ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 61 714
  • 751
  •   1
Отговори
# 345

Няма как Джевдет да реагира по-меко в такава ситуация. На крачка от кабинета на Васили Азизе започва да говори неща, които ако стигнат до ушите му, това означава сигурна смърт за цялото семейство. Отгоре на всичко, само минута преди това Васили му каза, че дъщеря му ще бъде обесена, ако той не докаже, че не е замесена във взрива. Напрегнато беше и за Азизе, и за Джевдет.

Но мен сцената не ме подразни този път, защото беше много добре изиграна.

# 346
Оф, ще взема да го оправдая  Thinking Thinking лош, не ами ужасен, ама ко да прай човечеца.... сега целта е не родината, а дъщерята  Whistling Whistling

Аутопсията мина - диагноза отровен  Peace

Таз пък изгони баща си  Shocked

Тая майка може да ти разкъса сърцето  Cry Cry Cry Cry

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 21:25 от g_georgieva08

# 347
# 348

Музикантите писаха на Халиде /Селма/ в Истанбул да организира митинги в защита на Хилял.

Тефо пък каза на Азизе, че писал до падишаха.  Joy

Сега накрая може да излезе, че той е спасил Хилял.  Mr. Green

Хилял се инати като магаре. Не иска да каже истината. Васили й описа подробно как ще бъде обесена в сърцето на Измир. Всички ще я гледат, майка й, баба й, сестра й, брат й. Затова тя помоли Азизе и Йълдъз да не ходят на обесването й. Те се разстроиха.

Леон каза на Йълдъз, че подозира главния лекар за отравянето на Хасан. Каза й да го следи къде ходи.

Джевдет заповяда на гръцки войник да стои край къщата на Ефта и да му докладва кой влиза и излиза.

Тефик чете конско на Джево, че бил лош баща.

# 349

Ох, че хубаво се получи накрая!  Party Party Party

Тефо ще оживее, но Джево му вкара един куршум в задника.  Joy

Мислих си, че пак ще се измъкне.

..............................

"Дай тази паричка на Кемал паша. Той има нужда от нея."

Сладур.

Много хубави послания имаше тази серия.

# 350

Ох, че хубаво се получи накрая!  Party Party Party

Тефо ще оживее, но Джево му вкара един куршум в задника.  Joy

Мислих си, че пак ще се измъкне.

..............................

"Дай тази паричка на Кемал паша. Той има нужда от нея."

Сладур.

Много хубави послания имаше тази серия.

Слънце, благодарско за разясненията  Heart Eyes Hug bouquet

И аз гледах, хареса ми  Peace

# 351
Ама Джевдет всичките ли ги изтрепа в тоя склад? Все имам чувството, че някой недоумрял ще се появи в гръб...
Много напрежение в тая серия. А Али Кемал направи нещо май съвсем неочаквано, а защо ... Заради Хилял ли??? newsm78

# 352
Ама Джевдет всичките ли ги изтрепа в тоя склад? Все имам чувството, че някой недоумрял ще се появи в гръб...
Много напрежение в тая серия. А Али Кемал направи нещо май съвсем неочаквано, а защо ... Заради Хилял ли??? newsm78

Да, каза на Джевдет, че ще му даде важна информация за Иван, но иска в замяна да спаси Хилял.
Добра работа свърши Али Кемал, но дано не се случи нещо в последния момент и пак да изпусне Джевдет оръжието.

Дано най-после стигне до него.

# 353
  • Split
Vatanım Sensin 11. Bölüm Fragmanı   Simple Smile

# 354

Берг най-после с бяла кърпа в новия фрагман. Светна й малко лицето.  Laughing Laughing

# 355
Прекрасна игра на нашите любимци

https://www.instagram.com/p/BOnPKVxAM1N/?taken-by=berguzarhalitfansbulgaria

https://www.instagram.com/p/BOnDu2sA0hD/?taken-by=berguzarhalitfansbulga
Халит е много сладък в това малко клипче
Явно зад кадър от "Истанбул киримизиси"

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 23:03 от nadejda2639

# 356
Прекрасна игра на нашите любимци

Да, наистина играха прекрасно.
Чакам Канал Д да качи серията, че да гледам пак сцената на Халит и Берг в кабинета.  Mr. Green
На Берг трябва да й плащат вредни. Напълно й вярвам като казва, че ролята я изтощава емоционално и физически.

От младите най се възхищавам на Кубилай / Али Кемал/. Имаше една сцена с Халит. Толкова уверено и добре играеше пред него. Браво!

Сценаристите трябва да му оправят час по-скоро героя. Стига е скитосвал и се е мотал в кръчмите. На него му подхожда по-сериозна роля.

# 357
# 358
Благодаря за поясненията!

# 359
Кубилай и Халит

Общи условия

Активация на акаунт