Мнения за името Стан

• 4 514
  • 39
  •   1
Отговори
Мнения за името Стан!

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 10:25 от bubanka

# 1
  • София
Ако фамилията на детето ще бъде с английско звучене – става, иначе въобще не ми харесва.

# 2
  • София
Ако фамилията на детето ще бъде с английско звучене – става, иначе въобще не ми харесва.

Съгласна, иначе по-добре да е Станимир, Станислав или нещо подобно, въпреки че не съм фен на тези имена.

# 3
  • Майна Сити
Имам приятел, който се казва Слав.
Някак си името ми звучи незавършено, нито Стан ми харесва, нито Слав...

# 4
Кучешко име ми е.

# 5
Абсурд, не бих кръстила така детето си.

# 6
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Имам приятел към който се обръщат със Стан,но цялото му име е Станислав.Да отбележа,че той живее в Щатите.Иначе само Стан  newsm78 тц не ми допада.

# 7
  • София
Аз имам познат Станул, честно казано предпочитам Стан.  Simple Smile

# 8
  • Бургас
И на мен не ми допада.

# 9
Или Станчо  Laughing  Стан ми харесва.

# 10
  • София
Или Станчо  Laughing  Стан ми харесва.

Най-добрият приятел на ММ е Станимир и всички му казват Станчо, не мога да го разбера това.  Laughing

# 11
  • София
звучи ми незавършено

# 12
  • Варна
Стан... Не ми харесва.
Все ще трябва да се обръщат някак към него. Стане? Laughing Станчо или Станко..
Освен това българската  дума си има значение, което някак не ми се вързва с име на човек.
Скрит текст:
(Може да нарекат сестра му Хурка Twisted Evil)

# 13
Харесва ми. Имам двама приятели - Станислав и Станчо, на които им казваме "Стан". Нищо му няма и като обръщение, слагането на "-е" накрая изобщо не е задължително. "Стан, ще ми подадеш ли книгата" си звучи съвсем нормално Simple Smile
Ако името ви харесва, не виждам проблем да кръстите детето си така. Както и не виждам смисъл да се дават дълги имена, които да се ползват само за административни цели, а всъщност човек да прекара живота си с краткото си име.

# 14
  • София
Звучи ми като име на робот.
А ако му добавиш типичните български окончания при обръщение, става смешно - Стани, Станче, Станко.

Общи условия

Активация на акаунт