Искам да кажа ... (100)

• 50 896
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Със сигурност бяха някаква гръцка марка, ще поровя в нета дали няма да я открия точно. Постни лозови сърми, мисля и гъбки имаше вътре. За съжаление аз още тогава като купувах и много ги харесах исках да се върна и да взема десетина консерви да си имам като ми се прияде. Тогава, за съжаление, установих, че явно не са от постоянния асортимент, само от време на време се появяваха в магазина.

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 12:13 от HighSpeed

# 346
Аз веднъж съм купувала готови сърми, но със зелеви листа от Лидл.
Веднъж съм яла и купени от Кауфланд.
И двете бяха отвратителен вкус, супер кисели листата. Не ставаха категорично за ядене.

Нощес сънувах отвратителен сън.
Прибирах се от работа по обичайния маршрут и направих катастрофа. Усещането беше отвратително.
Сутринта със свито сърце се качих в колата, така ме впечатли този сън.

# 347
  • Пловдив
Подтиснаф са! Няма сърми за меееееен!

# 348

Прибирах се от работа по обичайния маршрут и направих катастрофа. Усещането беше отвратително.

И аз сънувах гаден сън, значението му е гадно  Cry
Много ми е притеснено, дъщеря ми ще пътува другата седмица....Май аз подсъзнателно си ги викам тия сънища  Sad Направо ми  е скапано днес

# 349
Честита рожденичка, Селесте! Да ти е много здрава!

# 350
  • Mediterraneo
Селесте, здраво да е момичето ти!

Аз вчера направих 2 дози меденки и линцерови сладки. Украсата- утре. Направих и ванилени кравайчета, но крайно не ми харесаха, не знам защо така, спазвах рецептата точно до грам, а и обичам всякакви сладки домашни неща  newsm78

Имаме баба на гости, децата са много щастливи, но още от първия ден яко лигавня, не знам точно кога ще ми избият нервите на мен  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 16:09 от Тарталета

# 351
  • Пловдив
Аз спретнах къщата, довечера ще имам трима второкласника на гости, плюс налични три..... Мъжът ми веднага вика, че отивал да пиел бира....  Close Close Close Close Close Скоро ще му спра биропоя! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 352
  • Бургас
Благодаря ви, момичета, за милите думи!

Извадих сега и баницата и каквото такова. Важно е децата да се забавляват, пък родителите дали ще останат гладни...

За сарми сте си говорили. Много обичам, но не завивам лично. Веднъж купувах по препоръка лозови от Метро, ама не бяха кой знае какво.

Янтра, и у вас ще е дваж по-весело.

# 353
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз да пожелая да е честита на Селесте рожденичката, да расте весела, умна и добра!
Моля те, кажи после как реагира на стаята, пълна с балони, представям си каква радост е било!

Тарти, знам, че си строг родител, но остави ги малко да се поглезят и да се порадват на баба си, то лигнята сама ще се изчерпи в един момент.

# 354
Аз спретнах къщата, довечера ще имам трима второкласника на гости, плюс налични три..... Мъжът ми веднага вика, че отивал да пиел бира....  Close Close Close Close Close Скоро ще му спра биропоя! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Да дойда и аз тогава. Ама на винопой  Joy

# 355
  • Пловдив
Ти си луда! Кой отива доброволно в къща с 6 деца?!?!?!!? ooooh! ooooh!

# 356
  • Бургас
Svetal4o, стаята с балони беше голяма радост, наистина, част от тях заминаха за градината сутринта, но по-голяма радост и изненада предизвика подаръкът /барбарон,пуф/, тъй като нито тя е споменавала, че иска, нито ние сме обсъждали с нея, че може да й купим. Един ден го взехме спонтанно, прибрахме го и така.  Сутринта след еуфорията си призна, че от бебе си била мечтала за такъв и по-точно за лилав, а не зелен Simple Smile А ние практични с баща й, все пак и момче чакаме:)

# 357
  • Mediterraneo

Тарти, знам, че си строг родител, но остави ги малко да се поглезят и да се порадват на баба си, то лигнята сама ще се изчерпи в един момент.

Да, така смятам, засега стискам зъби  Laughing

Само да ви кажа какво ми се случи преди малко. От сутринта на 2-3 пъти валя, прогнозите са за дъжд през целия уикенд. Звъни ми телефона, от училището на децата се обаждат- имало оранжев код за валежи и преустановяват учебните занятия! Ъъъ, моля?! Знам как в Бг сме газили буквално сняг до кръста с голямата, за да я довлека( пак буквално) до училището, тук ще ми прекратяват занятия заради някакъв си код! Естествено, точно в подходящия момент, когато съм без кола  Mr. Green Както и да е, съседката ги прибра, ама продължавам да се им се чудя на порядките.

# 358
Селесте, честита ти рожденничка. Здрава и щастлива да е. весел празник. И аз съм правила изненадата с балоните. цели 250 броя според опаковката. По едно време мъжа ми вкл компресора, каза, че не можело така.

Помагайте дами!. Идеи за подарък на 7 годишна поспожица. Брат и се уреди с подарък, а за нея ми вика - ами каквото и да и вземеш лельо, все тая.

Улиците на града пусти, бях забравила какво удоволствие е да не висиш в трафик. Така ще е две седмици. Днес последен учебен ден...с ранно вземане от училище. Добре, че тати си е в къщи, та покрива. Отложи се онова лудо каране. Кои малоумник насрочва митинг за 8 часа. Ами трябваше да тръгна в 3 посред нощ.

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 18:57 от Titina

# 359
  • Пловдив
ВИДЯХТЕ ЛИ НОВИЯ ВИД НА ФОРУМА????? Съвсем новия вид. Опитвам се да се ориентирам

Общи условия

Активация на акаунт