Забременели след ин витро - тема 32

• 47 897
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Шоши  hahaha

# 16
И аз да се запиша и да ви следя,макар че нямам много време покрай зверчето.
В тоя ред на мисли... Изказвам и оказвам изключително голям респект към родителите на бли- и тризнаци - аз с едно станах рошава, пък камо ли с повече. Мисля, че такива величия трябва да бъдат удостоени с медал, голяма парична награда, както и доживотен абонамент за успокоителни и алкохолни напитки!

Точно днес си го мислех това...представях си, че е едно и че вероятно бих успяла да си взема душ, докато спи.  Laughing И все пак, си зависи от децата. Понякога 2 може да са спокойни, като за половин бебе, а едно да е лудо за три.   Hug

# 17
Да се появя и аз. Имахме доста проблеми с близнаците, то не, че сега ги няма де- почти изгладена шийка, много контракции и така от 21 г.с. Но стигнахме до тук, макар и никой да не вярваше. Моля се да влезем поне в Новата година. Simple Smile
Честито на всички, които са гушнали своите рожби, докато отсъствах.

# 18
Бананче, ще влезете, пожелавам ти да е колкото може по-близо до термин Hug

Магнитче, това ребро пък как го спука ooooh! То съвсем не останало - леко раждане ако не се вяснеш до тогава Hug

# 19
  • Сливен
Бананче,радвам се че нещата са по-добре.Ти не ме познаваш,но сме при д-р Стефанов и бях на твоя трансфер,правиха ми тогава цветна снимка и когато изчезна от темата се разрових да разбера какво се случва с теб.Желая ти да изкараш спокойни празници и всичко да е наред до термина.

# 20
  • гр.София
Шоши, много си права. Не мога да си представя как се справят мамите с близнаци Crazy
Нашия син е нощна птица. Не заспива преди 1 часа. Снощи докато му миех дупето, че се беше наакал след банята, повърна на плочките в банята. После докато го подсушавах в стаята се напишка както го бях гушнала и наводни и паркета Joy Та посреднощ миех плочки и паркет, а той се дере с цяло гърло, че е гладен Mr. Green Хем ми се плаче, хем ми е смешно...А след баня вместо да се успи той като ококори едни големи сини очи, няма заспиване Heart Eyes
Пожелавам на всички бременелки скоро да имат подобни среднощни преживявания Hug

# 21
Здравейте бъдещи и настоящи мами, записвам се и аз в темата. Благодаря Рибочкова.
Ние с беба сме се зазимили в бърлогата и гледам навън снега и хапещото слънце  Laughing
Нямам търпение да я видим другата седмица колко е пораснала, да но не е лошо времето за да можем да пътуваме до София, ако не е ще отлагам часа.

# 22
Oesi, радвам се да те видя тук. Значи си ми била на късмет на трансфера. Simple Smile

# 23
И аз да се запиша в новата тема, не съм вече за тук, но ми е много приятно при вас Simple Smile. Пожелавам на всички безпроблемни бременности и леко раждане!Чакаме и нови попълнения !

# 24
Ох, момичета, съвсем ли не хапвате сладкиши? Аз съм си взела едни бисквитки и нещо не успявам да се възпра Wink. А после ми е гузно.

# 25
Аз хапвам - и сладкиши, и тесто. Но гледам да не е всеки ден и да не е вечер.

# 26
Бананче, радвам се да те "видя" и стискам палци да закрепите още няколко седмици положението с бебчовците  Hug Heart Eyes Praynig

Електра, реброто ми е спукано от няколко години, обаче, на девойката краката и са някъде там и ме боли като синьо, понякога едвам дишам от болка, ама това да ми е проблема сега  Mr. Green

Гледам да наминавам, когато мога, но и да не съм тук Ви мисля всички, които сте след мен  Hug Praynig Heart Eyes Другата седмица като почна да пера и прибирам дрехи в скрина, ще съм повече на линия  Whistling

# 27
И по време на бременността и сега си ям сладко, не съм се ограничавала.

# 28
Магнитче, аз също те мисля, особено като не се появяваш - така че драсвай отвреме навреме да знам, че си добре Hug

# 29
Бананче, радвам се че те виждам пак тук!
Живи и здрави, това ще е моята тема  #Crazy Хрумна ми въпрос, към вече родилите мами...какво се случва с л-тироксина след раждането? Нямам поставена диагноза някаква, но за да го държа в граници сега пия по 75...спирам ли го при кърмене, пия ли си го в в по ниска доза, какви стойности са добре да да поддържам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт