes )

# 59
  • под най-голямото листо на тиквата

https://www.youtube.com/watch?v=_ofX0wmUKmA
Това го гледах сигурно 10 пъти, много са сладки  Heart Eyes да видим как ще продължи и завърши историята  Heart Eyes
Те магията на Дефне и Йомер въобще не могат да я стигнат, но пък са приятни за гледане и стават за запълване на времето, и най-вече няма опасност да се пристрастиш  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 21:28 от ddkal

Общи условия

Активация на акаунт