Искам да кажа ... (100)

• 50 908
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Аз пък искам да ме приюти светалчо  Heart Eyes Hug...хем ще ми разказва сладко-сладко,хем ще ме гощава  bowuu. Как ме умили с тия сладки дечица- брат и сестричка ли са? Да са ти здрави и все така да се обичат и подкрепят  Peace!
Сбъдваща, много ти е хубава и работна девойката  Hug!
Гледам за децата и дрогата по бТв Tired...
Захир,успех на интервюто  Peace.
Тонка, и аз ти се радвам и възхищавам,че хич пък не измрънка тук, а със сигурност е имало защо...Да ви е много уютно и щастливо в новия дом  Hug!
Допълвам се,че покрай споменванате тук тия дни ребра..смятам да туря едни в гювеча за вечеря. Но с прясно зеле, няма да си вмирисвам къщата с кисело  Naughty.А и освен таткото няма кой да вкуси кисело зеле, така че ....не вАжи  Whistling.

# 556
Ох. Да ви кажа само набързо: темата ми е много приятна, уютна и истинска, като сред приятели се чувствам. Винаги, колкото и гаден, тежък и смотън да е деня, тук някак си намирам подкрепа.
Прекрасни сте. Благодаря! И от сърце ви желая на всички весели, вълшебни и красиви празници! Heart Eyes

Това беше леко лирично отклонение. Мерси!

# 557
  • Бургас
svetal4o27, много мило ми стана от описаните отношения. Все така да са!

И Захир и тя как се е разнежила, че и аз покрай нея:)

Сбъдваща, чак желание за правене на сладки ми дойде от тези снимки.

Вчера джуджето оставило задача да отидем на куклен театър. Знаех какво ще дават, но добре, че все пак погледнах програмата на сайта, тъй като се оказа, че ще има и дядо Коледа, раздаващ занесени от нас подаръци. И като се започна едно вадене на огромни пакети, на торби от по метър/метър. Надали това ще е единственият подарък за детето, странно ми е такова изхвърляне.

Тази седмица мисля да я карам по-лежерно, макар че пак съм замислила коледни сладки- наред са меденките и забравените сладки.
А в петък балеринката Вики имат концерт на голяма сцена. То ще са едни емоции. Ще си поплача като Марипоса, както и си правя винаги по градинските й изяви.

Много мразя половин час преди урок да ми се обадят, че няма да има такъв. Изгубила съм време да се подготвя, да стигна до някъде, организирала съм си деня спрямо този урок и т.н и половин час по-рано някой се сеща, че му се спи, ходи му се на кафе или просто го мързи. Ядосах се.

За културата на ходене по разни събития си говорехте. Положението е ужасно. Не само, че винаги звънят телефони, ами и има зрители, които отговарят на висок глас на обажданията си. А в кукления театър децата редовно си похапват по време на представление. Токова 30 мин не могат да издържат. Ама то не е виновно детето...

# 558
 Добро утро!
Не мига да ви изчета, че имам задачи с каката, но като стана дума за концертите, да кажа вчера на какво попаднах и колко много ми се ходи, но уви, догодина ще е. Коледен концерт на орган в някаква църква. Мястото изглеждаше вълшебно  Heart Eyes. Много съм си мечтала да чуя орган на живо, много.
В дните между Коледа и НГ съпругът ми ще е в отпуск, защото повечето колеги чистят, а такива като него, ще се наложи да си пуска отпуск от този за следващата година Tired. Та, покрай този отпуск мислим да посетим някой Австрийски зимен курорт, дано не ни мине котка път.
Хубав ден от мен засега.

# 559
  • София
Светалчо, Гена  Hug
Светалчо, хич и не предполагай относно мое евентуално трудолюбие, аз съм родена с вроден мързел.  Никога не бих свършила извънредно нещо, което е свързано с труд и време, ако не е необходимо. Работя по задължение и в краен случай.  Mr. Green Дай ми да щракам с пръсти, да се веселя и да харча пари. И да се излежавам с книга в ръка или гледайки филми. Ужасно звучи, но поне съм откровена.  Grinning

# 560
Лято, в катедралите в Прага има орган и обикновено в поне няколко пъти седмично свирят по време на службите. Не е концерт, но е приятно.

Сватя и аз така. Писна ми да работя. Евентуално мога да се навия за критик на хотели и ресторанти  Mr. Green.

# 561
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светалчо, Гена  Hug
Светалчо, хич и не предполагай относно мое евентуално трудолюбие, аз съм родена с вроден мързел.  Никога не бих свършила извънредно нещо, което е свързано с труд и време, ако не е необходимо. Работя по задължение и в краен случай.  Mr. Green Дай ми да щракам с пръсти, да се веселя и да харча пари. И да се излежавам с книга в ръка или гледайки филми. Ужасно звучи, но поне съм откровена.  Grinning

Ами не звучи ужасно, да ти кажа. Звучи като за завиждане. Joy Joy
И аз бих искала да мога да така и все повече се старая в тази посока. Joy Joy

Гена, зимвам тъ тутакси. Обичам да гощавам, пък и харесвам твоето спокойно отношение към живота. Направо го виждам като страхотен кеф нашето, кога идваш?

