ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 61 714
  • 751
  •   1
Отговори
# 330

Големи мързели са тия от Канал Д.

Не можаха ли да пуснат малко повече от протоколното инфо за Селма и героинята й?

# 331
Кадри от док.филм с Халит Peace

==============

Приятно гледане на всички! Hug

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 00:37 от HELEN60

# 332
Добър вечер на всички!! Hug Hug
Тъкмо се включвам и съм настроена за една интересна серия!
Приятно гледане !!

# 333
Привет!
Приятно гледане!

Окончателно Джевдет ме отврати с отношението си и начините си да реагира, когато е гневен в сцените с Азизе.
И във тора серия да беше се сетила - все тази - така щеше да я раздруса, че ще забрави всичко.

# 334
Привет вииии  Hug Hug Hug Hug

я пуснете едно линкче, девойки,   Heart Eyes  лютфен  Praynig

# 335
Привет!
Приятно гледане!

Окончателно Джевдет ме отврати с отношението си и начините си да реагира, когато е гневен в сцените с Азизе.
И във тора серия да беше се сетила - все тази - така щеше да я раздруса, че ще забрави всичко.
newsm10

В този тежък момент, когато живота на детето им е в опасност той се държа отвратително с майката на децата си.  ooooh! Вярно, че не разбирам какво си говорят, но въпреки всичко не го приемам. Беше ужасно.

# 336
Галка,  Hug

http://www.canlitv.gallery/kanal-d-canli/

при мене само този тръгна.

# 337
Галенце, тук връзката е добра http://www.ecanlitvizle.net/kanal-d-canli-izle/

Ако съм на Азизе изобщо няма да го погледна. За мен това си е живо насилие и грубиянство висша форма.
Милата, толкова обнадеждена беше, като дете го разпитваше.

# 338
Много хубава сцена между Халит и Берг.

Превъзходно я изиграха. Може да не е нежна, но точно затова си пролича колко добре играят.

Няма как. Джевдет се ядоса, защото Азизе му каза за думите на Хасан. И предположи, че той не е предател, че работи за турците. Джевдет побесня. "Ти глупачка ли си?!".  Joy

Ама толкова готини бяха двамата. Всеки е прав за себе си. Само това оставаше, Васили да чуе, че Джевдет работи за турците. И без това каза, че има подозрения към Джевдет.

Сега да видим кой ще спаси Хилял.

# 339
Какво е направила Азизе ,че беше толкова груб с нея?
Тази стрелба сън ли беше? Джевдет стреля на ляво и на дясно, изтрепа сума ти народ и
се разхожда по улиците свободно, а Хилял си е в затвора. С една дума нищо  не разбрах

# 340
Тази стрелба сън ли беше? Джевдет стреля на ляво и на дясно, изтрепа сума ти народ и
се разхожда по улиците свободно, а Хилял си е в затвора. С една дума нищо  не разбрах

Това беше само сън. Не точно сън, той си представи какво му идва да направи, но се овладя.

# 341
Варна, благодаря за поясненията bouquet

# 342

Laughing Laughing Laughing сладурка  Heart Eyes Hug и аз се нареждам за гледане след рекламите  Peace

ВГ,  bouquet Майдриймче  bouquet заредих линкче, саол  Hug Hug

# 343
Като се разгневи трябваше ли така да я стиска и да я блъска? Нека да крещи, той и без това само това прави.
Но грубостта му е в 9 от 10 сцени между тях като герои без тя да има някаква вина.

# 344
Като се разгневи трябваше ли така да я стиска и да я блъска? Нека да крещи, той и без това само това прави.
Но грубостта му е в 9 от 10 сцени между тях като герои без тя да има някаква вина.

Не му се ядосвайй, сестро,  Hug Hug я го гледай къв е нервак и как рови като кокошка в шкафа на певачката.  Laughing Laughing Laughing

Опаааа, лейтенантчето не ще да повярва на главния лекар. Поиска мнението на друг относно смъртта на безсмъртния Sunglasses

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 20:56 от g_georgieva08

Общи условия

Активация на акаунт