Случи ми се нещо странно XV

• 174 674
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • Вече в моята си приказка...
Нямаше рекламни пана, а и жените бяха на по 55-65 години. Обикновени хора изглеждаха, и като такива, седящи в момента във влака. Дори се изправих и огледах около мен да не седят тези хора и да се отразяват по някакъв начин, но нищо такова нямаше. Идея нямам как се беше получило така.
Да не е е имало успоредно спрял влак на този и отражението всъщност да е на седящите в него?!

# 676
  • Sofia
Уф,не обичам никак да се качвам на метро,само като си представя на колко метри съм под земята ме хваща клаустрофобията,мирише ми на тежко,влажно,на пръст...а сега и тези сенки ли,отражения ли,съвсем ще се филмирам  Shocked

# 677
  • В.Търново
Нещо интересно....  Grinning
Работя на каса.Пазарува мъж.Телосложението му, височината му, стойката като на Христо Стоичков.Помислих си това и си го представих.Човека плащаше с дебитна карта и познайте каква му беше фамилията??? СТОИЧКОВ  Laughing

# 678
Не знам до колко може да се смята за странна моята случка, но все пак: една вечер часовникът на готварската печка се самосвери (май). Седя към един през нощта и правя салата в кухнята. По едно време нещо изписука, заоглеждах се и виждам, че електронните цифри на часовника на печката се сменят като полудели (така правят, когато се натисне копчето за да се свери, но тъй като трябва да се сверява всеки път щом токът спре, никой не се занимава и по тази причина показва час, който няма нищо общо с реалния). Ядосах се, че сигурно печката се е счупила и продължих да си правя салатата, но след малко отново изписука и гледам цифрите бяха спрели да се сменят. Показваше 01:13, поглеждам стенния часовник - той сочеше 01:12 след полунощ, гледам телофона, той пък 01:14. Затова и сложих в скоби (май) се самосвери, макар че у нас всички часовници са с около минута разлика помежду си, така че е напълно възможно и да е било един и 13.

# 679
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
немска ли е?
хванала е сигнала за радиосинхрон  Blush
имаме два такива часовника и голямо местене из къщата пада, докато хванат сигнала  Blush

# 680
Не е немска, а е полска. И категорично никакви сигнали не може да улавя, това просто е изключено при нашата печка. За толкова години никой не се е занимавал да ѝ свери часовника, защото като спре тока и той се занулява, после трябва да се дръпне щепсела от контакта, да се чака известно време, после пак да се включи в контакта и да се свери ръчно. След няколко спирания на тока просто спряхме да се занимаваме с това. И ето че след години показване на напълно произволни часове, тя се свери (е, вече не - след няколко месеца тока пак спря и сега отново показва неверен час Laughing).

# 681
Седя към един през нощта и правя салата в кухнята.

За мен това е достатъчно странно в случката.  Wink
/не се сърди, шегувам се безобидно/

# 682
Случи нещо странно докато бях в тоалетната нещо се въртеше из въздуха,оказа се муха .Живея на първия етаж и имам мрежа на удушника.От 16 години живея в апартамента и всичко е омрежено.ставйки поглеждам нагоре и ято големи черни мухи влизат и излизат през отворите на удушника.Това е много странно откъде са тези мухи в комина на първия етаж.Взех шпрей за насекоми/хлебарки/ и се качих на табуретка и обилно напръсках отвора.Нямам обяснение за това.

# 683
  • София
При нас миналата година се появиха огромни мухи, подобни на конските, които бяха само и единствено в банята. Отнякъде (вероятно от отворчето за вентилатора) влизаха, но ми е странно как точно там се "завъдиха" и само при нас ги имаше (първи етаж на осем етажен панелен блок).

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 16:30 от Не се сърди, човече

# 684
Може да има мъртва птица в комина и от там и мухите

# 685
  • София
Щеше да има и миризма, но това беше първото ми предположение. Не, нямаше птица, но така и не разбрахме откъде бяха тези мухи. Изчезнаха (избихме ги) след около седмица.

# 686
Не е задължително. При нас падаха пилета на птиците, които гнездят в дупките на подпокривното пространство. Падаха в шахтата на щранга с тръбите на тоалетната. Едно беше изскочило даже в помещението, та аз имах късмета сънена посред нощ да отворя вратата на тоалетната и нещо черно (на светлите ни плочки) и едричко да се размърда. Как не умрях от ужас, не знам! Кой очаква нещо да шава в тоалетната му посред нощ?! А после като сменяха тръбите, майсторите вадеха сушени такива само пера, кожа и кости. Там става течение и заради това не миришат като умрат, но и при нас са излизали гигантски черни мухи по тази причина. Не цели рояци, но по 3-4.

# 687
  • Gotham City
Като спомена миризма, ми се случи нещо, което за мен е странно.
Миналата седмица изкарах четвъртък и петък вкъщи и на няколко пъти усетих като мириза парфюма на бивше гадже. Странно ми е по ред причини:
- в горещините навсякъде вкъщи затварям врати и прозорци, за да не влиза топло
- дори и да не затварях, сме на 3 етаж, малко вероятно е да се донесе миризма от улицата
- с въпросното гадже, въпреки, че бях много хлътнала по него, никога не сме имали сериозна връзка, 6 месеца макс да е било
- не съм виждала този човек от над 6-7 години
- не сме имали и гости скоро, да рече човек, че може би от някой от тях е парфюма

Та много ми е странно, как точно неговия парфюм усещам вкъщи. Не е нещо страшно или зловещо, но просто странно за мен.

# 688
  • Кьолн
Това което ще разкажа, не е кой знае колко страшно и странно.Тази сутрин ме уволниха от работа ненадейно.И аз много отчаяна като на сън се прибирах към дома си.Трябваше да чакам автобус с който да се придвижа към квартала ми.Седнах на спирката,видях че остават 5 минути до автобуса и се замислих.В това време до мен седнаха две момичета.Аз си стоях и се молех на Господ да ми помогне или да ми даде знак поне,че ще оцелеем аз и децата.И в този момент усещам нещо като земетресение.Много силно.Като на сън чувах как момичетата до мен крещят нещо.Усетих как върхо мен започват да падат ситни стъкла.Сякаш не бях аз не знам как съм стигнала до отсрешния тротоар.Тогава сякаш се събудих и видях как един автобус се е забил в спирката точно зад гърба ни, тоест пейката където стояхме.Тя е цялата от стъкло.Когато вече бяхме набезопасно разстояние тя се срути цялата.Само секунди ни деляха от много големи наранявания.Тогава си казах,че винаги има изход когато си жив и здрав.И след обяд ме извикаха на друга още по заплатена работа.

# 689
  • Deutschland
Harleen, малко ми е гадно, но ще питам. Има ли вероятност този човек, чийто парфюм усещаш да не е вече сред живите? Дано да си е жив и здрав човека, но това ми идва на ум. Оффф, сори ако въпроса ми те е наранил

Общи условия

Активация на акаунт