Пропуснах одеве да отбележа Марипозка - наистина са размазващи детските представления и въобще представяния. Миналата година бях на концерт на малкия (въпросния грижовен и Обичен батко). Ами като излязоха на сцената ониямити 4-5 годишни юнаци с калпаци, с бели беневреци, червени пояси и везани ризи, че като тропнаха оназ ми ти ръченица, ми то сълзите ми сами потекоха - от вълнение, от щастие, от радост, от умиление - ей такъв коктейл. И то не само за моето, ами за всичките деца. Такива хубави, сладки, и те развълнувани.  А по-късно в ДГ имаше пролетно тържество и там също ми се доплака от вълнение, като видях едни чудни розови пеперудки да пърхат объркано и да бъркат крачетата. Прелестни дечица.
Отдавна съм стигнала до прозрението, че нацията се разкрасява все повече. Като наблюдавам от прозореца си децата в училището - ами всички са хубави, а момичетата са като феички - всички с разпуснати дълги коси, стройнички и спретнати. И друго нещо ми прави радващо впечатление - вече почти няма дебелички дечица, тук-там по някое по-пухкавко.

# 562
Много съм си мечтала да чуя орган на живо, много.

Не знам от кой град си, но в София често има органови концерти. Не е същото, като в катедрала, но пак е много приятно и доста епично изживяване. Снощи беше Коледния концерт. Страхотен.

Следващият е през февруари:
http://sofiaphilharmonie.bg/bg/programa?task=viewevent&itid=325

# 563
Браво на всички ентусиасти, които ходят на работа и правят и домашни меденки и т.н.
Аз тази година си поръчах 40бр направо украсени.
Другата седмица вече ще съм почивка и ще имам време да направя и някои домашни все пак. Но след работа, просто абсурд да се захвана.

Моя син вече си е дал заяката и за подаръци за рождения ден и за облекло. Щял да бъде с риза и сако.
Ризи има, но сега търся сако в ибей. Междувременно му поръчах обувки, от минала колекция на Кларкс, за 14паунда.

# 564
В църквата, в която  гимназията на големия синковец правят коледните си концерти, има орган. Класически, от по-малките като големина, но звукът пак е впечатляващ. Винаги го включват към програмата на концертите, свири дете от горните класове. Красиво е. Пък ако се случи човек да седи на столовете около органа, преживяването става почти екстремно Simple Smile
Скрит текст:

Оф, не ми се работи, ама ужасно не ми се работи.

# 565
Сесил, винаги много съм харесвала стила на Борис. Това, което виждам от снимките е един малък мъж  Peace

# 566
Само да не стане като моя, който до 6 годишен се кипреше, а после освен къси гащи друго не е носил. Сега пак подпука ризите и ще му купя две за Коледа Simple Smile.

# 567

Вярваш ли ми, че си помислих абсолютно същото в момента, който стигнах до твоя пост? Ама баш със същите думи.

Много ми е смачкано днес. Не можах да спя като хората, като тресната с мокър парцал съм.

Тарти, при вас явно са по-сериозни наводненията, при нас няма, поваля, но нормално. Сутринта имаше спекулации затворени ли са училищата или не. Не мога да си обясня на кой му е притрябвало да пуска фалшиви съобщения, че училищата няма да работят.

Сесил, и на мен ми е правило впечатление синът ти как е облечен. Моят е абсурд да го накарам да се облече по подобен начин. Освен спортно облекло нищо друго не признава. Дори едни прости дънки няма.

Ние приключихме с коледните картички, чак малко ми дотежа накрая. Детето ги носи днес в училище да ги раздава, много се вълнува. Понякога като каже нещо от типа на "Много ми е хубаво да съм добър", та ми става и на мен хубаво. 

# 568
белла, той от малък проявява претенции към облекло и обувки.
Има сигурно към 15бр ризи с дълъг и къс ръкав и държи да си ги облича. Simple Smile
Обувките трябва сам да си ги е избрал, ако не ги харесва не ги обува. Така ми останаха 2чифта чисто нови сандали, които категорично отказа да носи.

# 569

Вярваш ли ми, че си помислих абсолютно същото в момента, който стигнах до твоя пост? Ама баш със същите думи.
Вярвам Simple Smile

Тъпото е, че при мен нежеланието за работа много пречи. В момента имам да правя мънички детайли за отливки на бижута, които трябва да са прецизни до части от милиметъра, а като ме мързи нищо не се получава. Муза трябва, ама музата ми вече е запразнила Simple Smile А не мога да си чакам музата безкрайно, днес трябва да съм готова.
Щом пиша тук, значи не работя- лошо, лошо и пак лошо. А след малко почват да пристигат хуните, понеделник е, с многото часове следобед, дето навсякъде трябва да огрея ... да. Сядам.

Общи условия

Активация на акаунт