ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 60 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Звездите му го говорят Joy Joy Joy

-------------------

Това ли беше?

# 46

Каква беше тази бъркотия накрая.

Не разбрах свърши ли серията?

Казаха, че след рекламите ще пускат фрагмана.

Тези сцени с възванието не ги ли даваха по-рано?

Хубава беше серията. Заплетено стана. Днес изобщо не съм прескачала, гледах всичко. Значи не е имало досадни моменти.

Нещата между Леон и Хилал също вървят добре. Ако чувствата на Леон са наистина към Хилал, Йълдъзка ще побеснее. Но така й се пада. Наистина много егоистично същество.

# 47
Благодаря за превода на Дария!

# 48
Хахахха! Те направо удариха баш романтиката....на бели чаршафи с бродерия, на свещи...Но много разделени в леглото ми се видяха, поне като ще го правят дано режисьорите си свършат работата.

Хасан да не би да каза истината на хемшире Азизе  Grinning?

# 49
  • Split
   9. epizoda - fragman.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 50
Динамичен и романтичен епизод, трейлъра също Grinning

# 51
9 епизод, фрагман 1

Хасан: Ядоса ли се, сестра... когато разбра, че е станал грък?
Азизе: Моят съпруг замина от Солун на фронта и загина за родината. Човекът, когото  си видял не ми е съпруг. Той е мой враг!
Васко: Предателството, Джевдет, унищожава всички връзки.
Леон: Когато попаднахме в засада, ме удари, за да загубя съзнание. Преди избухването на склада ме отпрати. Това не е ли достатъчно, за да предизвика подозренията ни към полковник Джевдет?
Хасан: Съпругът ти...Гръцкият командир... Той не е този, за когото го мислиш, сестра.
Васко: Цял живот се съпротивлявах, полковник. Борих се с османците. Борих се с богатите, с търговците. Но не можах да бъда като теб.
Джевдет: Хайде, кажи. Къде е оръжието?
Хасан: Ще ти кажа. Ще ти кажа при кого е оръжието.
Васко: Някой се опитва да ни хване в капан.  Къде беше, когато взривиха оръжието?

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 23:04 от varna_2

# 52
Дано Азизе научи истината, в смисъл, Хасан да не гитне преди да я изрече....

# 53
Варна bouquet благодаря за превода Hug

Азизе най- после ще и светне сигналната лампичка Grinning
Но... примката , около врата на Джевдет, се стяга застрашително... Praynig

# 54
Дано Азизе научи истината, в смисъл, Хасан да не гитне преди да я изрече....

Абе не знам дали е хубаво да научава, защото ще изтича радостно да съобщи на Тефик, че мъжът й не е такъв предател за какъвто го смята.

Защото Тефик й каза, че той е заложил капана за Джевдет, за да му попречи да намери оръжието.

И няма да се поколебае да го убие в името на родината.

# 55
Е, каквото и да изтича, в началото на сезона няма да му се случи нищо на Джевдет, най-много да го вкарат в затвора и без това скоро не са го използвали. Grinning

Вероника ще му помогне, тя обича да помага, Ефталия има добро сърце, Азизе ще го приюти, не го мислете Джевдет, той си знае работата. Ако беше да умира - през какво не е минал?!
Мисията му на този свят е друга, не да умира. bowuu

--------------------------------------------------

Варна, нищо не с знае - коя сцена след коя е. Може Хасан първо да каже къде е оръжието на Джевдет, а после да е сцената с него и Азизе. Ако изобщо успее /най-вероятно няма, но не се знае как е замислен сериалът/. Във фрагмана е обратно.
Благодаря за превода! Hug bouquet Hug

# 56
# 57
Цитат
Варна, нищо не с знае - коя сцена след коя е. Може Хасан първо да каже къде е оръжието на Джевдет, а после да е сцената с него и Азизе. Ако изобщо успее /най-вероятно няма, но не се знае как е замислен сериалът/. Във фрагмана е обратно.

Мисля, че нито ще успее да каже къде е оръжието, нито кой действително е Джевдет.

Но дори тези думи от фрагмана са достатъчни, за да се замисли Азизе. Може би Хасан няма да успее да й каже истината, но ще я тласне тя да я търси.

Но с това оръжие какво ще правим, божкеееее!  Twisted Evil Twisted Evil

Искам най-сетне да го намерят! Писна ми от него. Да измислят друго вазифе на Джевдет.

# 58
Варна,благодаря за фрагмана
Дали ще успее или не Хасан да каже направо истината не знам,но това което каза мисля,
че е достатъчно на Азизе да и светне лапичката
Ето това трябваше да направи отдавна Джевдет,а не сабя да вади
Азизе само това и чакаше.Бързо,бързо спря да прави муцки

https://www.instagram.com/p/BODUfaMA_oG/?taken-by=berguzarhalitf … ulgaria&hl=en

# 59
Добър вечер! Защо няма повторение тая вечер или ще е по късно?

Общи условия

Активация на акаунт