ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 60 845
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Мишел Hug благодаря , много инфарктно беше

# 736
Вай беее... Леон да не тръгна сам да арестува онзи касапин Ешреф? Наистина изненадващ финал... #Crazy Praynig

# 737
Най-вероятно е тръгнал, но имам усещането, че и Джевдет непрекъснато се надяваше и очакваше, поглеждаше да се появи някой и да съобщи нещо/да направи нещо. В смисъл и той да има пръст. Ще видим.

# 738
Може и да е номер на Джевдет, който по стечение на обстоятелствата ще вземе да стане реалност яяяя... newsm78
Хайде сега баща срещу баща  Peace

# 739
Няма да става по-лесно за Джевдет, но поне отърва Хилял.
А Леон е отишъл сигурно на крака на Ешреф, за да го арестува, но.... са го хванали.
Вероятно докторчето също е в играта.

# 740
Джевдет го скрои това.

Йълдъз му каза, че Леон ще помогне на Хилял, ако хванат някой от бунтовниците, а тя познавала такъв и му каза името на докторчето. Оттам нататък Джевдет е направил плана.

Голяма драма, голямо чудо.

То не е драма, ами някакъв друг жанр. Драма на квадрат. Ако продължават така, ще си увредя сърцето.

Особено когато Азизе разказваше на Джевдет как Хилял се е родила с пъпна връв, увита около шията. И там цялата история около раждането й, такъв рев му ударих.

Прекрасно играха Берг и Халит. Повече от прекрасно.  Hug Hug Hug

# 741
Фрагмана за 12 епизод

# 742
Допуснах, че му припомня нещо от детските години на Хилял, но с движението около врата си,  помислих, че тази примка за обесването няма да и даде мира да продължи нататък икак той ще си поема въздух, нещо от рода...Отдавна не бях плакала толкова. Дано поразредят драмата, много  ми идва, много.

# 743
  • В тъмната гора.
Да и, че той е казал, че ще оцелее на инат, ще живее.

При гледането на преведената серия ще пада многооо плач...
молитвата на Азизе, молитвата на Вероника, подготовката на операцията по спасяването.

# 744
Много тежко е всичко, много, много.

Не знам как издържат, как се възстановяват.  ooooh!

Поне Хилял се отърва. Тя не че скоро няма да се забърка в някоя нова беля.

Но Джевдет как ще се отърве не знам. Васили заповяда на Ставро да го убие.

# 745
Това го разбрах, че каза и за Джевдет,  и за Ешреф.
Каква Германия говореше или така ми се е сторило?

Кой знае кого представиха за Леон....

Действително темата за родината я представят по техните си начини и разбирания, като нещо над всичко друго, в същото време Азизе не можа да издържи, отиде да каже, че Джевдет не е бил с нея. Изобщо не я упреквам, ама грам. Този огън не може да се сравни с нищо.

Тефо като мишка стоеше в тълпата. Децата на Азизе и Джевдет са много решителни и на пръв поглед може да изглеждат разединени, но всъщност са готови на всичко за другия.

# 746

ФРАГМАН

Джевдет: Ако отвлечем лейтенант Леон, генерал Васили няма да пожертва сина си.
Васили: По дяволите!
Васили към Дж: Сам ще отидеш да вземеш Леон. Щом осигуриш безопасността му,  ще убиеш Ешреф.
Ешреф: Ако оръжието не пристигне навреме ....... /това ще го чуя утре/
Дж: Не се безпокойте, паша. Ще Ви донеса оръжието.
Ефта: Как сте, полковник ?
Васили към Ставро: Ще убиеш и Ешреф, и Джевдет.
Ешреф: Ако не се изтеглите от град Назили, повече няма да видиш сина си.
Васили: Няма отстъпим назад.

Бум! Застреля някого. Не ми се вярва да е Леон.
................................

Не знам сценаристите какво мислят, но аз не смятам, че Джевдет повече може да остане между гърците.

# 747
Мисля, че Васили излъга, че с писмото си гръцкият министър-председател е отхвърлил молбата на Вероника Хилял да бъде помилвана.

И сега ще излезе от конфузната ситуация точно с това писмо.

Цитат
Децата на Азизе и Джевдет са много решителни и на пръв поглед може да изглеждат разединени, но всъщност са готови на всичко за другия.

Да, колкото и спорове да имат, всъщност се обичат много и са готови на всичко един за друг.

Цялото семейство направи и невъзможното за Хилял. Заслужават поне една спокойна серия, в която да се прегърнат и да си кажат една топла дума. Тия сценаристи са егати садистите.

# 748
  • В тъмната гора.
Мисля, че Васили излъга, че с писмото си гръцкият министър-председател е отхвърлил молбата на Вероника Хилял да бъде помилвана.

И сега ще излезе от конфузната ситуация точно с това писмо.

Точно това пишеше в писмото, поне така чух като го четеше, че помилва осъдената., а той пренебрегна писмото.

Василий голяма скрита лимонка излезе.
А Джевдет да си взема семейството и по-далеч от гърците.

# 749
Директорът на Канал Д Баръш Тунай в Туитър

Толкова пъти четох сценария, гледах и готовата серия. Добре де, защо пак плача сега?

Joy

Скрит текст:
Baris Tunay ‏@baristunay  1h1 hour ago
O kadar senaryoyu da okudum, ham bandi da seyrettim. İyi de simdi gene neden agliyorum? #VatanSağOlsun  #vatanimsensin #halide edip

................................

Ей тази красавица заслужава огромни аплодисменти!  Hug Hug Hug

Халит също.

Общи условия

Активация на акаунт