Искам да кажа ... (100)

• 50 868
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Светалчо,  благодаря  Hug
Кате, най-вероятно от дребен съм хванала нещо Sad Той вече е на оправяне,  ама аз се бъгнах,  баща му също Simple Smile
Ако грипът не е дошъл още, какво е туй чудо,  което натръшка дечицата?  В групата им тази седмица бяха 5-6 деца  Shocked

# 436
Хахаха, Светкавице, малкия е много мъдър  Laughing

Дами и господами да я нацелуваш, Жаки! Браво за хубавите емоции.

И аз имах хубав ден, първо на раздумка с приятелки. Казах ли ви, че нашият кум, който сгаджихме с моя приятелка миналата година ще се женят на лято и сме канени за кумове. Много се радвам и пак планираме сватба. На моята сватба (13.6.2015) едната ми приятелка хвана букета. На следващата година се ожениха на 15.6.2016 На нейната сватба другата (на нашия кум) хвана букета. Като седна на масата почнахме да се шегуваме, че те са следващите, аз си отворих календара и казах миии 17.6.2017 е чудесна дата, а тя каза - да, а ти ще си чудесна кума. И сега ще се женят на 17.6. 2017, а ние ще им кумуваме  Heart Eyes
После с мъжът ми по магазините (той много обича, милия). И аз намазах рокля по тялото за новата си фигура, много съм доволна. Купихме малко подаръци, хапнахме и сега съм се размазала на дивана и мръхлея...

# 437
MIG, вируси ни пускат за да печели фармацевтиката.А ония, които са за изтребване ги пускат февруари Tired Ивайла, от 2 седмици е у дома и ще е на градина чак на 5.01.Нямам представа колко деца са в групата, но предполагам, че болните са доста.

Изпекох 4 броя от суфлето и се черпим по това време Crazy

# 438
При нас е 28С....хич не мирише на Коледа.
Май по къси гащи, на плажа ще сме.

Преди малко слушах бисерите на сина ми, ама много му куца българският. За 3 месеца е забравил всичко. Какви вариации на честит имен ден чух, така е като действа като гугъл преводач.

# 439
Титина, нали ще се прибирате в България? Тук ще го усъвършенства, децата са много адаптивни.

# 440
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И ние се размазваме - ММ е пуснал Рей Чарлз и си слушаме и се разтапяме.
А сега пусна Ела. Чао ви, отнасям се.

# 441
Аз днес се счупих от готвене. Мисля си за Коледа да направя някакви бонбони и арменски сладки, че ми се ядат.
За утре съм замислила солен кекс за закуска на малките. Мисля, че някой пуска рецепта скоро и отивам да търся в готварската.

Жаки, да го нацелуваш това малкото!

# 442
  • Бургас
Аз цял месец съм на " мама готви по-добре" Simple Smile. Никакви коледни сладки не правя, щото не ям.
Все още не сме решили къде ще сме за Нова година. То дойде, ние се подбутваме

# 443
На Копитото в момента е жестоко, вижда се много хубаво. Ако се чудите какво да правите Yum

# 444
Добра вечер на дамите и господамите!
Да споделя за сърмите и по- точно лозовите. Аз ги варя, като предварително съм изстискала сока на лимон, доливам вода, малко олио, сол. Стават ми много по- вкусни с лимона.
Светалчо, моето работно време се надявам скоро да се промени. Все пак сега се налага да крада, уча занаята  и всеки час ми е ценен. Естествено семейството е на първо място, но сега е моментът за моето обучение.
Меденки ще правя, ако децата ме юрнат за коледния базар.
И последно искам да кажа, че утре ако  си купя кисело зеле ще забъркам зеле и ребра+ пържоли в кисело зеле.

# 445
Хахаха, Светкавице, малкия е много мъдър  Laughing

Дами и господами да я нацелуваш, Жаки! Браво за хубавите емоции.

И аз имах хубав ден, първо на раздумка с приятелки. Казах ли ви, че нашият кум, който сгаджихме с моя приятелка миналата година ще се женят на лято и сме канени за кумове. Много се радвам и пак планираме сватба. На моята сватба (13.6.2015) едната ми приятелка хвана букета. На следващата година се ожениха на 15.6.2016 На нейната сватба другата (на нашия кум) хвана букета. Като седна на масата почнахме да се шегуваме, че те са следващите, аз си отворих календара и казах миии 17.6.2017 е чудесна дата, а тя каза - да, а ти ще си чудесна кума. И сега ще се женят на 17.6. 2017, а ние ще им кумуваме  Heart Eyes
После с мъжът ми по магазините (той много обича, милия). И аз намазах рокля по тялото за новата си фигура, много съм доволна. Купихме малко подаръци, хапнахме и сега съм се размазала на дивана и мръхлея...

Алечка, ама как така кумове на вашият кум?  Аз мисля, че това не е възможно по църковните канони  newsm78

# 446
Титина, нали ще се прибирате в България? Тук ще го усъвършенства, децата са много адаптивни.
Той всяко лято си е в България, но английският му е основен език, мисли на него...а и като се върнем няма да е в българско училище.
Ако е чул цялото словосъчетания го запомня, но ако е да състави той изречението .... Мисия невъзможна. Не схваща, че структурата на изреченията е съвсем различна.
Това моя и твоя, вчера и утре. А не като да не говорим на български, вкл английски едва като видя, че не ме е разбрал.
Държи се като американец, и то реднек... да отбележа и как светва, ако види англоговорящи в България.

# 447
Той всяко лято си е в България, но английският му е основен език, мисли на него...а и като се върнем няма да е в българско училище.
Ако е чул цялото словосъчетания го запомня, но ако е да състави той изречението .... Мисия невъзможна. Не схваща, че структурата на изреченията е съвсем различна.
Това моя и твоя, вчера и утре. А не като да не говорим на български, вкл английски едва като видя, че не ме е разбрал.
Държи се като американец, и то реднек... да отбележа и как светва, ако види англоговорящи в България.

Ей сега е момента да се похваля, че моето дете се научи да чете гладко на български за 2 месеца. Говори по-добре на български и...... mай е време да се връщаме.  В колата пускам българска музика и той е в екстаз. Не дава да му говоря, че се разсейвал и не чувал песните добре.Най-любима песен - Моя страна, моя България Crazy Дойде на 2 год и 3 месеца и изобщо не помни времето, когато живеехме в БГ.

# 448
Аз като си пусна български песни и си пея с тях....беше изненадан, че ги знам. Но...т.к. пея изключително "добре", ме помоли да не пея. Проблемът, е че той не ги знае и се ядосва  Laughing

# 449
Ха ха, Ред нек Simple Smile. И на моят английският му е по-силен език, а и е усвоил много типичен австралийски акцент, нямам идея от къде, но непрекъснато ми се налага да го карам да си отваря устата като говори.

Вчера имаше гости с приспиване - две българчета, които още спят и трябва закуска да им измислям, но си говорят само на английски. Аз вече не се дразня, защото разбирам, че им е по-лесно. То и възрастните сме почнали да използваме доста английски думи в разговорите ни уж на български  ooooh!

Тарти, не е нормално да се изпишка без поне да покаже, че и се ходи. Да не е настинал добитъка? Моята ме е будила през нощта ако е на зор и предишното куче го правеше. А щерката е за бой Simple Smile. Днес ще бия моя, защото от миналата седмица го карам да изчистим аквариума.

И вземете се спрете с тези рецепти. Ще ме вкарате в работа, а бях решила нищо да не правя за Коледа. Сега явно меденки ще се правят, а и тиквеник.

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 02:57 от Down Under

Общи условия

Активация на акаунт