~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 4 ~

• 64 779
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Наде, аз чувам същото.  Peace Предполагам, че ще си права. Hug Мерси за преведеното интервю на Фуркан.  bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy

Хи, хи, хи, нали е с мноооого коса, та чак и с четка го реши, tooth че и го издухва. Joy

`

# 166
Снежи, Simple Smile очаква се превод и на другите части от интервюто с Фуркан.
NEW

# 167
НадеHug мерси за първата част, пък другите, като дойдат.  Hug Подругите са бързи по принцип. Wink

# 168
Имаме страхотен втори фраг, Party но все още непреведен на руски.
Онурчик бързо сваля гарда. Heart Eyes Party
Филиз и Ерол ме разбиха, Joy а на Бетюл и се провалят за пореден път плановете, Party и е яхнала метлата. afwitch
https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239824%2F41309 … l_wall_-116464248

Ляле му показа снимката и лорда си призна Heart Eyes за хотела.
Скрит текст:
- Когда вспомнила, что в медовом месяце ела шоколадную клубнику, разозлилась! Подумала, кто эта шоколадная клубничка?
- Хорошо, я признаюсь..

Скрит текст:
- Ты не простил меня все еще. Ты не обнял меня, когда спал!
- Не обнял?!

Имаме и превода на втора част на интервюто с Фуркан, за което благодаря на рускините, страхотни са.
Скрит текст:
Интервью Фуркана в журнале декабрьского выпуска
!только репост! Перевод от нашей группы vk.com/demfur_no309_furdem
Часть 2
Вопрос: Роль Онура вам близка "Что Онур делает и не делает" Есть ли такие вещи?
Фуркан: У онура на самом деле есть достоинства, притягивает своё внимание , мужчина в мечтах, домашние бытие. Что заставляет,даёт женщине почувствовать это бытие, но в тоже время материальный угол очень важен в мужчине. "Если богатый женщина смотрит совсем по другому или есть кто не посчитает это важным, это есть во многих" Как один математик есть. Но Онур один характер. У него своя материальная возможность большая, к тому же вежливый, человеческое отношение, на первый план показывает характер господина. Я вижу себя близко к его "Господину". Я в жизни показываю тот характер и рисую самую большую точку, мы подходим друг другу в этом, по-моему это подходящее приближение. Ему, классно одеваться, у меня напротив сторона до того,как посмотреть на образ смотрю на качества в человеке. Одежда это то, что делает материальное состояние с человеком, мое отношение к людям это энергия внутри. Кстати, не один я такой, человек покажет свою плохую сторону.
Вопрос: 30 лет не давно было. Этот критический поворот,что дал Вам почувствовать?
Фуркан: Критики быть все говорят. "30 лет слезы" говорят это у вас есть. Кроме того все что вокруг меня с большим плюсом, минус в пяти возрастных категориях у моих друзей есть. Для меня 25-35 промежуток. Следовательно очень много слышал эти слова "30 лет слезы". Но какая скупость если спрашивать о значение, действительно у меня не было просветления, но конечно это номер два, я считаю до трёх, но не много я стал более зрелым. Цифра различие или более зрелым должен быть я, думаю я так. Но внутри "30 мне, это давай сделаем так так-разным", таких пожеланий нет. Я встал,проснулся и 30 мне стало, хорошо уже.

Предстои още едно интервю с него за списание Ixir Life.
Видео.

https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239825%2Fcbea7 … l_wall_-116464248

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 16:51 от Neidjal

# 169
Здравейте  Hug
Супер фраг, значи прояви разум и реши да му каже, сега ще се разберат  Heart Eyes ей така обичам, когато не продължават дълго интригите Mr. Green
Благодаря за интервютата и снимките на Фукси Heart Eyes
Явно както казвате ще видим Миник Лорда другата година Crossing Arms

