Случи ми се нещо странно XV

• 176 149
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
  • В тъмната гора.
Ън, моята логика е, че душите, които не се справят с отредените им задачи и живеят по-дълго в съответното тяло, за да ги изпълнят. Евентуално. Или пък точно обратното, не се справят няколко пъти и си заминават млади, за да им се даде друго тяло Thinking

Аз пък съм на мнение, че всеки изстрадва лошотията си. Колкото е по-лош човек, толкова по-дълго ще се мъчи и преражда, за да си получи заслуженото.

Една мисъл на Ванга ми се е запечатала в паметта: "Не искайте много – не можете да му платите цената.
Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!"

http://magicaura.com/Ne-iskayte-mnogo-%E2%80%93-ne-mojete-da-mu- … nata-art3978.html

# 211
  • Deutschland
Роксана, не викнахте ли поп да освети/пречисти?
На моя баба му ( тази която го е отгледала) почина преди дни. Когато сме в България, ние живеем в нейната къща. И тъй като все още сме в Бг, ме тресе луд страх. Стъмни ли се, навън не излизам. Според моя не бива да се страхувам, защото добър човек не може да се превърне в зъл дух. Да беееее, да. Стига ми само да видя нещо и инфаркта ми е вързан в кърпа.

# 212
  • Сливен
Освещавахме.
Както написах и аз като теб страшно много се страхувам, знам, осъзнавам, че не трябва, но то е по-силно от мен.
Чудя се дали последната случка не е свързана със свекъра ми, който почина на 25.01 преди две години, защото снощи докато приспивах дъщеря ми /тази, която виждаше страшното нещо/, тя се сети за него, а по принцип с тях живеем в различни градове, виждала го е за 2,5г. девет пъти, десет най-много и не са били никога много близки. Та снощи ми каза, че много и е мъчно за него и защо не е пак тук, ей така докато си заспиваше, без да сме говорили пред нея нищо за него конкретната вечер. Последните няколко вечери тя ми се събужда поне по веднъж на вечер, а тези нейни състояния винаги съвпадат с нашите странни случки. Няколко месеца след смъртта на дядо и, гледам я стои седнала до хладилника и си бърбори, питам я какво правиш, а тя: говоря си с дядо Гошо. Докато беше жив, не са си говорили така.

# 213
  • Deutschland
Не знам. Нямам търпение да се махна от тук. Онзи ден, на смрачаване бях на двора и пушех, когато чух бебешки плач. Помислих, че е нашето бебе и хукнах към стаята, но то спеше а мъжа ми и голямото дете ме гледаха така  Shocked. Пак се върнах на двора и пак се чуваше плач. На бабата някога й е умирало дете в тая къща, но никога не бях чувала ни плач, ни стъпки, нищо....

# 214
  • Варна
Добре де, тая къща в гората ли е? Не е ли възможно друго бебе да е плачело някъде в съседство. Може и някоя комшийка да е гледала телевизия.

# 215
Стига ми само да видя нещо и инфаркта ми е вързан в кърпа.
Аз няма да издържа такова нещо.
Скрит текст:
Преди години, когато баба ми си беше жива и беше на село село, отидохме на гости цялото семейството. Слизам аз от втория етаж по външно стълбище, гледам си в краката и по едно време вдигам глава- шок и ужас. Съзирам старец, обърнат с гръб и ръце зад гърба на 30 метра от мен в края на градината. Изгуби ми се всякаква почва под краката, така ми се замая главата, вцепених се, дишах учестено и шумно... не мога да опиша чувството, просто. Гледам сигурно минути, не мога да помръдна. През това време няма абсолютно никой наоколо.
 Изведнъж човека се обръща и виждам, че е един дядо от съседното село. Забравих, че щеше да идва на гости Mr. Green В гръб изглеждаше абсолютно като дядо ми, който почина преди 10 години Shocked тия неща са ми слабост Mr. Green

# 216
  • Deutschland
Добре де, тая къща в гората ли е? Не е ли възможно друго бебе да е плачело някъде в съседство. Може и някоя комшийка да е гледала телевизия.

Тая къща е в село, забравено и от Бога. Нямаме живи съседи, около нас всички къщи са изоставени и пусти. Населението е от около 100 души,всички над 70 годишни. Точно това харесва моят- тишината и спокойствието и затова ходим там.

# 217
dpv, може да е била разгонена котка. Те така мяучат, прилича на бебешки плач понякога.

# 218
  • София
Може наистина да е котка, зад нашия блок има една нова, /щото на другите 8 им познавам гласеца Laughing/ един ден чувам някакво детенце да плаче Rolling Eyes, скокнах бързо на балкона, а те наще се качили на едно дърво и се карат нещо там Laughing. Еййй викам си егати котката, изкара ми акъла...Ма така жално звучи.. ooooh!

# 219
  • Deutschland
Може, но предвид обстоятелствата ( починалата баба), си изкарах акъла

# 220
аз си харесах този блог, когато се ровех за регресията http://regresia.weebly.com/105710831091109510721080-10541090-108 … 107210901072.html. Харесва ми как знае то4но кога и какви въпрос да зададе воде6тия.
Определено ми разпали лЮбопитството и планирам да се подложа.

Аз съм била при него за регресия. Честно, не съм сигурна какво да кажа - 'видях се'/в кавички, защото ми е трудно да кажа дали съм се видяла, или е било плод на фантазията ми /като малко момичнеце, около 5-6 годишно и втори път като млада жена/. Момиченцето носеше книга, на корицата на която имаше знак , изобразяващ моето име/цвете е/.

От друга страна, аз съм много земен типаж, не вярвам лесно на нищо, искам обяснения за всичкои ако не са ми достатъчни и  по моята мярка за достоверност, съм недоверчива. Не ме питайте защо съм ходила, от любопитство, разбира се. Дали бих повторила - не знам.

пс. да допълня - когато чета за такива неща, 90% са , че са били принцеси, владетели и не знам си какви още. Аз не съм се 'виждала' като такава, обикновено дете и момиче бях/ако съм била аз изобщо/. Струват ми се твърде измислени тези истории, че са били разни кой знае какви там главозамайващи фигури, по-скоро ми говори за разни липси към момента. Не, че вероятно не е имало и такива/но са твърде, твърде малко /.

Това, че всички се били виждали като принцеси и т.н. е просто нечия измислица, която се тиражира непрекъснато на принципа: една лъжа повторена 100 пъти се приема като истина. Ми не, не е вярно. Съвсем рядко има такива свидетелства, както и рядко срещани са хората, които са важни личности на времето си. А да се набляга на такива случаи е нормално, защото те предизвикват по-голям интерес, така че не е чудно, ако е имало човек, който при регресия да е заявил, че е някакво известно от миналото име, тази регресия да бъде избрана и представена на вниманието на читателите, за да събуди интерес към регресията. От хора, които са били на регресия нито един не е споделял пред мен, че е бил "някой" преди, всички се виждат като обикновени хора, болшинството даже се виждат като бедни, водещи тежък живот. Но се запомня, разбира се, случаят на някой, който е бил Давид, а не на бедняка, едва свързвал двата края цял живот Mr. Green
Ън, аз съм сигурна, че не е вярно. Тогава, когато се интересувах обаче, само на такива попадах. Коя от коя по кралици, принцеси и подобни. Дори се бях толкова фрустрирала, че си мислех, ами ако се окажа някое бедно селско девойче, с какво ще се похваля Laughing. Може случайно да съм попаднала на такива разкази, не знам.

# 221
Здравейте,реших и аз да споделя странните случки около мен.Първо искам да кажа,че ежедневието ми е много забързано и обикновенно подминавам тези неща с усмивка.Чудя се откъде да започна,но ще наблегна само на най запомнящите се случки.Преди няколко години сънувах моята баба,която е починала(майка на баща ми ),преди това искам да уточня ,че баща ми пиеше откакто се помня и то по много алкохол...В съня ми тя беше много ядосана,каза ми да отида да купя икона на света петка и да я подаря на баща ми....цитирам .."барем спре да пие най-накрая..."Подарих му иконата и до седмица той спря алкохола,от тогава минаха 7 години и той не е помирисвал алкохол дори.Почина мой близък брадовчед,с него играехме по цяло лято на село през ваканцията.На погребението му,аз стоях със моя съпруг най отзад,бяхме в ритуалната зала и слушахме думите на служителката...беше горещо лято и бях облякла дълга рокля..В този момент усетих как роклята ми се залепи за мен,все едно силен вятър я духна.обърнах се ..зад мен имаше стена...нямаше прозорци или врата..нищо..усмихнах се и мислено му казах..."тук ми е добре,не искам по напред..."У дома имаме котка,тя постоянно се взира в нищото....гони нещо..но и това подминаваме с усмивка...казваме си.."котето пак полудя..".от няколко месеца започна да става все по осезаемо присъствието в къщи ако мога така да го нарека...Понякога готвя на кухненския плот и усещам присъствието на човек зад гърба си,дори мога да се закълна че усещам и лек допир по гърба ми..толкова съм убедена че е реално,че решавам че това е синът ми и се обръщам рязко и тръгвам да му говоря нещо..В този момент виждам,че него го няма....няма никой не само зад гърба ми ами и дори в стаята..Синът ми си е в детската и играе на компютъра...Друг случай....стоим с дъщеря ми в хола следобед и гледаме телевизия,котето е легнало до мен на дивана и спи...няма никой друг в къщи...В този момент чуваме и двете как нещо се посипва по ламината...Спогледахме се...станах..В първия момент помислих 4е е паднала леко мазилка от тавана..незнам..на такъв шум го определих,погледнах към него..всичко си беше наред..наведох се и видях по земята поръсени камъчета от котешката тоалетна....събрах ги в шепа и ги изхвърлих....тогава дъщеря ми каза,че ако и го бях разказала това,нямаше да ми повярва.....И последния случай от вчера сутринта...събудих се много рано,само да уточня,че съпръгът ми е на рейс и спя сама в спалнята....по принцип никой не влиза в нея освен аз...не исках да светвам лампата и с ръка опипах нощното шкафче за да открия ластичето ми за коса...тогава Усетих нещо странно на допир..светнах лампата и видях върху шкафчето посипана пръст от саксията...а цветя имам в хола,не и в спалнята....колкото и да се опитвам логично да намеря някакъв отговор..не успявам....и още една много интересна случка...синът ми беше малък на около 4 години..разболя се от скарлатина,която те не диагностицираха навреме,изписаха му антибиотик който пи 3 дена без ефект,състоянието му се влошаваше и лекарката която го ликуваше ми каза...ако тази вечер не закрепим положението утре влизате в инфекциозно...отново бях сама...мъжът ми на плаване...няколко поредни нощи не бях спала...той беше заспал до мен ,а аз полуседнала за да не заспивам стоях до него..трябваше да му дам антибиотика точно в 02 часа.....Не съм усетила как съм заспала....В един момент усетих как една много здрава ръка ме хвана и ме разтърси здраво..стреснато отворих очи огледах се-нямаше никой... погледнах часовника...Беше точно 02:00.....За тези се сещам сега Simple SmileЩе ми е интересно да чуя и вашето мнение...Лично аз не обръщам внимание на всичко това и подминавам тези неща винаги с усмивка...

# 222
  • София
Сетих се за една странна случка, която изживях преди няколко години. Но я отдавам на сънна парализа, макар, че съм изживявала точно сънна парализа и усещането беше друго и след събуждането, макар и уплашена, осъзнавах какво се случва. Та! Една вечер щях да спя сама в стаята ми в студентското общежитие (съквартирантките ми ги нямаше в града). Поканих един колега от долния етаж да остане с мен. Той беше голям майтапчия и винаги бешеше забавно с него. Непрекъснато измисляше някакви номера (не гадни), шегички и т.н. и се забавлявахме. И идва той, играем на карти, пием биричка. Стана супер късно и си легнахме. Беше краят на май и спяхме на полуотворен прозорец. Колегата легна на леглото на съквартирантката ми и само се наметна с едно одеало. Заспала съм и сънувам (може би) стаята си. Сънувам така, сякаш съм се събудила току що и виждам как през прозореца срещу мен (полуотворения) във въздуха се носи момиче с бяла дълга рокля. Като фея. Просто си влезна в стаята. В този момент аз наистина се събуждам от това, че усещам как някой ляга при мен и започвам да мрънкам: Разкарай се дееее... Само да вметна, че колегата го правеше тоя номер и на съквартирантката ми. През нощта ходи до тоалетната и си ляга до нея, а тя като му се развика да се махне и той шеговито подхвърля: Еее...Извинявай, обърках леглата! Grinning Та аз си помислих, че точно това прави и в момента. И чак такава се размърдах (спях настрани), че да се махне. Но не! Усещам как лежи плътно до мен. И тогава се обръщам, за да се скарам сериозно, защото ми се спи и не ми е до шеги и...го виждам как той си спи завит в леглото, че даже и похърква. Тогава се озадачих какво всъщност става. Възможно е, да съм сънувала това мнимо усещане за някой легнал до мен... Но беше много реално и някак си успях да разгранича сънят с момичето, което влезе през прозореца и усещането в леглото, когато бях вече будна.

# 223
  • София
Здравейте!
Въпросът ми не е точно по темата, да не кажа никак, но си позволявам да питам тук.
Последните 2-3 дни си намирам на няколко пъти монети - обикновено жълти, но веднъж и 10 ст си намерих. Прибирам си ги и толкова. Но вчера една жена ме видя като вдигнах 10-те ст и ми каза, че когато си намериш монета и нагоре е обърната задната част, а не тази с изписаната цифра не трябва да я прибираш, защото било на загуба. Аз не й обърнах внимание и прибрах стотинките, макар да бяха обърнат към мен със задната част. Обаче днес изгубих 42 лв и се замислих, че и жълтичките, които си намирах предните дни също май бяха със задната част нагоре ... Съмнявам се да е истина това за монетите с гърба нагоре, но реших да ви попитам дали някой е чувал същото, защото пък и съвпадението е ... неприятно. И точно преди да почна да пиша този пост си намерих още 20 ст, които прибрах, въпреки че и те бяха със задната част нагоре.  Laughing

# 224
  • UK
Аз съм чувала, че като намериш пари  е най-добре веднага да ги дадеш на някого или да ги похарчиш и да не ги задържаш в себе си.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт