ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 61 713
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
...но ще я огорчи ако си помисли,че не го е  направил от любов и копнеж по нея,а да си осигури алиби.

Да, може би ще има такъв момент, за да създадат отново напрежение между тях.

Васко е побеснял и със сигурност Джевдет ще трябва да използва факта, че е прекарал нощта с Азизе като спасителен пояс. Иначе не знам как ще се измъкне. Друг е въпросът  колко ще повярва на това генералът.
Все пак Азизе му е жена, има интерес   да го прикрие.

# 76
Наде, аз си мисля, че Вероника изгледа Джево така заради караниците му с Азизе. Тя видя много добре през прозореца, че Джевдет влачеше Азизе към конака. Можеби и заради това реши да й помогне после да се изнесе. Има някакво съчувствие между двете понеже са съпруги на военни и се съобразяват със службата на мъжете си, пък нали Вероника и Джево обичат да си правят саркастични коментари. Един вид му каза: "Можеш да си велик полковник, но не можеш да се оправиш с жена си".

Също така не мисля, че Джевдет отиде при Азизе заради алибито - напротив, оставайки с нея се лишава от такова, защото никой друг (освен Вероника) не знае, че Азизе не е била в конака по това време  Peace
Според мен, след изпълнението на мисията реши да се "награди", защото и преди това едвам се сдържаше.
Аз съм доволна, че най-накрая ги представиха като хора от плът и кръв, защото досега с това вазифе ми стояха доста идеализирано, та чак изкуствено.

# 77
Кате,помислих си,защото не е редно за онези времена да се показва в такъв
съблазнителен  вид пред друг мъж,а в погледа на Халит се четеше изумление

# 78

Хелоу, девойки!  Hug Hug Hug

Благодарско ви за оставените следи  bouquet bouquet bouquet
Вече съм на линия и в готовност да диря и азе оръжието  Laughing Laughing за сабята стана ясно, че се е огънала нощес, ама това още не съм го видяла  Sunglasses ще наваксам и ще се изокам и азе после  Laughing Laughing Laughing

Фрагманчето с превода на Варничка  Heart Eyes Hug bouquet

# 79
За настроение - от Хюля  Laughing Laughing Joy

# 80

Хелоу, девойки!  Hug Hug Hug

Благодарско ви за оставените следи  bouquet bouquet bouquet
Вече съм на линия и в готовност да диря и азе оръжието  Laughing Laughing за сабята стана ясно, че се е огънала нощес, ама това още не съм го видяла  Sunglasses ще наваксам и ще се изокам и азе после  Laughing Laughing Laughing

Фрагманчето с превода на Варничка  Heart Eyes Hug bouquet

Галка newsm51 много се радвам, че отново си сред нас Peace

# 81
И аз не мисля, че Джевдет е отишъл при Азизе, за да има оправдание пред Васили. Възможно е обстоятелствата да го принудят и Азизе да трябва да потвърждава тази версия, но не е нарочно.
Беше въпрос на време да махнат сабята, както нарекохме причината да не са заедно досега. Останат ли насаме - те се желаят, близостта ги подлудява, поне така го усещам. А когато са далеч от друг се носят в сърцато и мислите си. Видяхме реакцията на Азизе след разговора с Тефик, видяхме и Джевдет при споменаването на жена му в много ситуации. Той иска съпругата си, върви след нея при всеки удобен момент, не следи толкова порасналите си деца, които вършат щуротии, колкото Азизе. Само при мисълта, че тя ще се премести в другата къща и няма да е до него - настръхва, а при мисълта, че Тефик е около нея - побеснява от ревност.

Галка,  Hug Hug Hug!

# 82

Галка, здравей отново!  Hug Hug Hug

Когато забравим да се усмихваме, ще има кой да ни напомня.  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за фрагмана.  bouquet

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 21:02 от varna_2

# 83
  • София
 wavey wavey wavey

ВАРНА, bouquet ГАЛКА  bouquet

Mydream bouquet"... Само при мисълта, че тя ще се премести в другата къща и няма да е до него - настръхва, а при мисълта, че Тефик е около нея - побеснява от ревност. ....."

Смятам,че ДЖ единствено за това отиде в къщата ,не е мислил  за алиби,а просто да провери дали Тефик не е заедно с Ази newsm78

# 84
Гале, привет!

Усмихна ме! Heart Eyes Благодаря ти за буквичките!  Flowers Rose Flowers Rose

=============
От днес  Hug

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 21:49 от HELEN60

# 85
Номинациите на Akademik Kalite за 2016

Най-добър сериал

Aşk Laftan Anlamaz
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Muhteşem Yüzyıl Kösem
Vatanım Sensin

Най-добър актьор

Burak Deniz
Burak Özçivit
Furkan Palalı
Halit Ergenç

Най-добра актриса

Bergüzar Korel
Demet Özdemir
Hande Erçel
Nurgül Yeşilçay

Най-добра музика към сериал

Anne
İçerde
Muhteşem Yüzyıl Kösem
Vatanım Sensin

# 86
Кой ще ги избира, има ли къде да гласуваме newsm78

# 87

Номинациите са направени от седемчленно професионално жури.

Няма линкове за гласуване, предполагам пак журито ще определи и победителите.

# 88

Номинациите са направени от седемчленно професионално жури.

Няма линкове за гласуване, предполагам пак журито ще определи и победителите.

Остава ни само надеждата, че спечелим в някоя категория Grinning

# 89
Добро утро и хубави почивни дни!  Hug Hug

Името на върха - "Ти си моята родина"

Общи условия

Активация на акаунт