# 170
Здравейте  Hug
Супер фраг, значи прояви разум и реши да му каже, сега ще се разберат  Heart Eyes ей така обичам, когато не продължават дълго интригите Mr. Green
Благодаря за интервютата и снимките на Фукси Heart Eyes
Явно както казвате ще видим Миник Лорда другата година Crossing Arms
И аз Тери, Simple Smile и аз. Party
Превода на фрага от подругите.
Скрит текст:
Перевод:
Лале: ай нет упаси Аллах. Больше вовсе не буду ничего скрывать или плести дела за твоей спиной и т.д. Ты что не простил меня? И ночью не обнял меня, когда спал.
Онур: не обнял?
Сонгюль: ну герой, готов?
Халюк: готов.
Йилдыз: Фикрет???
Шади: хоп хоп хоп. Аллах Аллах. Что ты делаешь Бетюль?
Эрол: ты мать моих детей, ты женщина моего дома.
Филиз: вам не понравилась?
Сонгюль: именно такой же есть и у меня дома. Я его подарю тебе.
Йилдыз: это антика, антика.
Лале: наша задача была другой.
Нилюфер: мы ведь ищем клубнику в шоколаде.
Лале: в мед.месяце съев клубнику в шоколаде(горьком) я взбесилась. Кто же эта клубника в шоколаде(горьком) подумала я?
Онур: Я признаюсь....

Още снимки на Фуркан от фотосесията за списанието.
Видео с него.
https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239826%2Fvideo … Fpl_-116464248_-2
Снимките не са добре направени. Confused

# 171
Онур колко учуден, че Лалето му казва, че не я е прегръщал докато са спали hahaha

# 172
 Здравейте Hug

Много съм щастлива ,че попаднах на ВО през лятото.

По -истински   истории от реала  не съм гледала в турски сериял.
Няма лудници, болници, затвори на всяка цена.Супер е !!!
И кастинга на ниво.
Май ще успеят да го завършат  подобаващо!

И сигурно богатите ще клекнат пред естественото и сърдечно поведение на бедните  newsm78

А по-гадна от сестра и Бегюн не съм срещала.
Толкова злоба и завист  за красивата им любов  провокира за реванш и мисля ,че ще си го получи  Mr. GreenMr. Green

Горкият Керем без вина ,виновен.

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 22:17 от sebilMM

# 173
# 174
Ма Фукито изглежда много добре в такива дрехи  Crazy

# 175
С атлетично тяло е и всякакви дрехи му ходят.
Наскоро попаднах на негови снимки от различни времеви периоди, много е различен, но всякак е симпатяга.
По повод интервюто му до тук, много е обран и доста премерен в изказа си, допада ми казаното от него.

# 176
С атлетично тяло е и всякакви дрехи му ходят.
Наскоро попаднах на негови снимки от различни времеви периоди, много е различен, но всякак е симпатяга.
По повод интервюто му до тук, много е обран и доста премерен в изказа си, допада ми казаното от него.
Добре, че се е отървал от оная аблата на Чачун  Stop Че по едно време е бил под нейното крило  Tired

# 177
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Наде, Нарцис, Себи, bouquet bouquet bouquet

За ВО вече няма значение, ама все пак.  Peace

3.   ASK LAFTAN ANLAMAZ   SHOW TV   20:55   00:11   5,75   13,12
20.   YUKSEK SOSYETE   STAR TV   20:33   23:08   2,88   6,37

http://www.ranini.tv/reyting

Нашето момче спечелило награда. Party Party Party

Цитат
Фуркан Палалы выиграл номинацию "Лучший комедийный актер" от #AkademikKalite. Поздравляем!

Приятен ден! bouquet

# 178
Здравейтеее. Party
Да, Фуркан е спечелил награда на AkademikKalite за най-добър комедиен актьор, да му е честита.

SET/NEW
С новата актриса, която, ще се присъедини.

С новия актьор, който, ще се присъедини.
Да видим другата актриса, която бе снимана в цветарницата на Сонги каква, ще го играе......може да е домашна помощница на Ляле препоръчана от майка й.

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 20:06 от Neidjal

# 179
Побут  Mr. Green

Да идва сряда, че съм  smile3539 smile3539 smile3539

Да не е спам  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт