ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 61 711
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
В четвъртък ще има туитър кампания в защита на нашия сериал.

# 496
Не я слушайте вие Азизе- Джевдет като подпре гръбчето й на стената и  я целуне, ще забрави и клетви и Аллах Joy

# 497
Тази година "пеперудата" за най-добра млада актриса на Мирай й е в кърпа вързана.  Grinning Grinning

# 498
Привет! Nature Snowman wavey
Усмихнато и приятно да ви е утрото!
Слънчеви усмивки и много късмет днес! Hug

Благодаря за чудесните постове!!!

================

Прекрасна сряда ви желая! Hug

Скрит текст:

# 499
Привет! Hug Hug
Хубава сряда пожелавам!
Може днес да има нещо новичко...
Хел,  bouquet!

# 500
Феновете вече са написали сценария

За първи път виждам толкова много хора, полудели по някаква хипотетична, още неслучила се и незнайно дали изобщо ще се случи двойка.  Joy Joy

# 501
Не мога да повярвам.
Добре, а какво ще стане с Йълдъз? Нали тя заяви, че обича друг - Леон, както и той го каза в прав текст на Вероника. Надявам се, че бяха искрени, особено той. Според мен.
Или като е сгодена - край. Всичко за нея е свършило. В което не вярвам. Йълдъз с Али Кемал ли ще я сближават?!

# 502
А аз мога да повярвам в такова развитие на чувствата. Grinning Ама се чудя как ще го преглътне това една не малка категория от драгия турски зрител, защото в края на краищата ще се окаже - двете дъщери на Джевдет за двамата сина на Васили. Това си е повече от "предателството" на полковника.  hahaha Joy

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 14:03 от Katya_I

# 503
Цитат
Или като е сгодена - край.

За тогавашното време наистина щом е сгодена- край.

Но аз си мисля, че ще стане нещо и тя няма да се омъжи за доктора.

А Леон може и да е казал, че обича Йълдъз, всъщност той каза, че иска да се ожени за нея, а не че я обича  Mr. Green, но постепенно ще разбере, че обича Хилял.
Нормално е първо да си хареса Йълдъз. Тя е красива, отгоре на всичко сама му се предлага. Но лека полека нещата ще тръгнат в друга посока. Една любов между Леон и Хилял предполага много повече драматизъм, дилеми, терзания.  Според мен сценаристите са абсолютно наясно със симпатиите на зрителите и би било голяма глупост, ако не им отговорят.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 14:00 от varna_2

# 504
Е, тогава ще чакаме любовта на HILEON! Joy Joy Joy Joy

Ако не стане нещо трагично, всеки ще намери любовта си  - Джевдет ще си върне Азизе /хахахахха, албай/ят  hahaha hahaha hahaha си знае работата/ Лео с Хил и Йъ с Алито , само за Тефо и Ефта няма да има мир, ойле ми? Joy Joy Joy

# 505
Една жена от екипа е написала "Сбогом на мястото на Христо".

Може би най-сетне Джево е намерил оръжието и няма да има повече снимки на кораба.

................................

Оооо тя Хилял има да се дърпаааа. Може и доста шамари да отнесе Леон, докато се случи любовта.  Laughing Laughing

Аз не мисля, че ще има такъв хепиенд за всички. За Азизе и Джевдет може би ще е щастлив краят.

Но за Хилял и Леон може и да е трагичен. Двете дъщери на Джевдет накрая щастливо омъжени за синовете на гръцкия генерал /врага/ това е доста сладникаво. А нашите сценаристи ясно показаха досега, че не си падат по такива неща.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 14:07 от varna_2

# 506
Определено е така, ако съдим  по  сценария на филма с Б.Б. и Мехмед Г. - Любовта....... за мен. финалът е повече от тъжен...
Искам да разгърнат по-дълбоко отношенията между героите...

# 507

Не й липсват вдъхновяващи гледки на Нуран, която пише сценария в Каш, Анталия.

# 508
Зад кадър Grinning Hug  

---------------------------

От инстаграма на Пънар Peace

Един красив колаж на Vilma

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 23:15 от HELEN60

# 509

Общи условия

Активация на акаунт