Случи ми се нещо странно XV

• 174 915
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте на всички.
Дойде и моят ред да разкажа една от странните случки, които са ми се случвали.

Един ден си напълних чаша вода с нормална стайна температура и я поставих на кухненската маса. Чашата беше порцеланова, използвана многократно. Без пукнатини или наранявания по повърхността.
След като я напълних, се обърнах с гръб, за да направя нещо в кухненския бокс. В един момент изпитах непредолимо желание да се обърна. Натрапчива мисъл, на която не успях да се противопоставя и го направих.
Това, което видях беше изключително странно и ме накара да замръзна за няколко секунди:
Водата се изливаше така сякаш самата чаша нямаше длна часст и на покривката се получаваше много правилен кърг, който в няколкото секунди на наблюдение се уголемяваше.
Поопомних се, взех чашата и я поставих на една суха салфетка. Първата ми мисъл беше, че се е спукала отнакъде. Водата в нея беше наполовина, а върху салфетката нямаше дори капка вода.
Огледах я внимателно и по нея нямаше наранявания, пукнатини или друго, които би причинило подобно изливане на вода и то от долната част.

След случката продължихме да използваме чашата и не се е случвало подобно нещо ...

Това наистина е странно, необяснимо е какво се е случило, че само веднъж да се излее вода и то от здрава чаша....Нямам обяснение, действително случило се е нещо странно.... Simple Smile

# 196
 Преди време моето тригодишно дете ми обясняваш,  как като порасне тя - аз ще бъда малка и ще ми помагала, както аз сега на нея. Толкова убедено ми го казваше и то не един път,  че чак се шашнах.
 Сигурно им е такава логиката на тригодишните... знам ли. Но наистина тогава се замислих...

# 197
Преди време моето тригодишно дете ми обясняваш,  как като порасне тя - аз ще бъда малка и ще ми помагала, както аз сега на нея. Толкова убедено ми го казваше и то не един път,  че чак се шашнах.
 Сигурно им е такава логиката на тригодишните... знам ли. Но наистина тогава се замислих...

А моята дъщеря (4г.) преди няколко дни ми каза, че когато баща им умре тя и сестра ѝ ще ме гледат и ще ме развеселяват за да не плача много.

# 198
аз си харесах този блог, когато се ровех за регресията http://regresia.weebly.com/105710831091109510721080-10541090-108 … 107210901072.html. Харесва ми как знае то4но кога и какви въпрос да зададе воде6тия.
Определено ми разпали лЮбопитството и планирам да се подложа.

Аз съм била при него за регресия. Честно, не съм сигурна какво да кажа - 'видях се'/в кавички, защото ми е трудно да кажа дали съм се видяла, или е било плод на фантазията ми /като малко момичнеце, около 5-6 годишно и втори път като млада жена/. Момиченцето носеше книга, на корицата на която имаше знак , изобразяващ моето име/цвете е/.

От друга страна, аз съм много земен типаж, не вярвам лесно на нищо, искам обяснения за всичкои ако не са ми достатъчни и  по моята мярка за достоверност, съм недоверчива. Не ме питайте защо съм ходила, от любопитство, разбира се. Дали бих повторила - не знам.

пс. да допълня - когато чета за такива неща, 90% са , че са били принцеси, владетели и не знам си какви още. Аз не съм се 'виждала' като такава, обикновено дете и момиче бях/ако съм била аз изобщо/. Струват ми се твърде измислени тези истории, че са били разни кой знае какви там главозамайващи фигури, по-скоро ми говори за разни липси към момента. Не, че вероятно не е имало и такива/но са твърде, твърде малко /.

# 199
Предварително се извинявам ако не е по темата.
Миналата година когато баба ми беше тежко болна и малко преди да почине,сънувах че сме в къщата ни на село.Аз,ММ и майка ми сме навън в двора и гледаме към прозореца на стаята на баба ми.В този момент чувам нещо като глас,който ни казва,че дядо ми(покойник от 13год.)е дошъл да постои при баба ми и не трябва да влизаме вътре в къщата.Баба ми почина след около седмица.

# 200
аз си харесах този блог, когато се ровех за регресията http://regresia.weebly.com/105710831091109510721080-10541090-108 … 107210901072.html. Харесва ми как знае то4но кога и какви въпрос да зададе воде6тия.
Определено ми разпали лЮбопитството и планирам да се подложа.

Аз съм била при него за регресия. Честно, не съм сигурна какво да кажа - 'видях се'/в кавички, защото ми е трудно да кажа дали съм се видяла, или е било плод на фантазията ми /като малко момичнеце, около 5-6 годишно и втори път като млада жена/. Момиченцето носеше книга, на корицата на която имаше знак , изобразяващ моето име/цвете е/.

От друга страна, аз съм много земен типаж, не вярвам лесно на нищо, искам обяснения за всичкои ако не са ми достатъчни и  по моята мярка за достоверност, съм недоверчива. Не ме питайте защо съм ходила, от любопитство, разбира се. Дали бих повторила - не знам.

пс. да допълня - когато чета за такива неща, 90% са , че са били принцеси, владетели и не знам си какви още. Аз не съм се 'виждала' като такава, обикновено дете и момиче бях/ако съм била аз изобщо/. Струват ми се твърде измислени тези истории, че са били разни кой знае какви там главозамайващи фигури, по-скоро ми говори за разни липси към момента. Не, че вероятно не е имало и такива/но са твърде, твърде малко /.

Това, че всички се били виждали като принцеси и т.н. е просто нечия измислица, която се тиражира непрекъснато на принципа: една лъжа повторена 100 пъти се приема като истина. Ми не, не е вярно. Съвсем рядко има такива свидетелства, както и рядко срещани са хората, които са важни личности на времето си. А да се набляга на такива случаи е нормално, защото те предизвикват по-голям интерес, така че не е чудно, ако е имало човек, който при регресия да е заявил, че е някакво известно от миналото име, тази регресия да бъде избрана и представена на вниманието на читателите, за да събуди интерес към регресията. От хора, които са били на регресия нито един не е споделял пред мен, че е бил "някой" преди, всички се виждат като обикновени хора, болшинството даже се виждат като бедни, водещи тежък живот. Но се запомня, разбира се, случаят на някой, който е бил Давид, а не на бедняка, едва свързвал двата края цял живот Mr. Green

# 201
  • София
Аз пък от всички истории от регресии, които съм прочела, нито в една нямаше принцеса. Rolling Eyes

# 202
  • Stavanger,Norway/ Varna
Именно. 4ак има6е една, която бе6е горила ли, змия ли, или и двете, така и не се разбра. А прави ли ви впе4атление, 4е 4есто се прераждат в няколко живота долу- горе в един район  Thinking

# 203
Записвам се, че много ми е интересна темата. Предпочитам да си мисля, че умираме и няма нищо след това. Иначе спомените ще тежат много.

# 204
Записвам се, че много ми е интересна темата. Предпочитам да си мисля, че умираме и няма нищо след това. Иначе спомените ще тежат много.

Какви спомени?
Човек не си спомня нищо за предишните си животи, а след като приключи земния живот, вече гледа с друго око на него, не както тук.

# 205
Снощи сънувах ,че комшийката е починала.Видях погребението с най малките подробности.Сутринта изпращах мъжа ми на работа и му разказвам, естествено ми каза да спра да мисля за глупости.След малко чух ,че се прибира помислих,че е забравил нещо,а той се върнал да ми каже,че наистина е починала.Направо съм в шок  Dizzy Face

# 206
  • София
Не е кой знае колко странно, но все пак... Имам едни обеци, които много си харесвам. Най-обикновени метални, тип "дрънкулка". Купувани са мнооого отдавна, но са ми любими и често си ги нося. На скоро, една вечер, докато си разчиствах тоалетката и отварях някакви стари кремове, без да искам бутнах стойката на която си държа част от обеците. Една от гореспоменатите падна в едно старо кремче. Извадих я, забърсах я със салфетка и я върнах на поставката. След някой ден решавам да си сложа въпросните обеци и забелязвам, че тази, която падна в крема е някак си потъмняла. Явно металът е реагирал и се е повредил. Опитах се да я почистя със спирт, после със сода, но положението стана по-зле. С други думи, обецата стана неизползваема, защото тотално се прецака. Хвана ме много яд, защото наистина много си ги носех и харесвах. Вчера имах среща с познат, който заминава за чужбина за една година и мина да се видим за малко. Дава ми един подарък, аз го отварям и вътре виждам - шоколад, картичка и ...същите обеци. Започнах да се радвам като малко дете и той каза, че не ги е избрал, а е отишъл в магазина и е помолил продавачката да му предложи нещо и тя му продала тези. Много мило съвпадение Simple Smile

# 207
Много мило съвпадение Simple Smile
Хехех, наистина!
Казват, че Господ винаги знае кога от какво имаме нужда.  Wink

Между другото и на мен ми се е случвало подобно нещо, сега ми изплува спомена. Бях си наумила веднъж да си купя Розетата на Плиска на медальонче. Не бях споменавала на никого. Преди да тръгна да го търся по магазините го получих за имения си ден. Много се зарадвах, но и се изненадах от избора, който също беше на продавачката.  Wink
Нося си го с кеф.

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 18:24 от Пит

# 208
  • Сливен
Разписвам се и в тази тема - в предишната ви разказах за случка с дъщеря ми, която видя нещо и си го кръсти Плашено, после често се случваха разни странности, чуваха се мелодии, маршове, попски песнопения, светлинки, но няколко месеца нищо не се беше случвало, допреди 2-дни...Тъкмо бях взела бебето , че се събуди към 6ч., а на мен още ми се спеше, гушнах го и заспах, по едно време чувам ММ да вика "Обърни се" , в това време виждам, дори и с гръб, че стаята е осветена, все едно свети лампата, но по-приглушено, все пак достатъчно ярко, докато се обърнах изгасна. Толкова ярка светлина никога не имало. ММ ми разказа, че било като че от тавана, в близост до Иконата на Божията майка, която имаме закачена на една стена. Не съм на себе си оттогава - вярно нищо лошо не се случва при тези странни неща, които ни се случват, може и да са за добро, но ужасно ме плашат, нищо друго не поражда в мен такава паника.

# 209
Roxanna, не се плаши!  Peace
Пазят ви, до вас са, щом са до иконата, добри ще да са, които и да са.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт