Искам да кажа ... (100)

• 51 980
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
Осмичке, кво викаш синът да се е оплакал на майка си и тя нарочно да се е объркала:))) Може, може не го бях мислила, има резон:)

Сандо, какво толкова се пулиш, боди, като боди, с дупка:) Купи на твоята, направо ще падне и и кажи, че от Бг мамма си научил за него Joy Ще ти отреже достъпа до форума:)))))

# 301
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Осмичке, кво викаш синът да се е оплакал на майка си и тя нарочно да се е объркала:))) Може, може не го бях мислила, има резон:)

Сандо, какво толкова се пулиш, боди, като боди, с дупка:) Купи на твоята, направо ще падне и и кажи, че от Бг мамма си научил за него Joy Ще ти отреже достъпа до форума:)))))

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ошашавихте човеко с тез бодита, ся няма да може да зАспи. То и аз бях впечатлена, ама ше си заспЪ като момченце. Joy Joy

# 302

Ми, ще се пуля, ми #Crazy За пръв път виждам такова чудо. Жената е практична, такова чудо няма да сложи. А достъпът до форума, може само Татмана да ми отреже, хохох, от опит го знам тва, хахах. Трета година продължавам опитите да направя тия проклети елени - лопатари, меденки, шед. Стават твърди, не могат да се ядат. Mr. Green

# 303
  • Sofia
Сандо,кво се праЙш на неразбрал..налазвай секс шоп-а и пазарувай  Peace! Няма ти остане време ни за перални,ни за тиквеник  Wink

# 304
  • София
А, не, те сигурно хората от всичко имат нужда, а и в такива кампании се набират продукти за всички защитени жилища, не само за къщите, където живеят деца. Така че каквото и да вземете, все ще е от полза Peace Аз само казвам, че съм впечатлена от радостта, която излъчват очичките на малките при вида на най-прости меки бонбони от Кауфланд, които моите презадоволени глезльовци ще подмятат из къщи 2 месеца.

Странен ентузиазъм ви обзе с тия бодита. Да не сте клъвнали всички по 1-2 малки с вечерята Wink

# 305
Белинда, аз не пия, за другите- не знам Laughing Ама малко да разнообразим глиганския аутфит  Joy Не може само с анцуг Naughty

# 306
Сандо,кво се праЙш на неразбрал..налазвай секс шоп-а и пазарувай  Peace! Няма ти остане време ни за перални,ни за тиквеник  Wink
Нямаме проблеми със секса, секс шоп не е необходим. Пералните са ми хоби. Готвенето увлечение, трайно. Секс правя между двете, има достатъчно време за всичко bouquet Хохохо, коледни гащи няма ли кой да покаже, стига с тия дефицити в мрежата Mr. Green

# 307
  • Euskal Herria
Ееех, тия бодитааа...

Първата година в супера до нас имаше бележка "Да помогнем на съседите ни, които нямат възможност,  и те да празнуват". Нямаше човек, който да не даде някаква храна. Явно нещата отиват по предназначение.
Всяка година - преди Коледа във всички магазини тече такава акция. Контейнерите се пълнят със завидна бързина. Даже за улеснение на желаещите има направо отделени щандове с пакетирани храни - за хранителната банка. Но всеки може да дари каквото желае, стига да е трайно.

# 308
Белиннда, и аз не съм пила:) Майтап да става:)

Яна, много хубава инициатива, мился че и у нас би имала успех.

# 309
Ееех, тия бодитааа...

Първата година в супера до нас имаше бележка "Да помогнем на съседите ни, които нямат възможност,  и те да празнуват". Нямаше човек, който да не даде някаква храна. Явно нещата отиват по предназначение.
Всяка година - преди Коледа във всички магазини тече такава акция. Контейнерите се пълнят със завидна бързина. Даже за улеснение на желаещите има направо отделени щандове с пакетирани храни - за хранителната банка. Но всеки може да дари каквото желае, стига да е трайно.
Ние в България сме друга бира, Янче. Краде се яко. Препродават се даренията. До нуждаещите се стигат стоки с минал срок на годност.

# 310
  • София
Аз както съм хормонално дисбалансирана и не ми работи съвсем секс драйва, като го гледам това боди, освен позиви да го закърпя, други чувства не предизвиква у мен Laughing

# 311
В кварталния ни супермаркет, сравнително голям, също има от години такава инициатива. Предимно брашно, ориз и бобови се даряват. Съответно и аз такива съм оставяла. Peace Не съм се сещала за нещо сладичко.

# 312
  • Ямбол
... Ние в България сме друга бира, Янче. Краде се яко. Препродават се даренията. До нуждаещите се стигат стоки с минал срок на годност.
Имаш ли доказателство за твърдението си? Или е от ЕЖК?

# 313
  • В Космоса
Оф, чак почнаха да ми излизат реклами с подобни мрежести долни одеждички от форума... Не можах да открия принт скрийна на тази клавиатура да ви покажа, че наистина започна да ме преследва мрежестото ви бельо. Whistling

# 314
  • Euskal Herria
Ами оставят бобови, спагети, макарони, ориз, кафе, бисквити, олио... Гледам, че и мляко също. А и детски храни, памперси. Но наистина почти всеки дава.

Общи условия

Активация на акаунт