Случи ми се нещо странно XV

• 175 331
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ами и на мен ми се случи това с телефоните. Сутринта разправям, че ще ходя да купя сок от червени боровинки и ето сега ми излиза реклама на сока. Егати как се подслушва  #Cussing out
   Извинявай, в телефонен разговор, ли си споменала сока?
 Или, просто този телефон е бил в същото помещение, когато си го казала?

# 436
Ние пък с един приятел си говорихме по телефона за дронове и бомби... Да очаквам да ми предложат да ме гръмнат ли?! Пак залитнахте към фантасмагории и яка конспирация. ooooh!

# 437
Не, не в телефонен разговор. Аз разбрах сега, че има някаква опция към гугъл която преслушва. Може да се премахне от настройките и би трябвало вече да не се получава така. Има логично обяснение този път  Rolling Eyes

# 438
Какво? Каква е тази опция?

# 439
  • София
Хора, телефоните ви НЕ разбират Български! Освен, ако за боровинки не си говорите на английски!? hahaha

# 440
  • Gotham City
Пълни глупости.

# 441
  • Варна
Не, не в телефонен разговор. Аз разбрах сега, че има някаква опция към гугъл която преслушва. Може да се премахне от настройките и би трябвало вече да не се получава така. Има логично обяснение този път  Rolling Eyes
   Душицо, заради теб, завихрих лек спор в друга тема Simple Smile.
Единственото, което ти "преслушва" някой (Гугъл) е историята ти на телефона/компютъра. За да ти предлагат реклами, от твоя кръг на интереси.
    Иначе защо, според теб, някой (и кой изобщо?) би отделял време и средства, за да слуша ежедневните глупости, които ти или аз дрънкаме по домовете си?! Crazy
    Как си го представяш това?
Е, може и да си супер важна персона; и намерението ти - да си вземеш сок от боровинки, всъщност да е закодиран сигнал за тайна мисия или атентат... Тогава, да - слушат те, гледат те, та - пушек се вдига!
  Joy   ше умра вече

# 442
Ей ще ме карате сега пак да се ровя. Аз я намерих тази опция, но не съм се занимавала, че нямам време. Да с цел реклами се прави, не съм и помисляла за друго....Поне на този етап  Whistling Тук( в Германия) забраниха куклата Cayla дето говори с деца защото се оказа, че и подслушваща опция има. Нищо не знаем ние  Mr. Green
Яяя Trill защо заради мен? Коя етази тема?
А да видях къде си ме обсъждала. Няма да ти се разсърдя понеже за съвсем друго си мислиш с това подслушване. Но за чорапчето дето съм писала по-горе ще ти се обидя. На мен не ми се случва всеки ден да ми изчезват вещи и после да ми се появяват по средата на стаята  Wink така че за мен си е мистерия

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 00:01 от Lino

# 443
Аз я намерих тази опция, но не съм се занимавала, че нямам време.
hahaha hahaha ooooh!
Начи тук имаш време да пишеш смехории в няколко поста поред, а да си намериш опцията и да се "спасиш" от преследване, нямаш време?! Mr. Green

# 444
Какъв е точно проблема  newsm78 вие явно за съвсем друго говорите/ мислите. Както и да е за мен темата приключи..
И все пак макар, че не е мястото тук, но някой може да се интересува наистина. Който използва гугъл хром може да си премахне разрешението за записване на разговори и заснемане с камера. Сега имах време  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 00:25 от Lino

# 445
Ама обяснете каква е тази опция де! За андроид ли е, за iOS ли е, какво е... и в кои настройки се открива, че ми стана страшно любопитно.  Laughing
 Оффф... то за това ли било, да ти излизат реклами със сродни твои търсения в търсачката... голяма конспирация значи!  Laughing

# 446
  • Gotham City
Опциите за камерата и записа са по съвсем друг повод  Joy
Щеше да излезеш по-добре от положение, ако беше казала "Подведоха ме" или нещо подобно, вместо да дълбаеш  Peace

# 447
Ставаше въпрос за гласовото търсене през гугъл, че както хронологията, така и това се пази някъде и се ползва със същата сила. Пак разбрали- недоразбрали. Сори за спама.

# 448
  • Gotham City
Така де, аз го знам, тя твърди, че си е говорила с някой в стаята, Гугъл е чул и направил реклама

# 449
Искаш да ме предизвикаш да реша да си купя нови обеци ли? Crossing Arms
От година и половина си загубих любима обеца. Като обличах един пуловер, който ми подаряваха в момента и явно се закачи и изчезна, под диван, под килим и т.н. Няма я. Аз си обясних ситуацията, че сигурно се е закачила на нещо и друго нещо съм я метнала в боклука. Пуловерът разбира се намразих и не го носих.
Скоро си купих едни комплекти на Пиер Карден, но тази не се е появила.

A да не би да си стои още закачена за самия пуловер, провери ли ?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт