ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 60 841
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Има още две странички, може да се наложи да се прехвърлим тази вечер, ако не да е готова -
НОВАТА ТЕМА

# 721
# 722
Варна Hug какъв е превода на хаштага, плийз newsm78

Даааа, Онур е единствен и неповторим Heart Eyes bowuu Two Hearts

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 18:57 от Lilims

# 723
# 724
Приятно гледане!  Hug Hug Hug

ЛИНКОВЕ ЗА КАНАЛ Д

🔹 https://www.canlitvizle.io/kanal-d
Heart Eyes Hug

точно с линковете се разправям Rolling Eyes преди все ползвах този (втория), че ми е най-безпроблемен, но сега, като кликна, ме препраща в някакъв ютюб акаунт Rolling Eyes само при мен ли е така?
Дано другият не ми прекъсва Praynig Нареждам се с два пакета пуканки, пък да видим. Този Popcorn ми е за ядене eat , този Popcorn да целя Джево, ако все пак остави някой друг да му спасява детето boo
Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 725
Вижте ги какви са сладури Берг и Халит.
Представям си вкъщи какво шоу е.  Joy

От сватбата на Бейза Шекерджи и Енгин преди две години.

https://twitter.com/Bergufans/status/819597342613630979

# 726
Да не би Азизе да каже на Джевдет за оръжието?

# 727
Отиде цялата серия с освобождаването на Хилял
При мен връзката е ужасна сигурно ще се откажа, измъчих се

# 728
  • В тъмната гора.
Всички се готвят за въстание/спасяване на Хилял.... Shocked..да видим какво ще стане.

# 729
Майко мила, голяма лудница.

Сега сигурно ще хванат Ешреф благодарение на Йълдъз.

А Азизе каза на Васили, че точно в момента на взрива Джевдет не е бил при нея. Излъгала го е предния път.

ooooh! ooooh!

Сцената между Берг и Халит беше стра- хот-на!!!!

# 730
  • В тъмната гора.

ooooh! ooooh!

Peace

# 731
Голям рев му дръпнах. Браво на Йълдъз и Али Кемал, изненадаха ме много приятно с поведението си, как всеки по своя си начин тръгна са спасява сестричката си. За Халит и Берг нямам думи, но и Селма ми напълни душата. Нито дума не и разбрах, но речта и като интонация беше разтърсваща и много въздействаща. Онези аркадашчетата също много ме разчувстваха пред килиите. Лео се отрепа да ходи при Хилял. А Вероника беше разкошна...Браво!

Кашата стана пълна...

# 732
Сега в крайна сметка от думите на Азизе пред Джевдет на тръгване останах с усещането, че тя е наясно за него, за нощта на взрива или греша..

# 733

Он нумара bowuu
Азизетка не знам как ще се извинява на мъжа си накрая Laughing той търси оръжие - тя го крие, той стрелне Тефик - тя го превърже Laughing сега и на Васката каза... ама той па взе, че не повярва Party

много ми хареса и сцената с молитвите - мюсюлманка и християнка, но.. майки  Heart Eyes omm

епизодът тръгна зле, но последният половин час беше много хубав omm bowuu

# 734
  • В тъмната гора.
Синът на Василий е в ръцете на Ешреф и ако изпълни екзекуцията синът му ще умре.

Оооооо най-накрая, щях да получа инфаркт.

В интерес на истината много ме подразни Едип ханъм, цитирам - " От твоята саможертва ще израстнат хиляди като теб"....мерси ама въобще не съм на нейното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт