Случи ми се нещо странно XV

• 174 891
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Но аз никому зло не правя. Или ти мислиш, че някой може да твори умишлено зло и да потрива ръце след това... не разбирам  Rolling Eyes
Може и още как!

# 181
"истории от хора подложили се на регресия /линк който някоя от вас любезно предостави"  Не успях да намеря този линк, може ли някой да ми го даде?

# 182
Мисля, че става въпрос за този линк или греша?

# 183
  • София
Да този е. Peace

# 184
  • на Мелмак
Между коледа и нова година имах интересни разходки насън в миналото , припомняне на отдавна забравени случки , хора , "видях се " с майка ми , каза ми нещо , което изобщо не ми хареса , но живота е такъв.....
Отдавна не ме беше посещавала , обикновенно идва , когато съм тотално объркана , понякога ме е страх от нея.
Онзиденшната среща беше спокойна , приятна , забавна , докато  не ми каза защо се е появила.
Чудя се от доста години за регресия , може би тази година ще направя и ще споделя.

# 185
  • Stavanger,Norway/ Varna
аз си харесах този блог, когато се ровех за регресията http://regresia.weebly.com/105710831091109510721080-10541090-108 … 107210901072.html. Харесва ми как знае то4но кога и какви въпрос да зададе воде6тия.
Определено ми разпали лЮбопитството и планирам да се подложа.

# 186
  • Countryside
аз си харесах този блог, когато се ровех за регресията http://regresia.weebly.com/105710831091109510721080-10541090-108 … 107210901072.html. Харесва ми как знае то4но кога и какви въпрос да зададе воде6тия.
Ооо, звучи супер, позачетох се в историите, интересни неща споделят. Да кажеш после дали си е струвало и дали си доволна от резултата!

# 187
Ооо, звучи супер, позачетох се в историите, интересни неща споделят. Да кажеш после дали си е струвало и дали си доволна от резултата!

И на мен ми харесва. Мерси за линка  Hug

Чудех се при мен се повтаря една и съща грешка няколко пъти, дали 90 години ще ми стигнат да коригирам ситуацията или ще се живее отново със същия проблем  Laughing

# 188
  • София
Вървя си по тротоара в снега и си гледам обувките как целите са полепнали с кал и какво ли не. И се сетих за една позната, която ми беше казвала за някаква паста, с която си маже обувките и не се лепи сняг по тях. Даже водата не ги хващала и т.н. И си мисля, че трябва да я питам за въпросната паста. И както си вървя, минавам покрай един магазин, а от него изскача дете. Ама буквално се изтърси пред мен. И чувам от прага на магазина: Абе еййй...Не скачай така, ще спънеш някой... Поглеждам и виждам, че това е моята позната с детето си. То овързано с шапки, шалове и не го познах в първия момент. Казвам й: Точно за теб си мислех!!! А тя добавя: Сутринта се бях сетила за теб... За протокола: Не сме близки. Последно се видяхме есента на едно изложение в Интер експо...

# 189
А каква е пастата?  Mr. Green

# 190
  • София
Всякаква в ценови диапазон 5-15 лв., не вършат кой знае колко Супер работа, но... стават. Във всеки магазин за обувки (независимо в МОЛ или по някоя уличка) ще ти я продадат.
В смисъл - ок, но чак "да не го лови (хваща) нищо....", малко като чесъна, дето предпазва от А до Я.

# 191
Относно пастата, навремето ги мажехме с течен парафин  Laughing

# 192
  • Countryside
Как пък не се лепи сняг? Изобщо ли? В тия преспи? Има импрегниращи спрейове, дето вършат чудна работа и май наистина с е лепи по-малко сняг, но не е без хич де  Thinking
По темата: забелязала съм, че понякога като си мисля за нещо и то просто се случва, но само за дреболии и то мноого рядко. Не съм обръщала внимание, просто си е съвпадение за мен. А може и да не е...

# 193
  • волно калдъръмче
Никакви импрегниращи спрейове, само китова мас.

# 194
Здравейте на всички.
Дойде и моят ред да разкажа една от странните случки, които са ми се случвали.

Един ден си напълних чаша вода с нормална стайна температура и я поставих на кухненската маса. Чашата беше порцеланова, използвана многократно. Без пукнатини или наранявания по повърхността.
След като я напълних, се обърнах с гръб, за да направя нещо в кухненския бокс. В един момент изпитах непредолимо желание да се обърна. Натрапчива мисъл, на която не успях да се противопоставя и го направих.
Това, което видях беше изключително странно и ме накара да замръзна за няколко секунди:
Водата се изливаше така сякаш самата чаша нямаше длна часст и на покривката се получаваше много правилен кърг, който в няколкото секунди на наблюдение се уголемяваше.
Поопомних се, взех чашата и я поставих на една суха салфетка. Първата ми мисъл беше, че се е спукала отнакъде. Водата в нея беше наполовина, а върху салфетката нямаше дори капка вода.
Огледах я внимателно и по нея нямаше наранявания, пукнатини или друго, които би причинило подобно изливане на вода и то от долната част.

След случката продължихме да използваме чашата и не се е случвало подобно нещо ...

Общи условия

Активация на акаунт