Дойде и моят ред да разкажа една от странните случки, които са ми се случвали.
Един ден си напълних чаша вода с нормална стайна температура и я поставих на кухненската маса. Чашата беше порцеланова, използвана многократно. Без пукнатини или наранявания по повърхността.
След като я напълних, се обърнах с гръб, за да направя нещо в кухненския бокс. В един момент изпитах непредолимо желание да се обърна. Натрапчива мисъл, на която не успях да се противопоставя и го направих.
Това, което видях беше изключително странно и ме накара да замръзна за няколко секунди:
Водата се изливаше така сякаш самата чаша нямаше длна часст и на покривката се получаваше много правилен кърг, който в няколкото секунди на наблюдение се уголемяваше.
Поопомних се, взех чашата и я поставих на една суха салфетка. Първата ми мисъл беше, че се е спукала отнакъде. Водата в нея беше наполовина, а върху салфетката нямаше дори капка вода.
Огледах я внимателно и по нея нямаше наранявания, пукнатини или друго, които би причинило подобно изливане на вода и то от долната част.
След случката продължихме да използваме чашата и не се е случвало подобно нещо ...
Това наистина е странно, необяснимо е какво се е случило, че само веднъж да се излее вода и то от здрава чаша....Нямам обяснение, действително случило се е нещо странно....