ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 61 709
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Привет! Hug

Благодаря за пожеланията!

Нося ви първото кафе за Годината и отново пожелавам на всички мир,
здраве и вяра, че ни предстоят по- добри дни!

================

Чудесна празнична вечер!

# 436

Привет в първия ден на Новата година! Hug Hug Hug

Здраве, мир и любов ви пожелавам! Hug

Благодаря за преведената част! bouquet bouquet bouquet

# 437

В четвъртък няма да има нова серия. Следващата е на 12 януари. Тогава в нашия ден ще има ново раздаване на картите, защото тръгва сериалът на Енгин А. и Фахрие по АТВ.  Дано не откъснат много зрители от нас.

И дано престанат опитите за очерняне на сериала, че при тази обстановка в Турция, всеки намек за "предателски" елементи веднага настройва хората.

# 438

Епизод 10

Сцената между Джевдет и Азизе

https://www.youtube.com/watch?v=LktFPli_98Y&t=2s

Аз: Джевдет...
Дж: Азизе. Седни.
Аз: Не искам да сядам. Джевдет, какво стана?
Дж: Седни да поговорим.
Аз: Не искам да говоря, Джевдет. Не искам нищо! Нито да говоря, нито да сядам.
Дж: Седни, казах! Трябва да поговорим. Положението е сериозно, не разбираш ли? Сядай там.

Дж: Ако искаш да помогнеш на дъщеря си, няма да устройваш такива сцени. Отговори на въпросите ми.
Аз: Както заповядате.
Дж: Не си играй с търпението ми! Хилял е заловена с някакъв младеж. Казва се Мехмед. Познаваш ли го?
Аз: Не.
Дж: Хилял  откъде познава това момче?
Аз: Не знам.
Дж: Азизе, от махалата или от училището ? В един през нощта са ги заловили с взривове. Помисли, откъде може да го познава Хилял?
Аз: Не знам.
Дж: Длъжна си да знаеш! Длъжна си! Не аз бях с тях на протестите пред склада.  Така ли не се сети да попиташ кои са тези хора, с кого е  отишла там. Не се сети, разбира се! Защото ти не се интересуваш кой е до теб, а кой стои отсреща? Не съм ли прав?
Аз: Прав си. Вече ще ме интересува само кой е до мен.
Дж: Знаеш ли какво е наказанието за взривяването на склада? Кого мислиш ще накажат? Кого ще обесят?
АЗ: Стига! Замълчи! Стига!
Аз: Джевдет, ти няма да позволиш, нали? Няма да пожертваш дъщеря си, нали?

Дж: Не разбираш, Азизе. Това е отвъд моята власт. Нямам силата да разубедя генерал Васили.
Аз: Джевдет, Хасан ми каза, че ще  сподели с мен една тайна.  Каза „съпругът ти не е този, за когото го мислиш".  Господ ми е свидетел, знаех го в сърцето си. Искал е да ми каже нещо ли? Искал е да каже ,че не си предател ли? Носиш тази униформа, но всъщност имаш тайна мисия ли?
Дж: Азизе, ти глупачка ли си? Как може да вярваш на думите на един бандит? Знаеш ли какво ще стане, ако кажеш тази глупост на някого? Знаеш ли какво ще стане, ако тези небивалици стигнат до ушите на Васили?  Ще убие всичките ни деца. Ще започне с Али Кемал, после Йълдъз. Хилял и е без това е затворена. И тримата ще ги убие  пред очите ни, Азизе! После майка ми, теб и накрая мен. Разбираш ли? Погледни ме! Погледни ме в очите! Аз съм гръцки офицер, Азизе!  Ако дъщеря ти е причинила такава голяма щета на гръцката армия, ще отговаря. А ти си избий от главата тези глупости. Няма да ги изричаш, чу ли! Иначе ще изгубиш всичко, не само Хилял.  Разбра ли? Избий си от главата тези простотии!
Аз: Господ да те накаже, Джевдет! Чу ли? Господ да те накаже. Само да не спасиш дъщеря ми, ще те убия със собствените си ръце. Чу ли? Чу ли, ще те убия със собствените си ръце!
Дж: Ставай!  Казах да се изправиш. Виж какво, ще те заведа при Хилял. Няма да се появаш пред нея в такъв вид. Вземи се в ръце.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 18:32 от varna_2

# 439
За преводите - Варна,  Hug непукистката Hug

# 440
Варна,  Hug благодаря за превода на тази сцена сцена с Азизе и Джевдет. bouquet

Много е страшен Джевдет (Халит) когато е ядосан. ooooh!  Joy Joy

Добре че в реала изглежда благ човек.  Joy

# 441

Много е хубава сцената.

Прекрасно изиграна!  Hug

Джевдет се закле да върне на Азизе родината и сърцето си, но, дай Боже,  тя  да оживее дотогава.  Joy

# 442
Цитат
Джевдет се закле да върне на Азизе родината и сърцето си, но, дай Боже,  тя  да оживее дотогава.  35
Joy Joy Joy

Голямо физическо и психическо натоварване е и за двамата.

Как ли се чувстват след това. Колкото и професионално да гледат на нещата,

това раздаване до край в ролите влияе и на психиката им. Щом разрешават и на Алито да гледа филма

сигурно преди това разговарят с него и го подготвят. Колкото и да е израснал по сетовете им, все пак е

дете. То, и ние знаем, че е филм, а преживяваме и се вълнуваме заедно с героите. Grinning

# 443
Ако видят, че е много натоварващо за него, едва ли ще му дават да гледа.

Сигурно заедно гледат, не вярвам да го оставят сам. Пък и той гледа май само кратката версия, резюмето. Нали Берг каза, че часът му за лягане е 21.30. Тя новата серия започва в девет.  

Сигурно пък в сряда следи сериала на баба си "Дирилиш". Е в такова семейство да растеш.  Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 20:40 от varna_2

# 444
Затъжих се за това сладурче. Heart Eyes

Ама и то милото си почина от папараците последните месеци. Joy

# 445
ЧЕСТИТА НОВА  ГОДИНА на целия екип ! Бъдете здрави и много щастливи ! Благодаря ВИ за всичко което правите, за да бъде тази тема толкова прекрасна ! Следя ви от години и най-накрая след три годишен  все неуспешен опит с помощта на синът ми , който ми дойде на гости от чужбина успях да се регистрирам Simple Smile Следя всичко с Берг,Халит  и Кенан  ,затова ви чета с голям интерес и искрено ви се радвам,продължавайте все така да споделяте,а аз ще ви следя  и чета докат се науча/защото съм от тия, дет бързо схващат, ма много трябва да им се обяснява/ Joy

# 446
Добро утро santa2

Благодаря на всички за прекрасните новогодишни пожелания Two Hearts

Варна  smile3525 непукистката smile3525  за преводите!

Няма нищо случайно- ето защо Али Кемал започна работа при лихваря- да помогне на баща си Wink Сценаристите си знаят работата Heart Eyes

И другата изненада в серията- Ешреф и Васили имат стари сметки за уреждане...

emilia.noni  bouquet

# 447

Здравейте и хубав ден!

Здравей, Емилия!  Hug Hug Честита Нова година!

Голямо търпение си проявила.  Grinning Хубав ден и на всички останали, които само четат темата. Но ето, виждате, никога не е късно за първи пост. Laughing Laughing

Бергюшка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 448
Халит в ролята на миньор- на него всичко му отива...  Grinning Heart Eyes

# 449

Честита Нова година!

Много щастие и успех за вас и семействата ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт