Искам да кажа ... (100)

• 50 969
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Тони, лошо че е задължително. Добре, че при нас не е така.
Даун, без родители е нашия базар. Но явно във всяко училище е различно  Peace

Току-що пристигнаха на децата телефоните. Една грижа по-малко  Whistling

# 706
Изобщо не ми липсва сняг, нито искам да вали.
Това означава, че първите 2-3дни ще се чудя как да стигна до работа.

Разните му триколки хич не ги харесвам. Сравнително евтините са ужасни, трудноманеврени, неудобни за децата.
Хубавите са от 300лв. нагоре, а се ползват сравнително кратко.

# 707
  • Пловдив
Ей, зима е, как си позволявате да не искате сняг??? Аз по какво ще карам!!!! Вие трябва да отправяте следното пожелание - без сняг в градовете, по планините двойно!!!

# 708
Янтро, я зарежи мъжете и ела тук. Ще караме сандбордс.

# 709
  • Пловдив
Сандбордистите по-хубави ли са от сърфистите? Аз и на австралийския отбор по плуване съм фен.

# 710
  • Варна
Аз съм фенка на австралийския ветеринар по Animal planet Simple Smile

# 711
Захирче, пускам я пак, ако не съм, довечера ще ги позамета снимките (извинете, ако го правя за втори път, не помня напоследък Angry). На мен ми падна, тук е втори, по-претупан опит, не ми се занимаваше да гоня симетрия. Нещо докато се оправя с новия тертип на качване на снимки, хубаво е, че може директно от компютър да ги прикачим вече Simple Smile Някакви йероглифи виждам по менютата, не знам само при мен ли е така.. писах долу в синьото прозорче де.
Рая, много ти благодаря за информацията, помогна ми, само да ми отговорят на някои въпроси и сигурно ще я поръчаме оттам. А ти къде си, че вали сняг!?

Ами до 4 години пише, че са, хич не е малко според мен. Триколката да кажем е средна цена, около 200 (или 280 още не мога да разбера разликата в моделите). Ще я купим 2 семейства.

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 21:23 от Мъ℘♥Мяɣ

# 712

Разните му триколки хич не ги харесвам. Сравнително евтините са ужасни, трудноманеврени, неудобни за децата.
Хубавите са от 300лв. нагоре, а се ползват сравнително кратко.

За мен пък беше голямо удобство триколката. Не е била над 300 лв моята, дребната не искаше да се вози в количката, а в триколката- кеф, очичките и светваха  Sad После ставаше на колело нашата. Единственият минус е, че не става за спане  Mr. Green

# 713
Сандбордистите няма и да ги забележиш, защото на втората минута имаш две кила пясък в очите.

Ветеринарчето е готино да Wink.

Сърфистите са готини също, ама аз на толкова на вътре в океана не влизам, дори и заради готин мъж. Ту муч акули  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 15:47 от Down Under

# 714
  • Пловдив
Покажете снимка на ветеринарчето, че не мога да се сетя кой е австралиеца??????

# 715
Захирче, пускам я пак, ако не съм, довечера ще ги позамета снимките (извинете, ако го правя за втори път, не помня напоследък Angry). На мен ми падна, тук е втори, по-претупан опит, не ми се занимаваше да гоня симетрия. Нещо докато се оправя с новия тертип на качване на снимки, хубаво е, че може директно от компютър да ги прикачим вече Simple Smile Някакви йероглифи виждам по менютата, не знам само при мен ли е така.. писах долу в синьото прозорче де.
Скрит текст:
Елхата

Подготовка:

Рая, много ти благодаря за информацията, помогна ми, само да ми отговорят на някои въпроси и сигурно ще я поръчаме оттам. А ти къде си, че вали сняг!?

Ами до 4 години пише, че са, хич не е малко според мен. Триколката да кажем е средна цена, около 200 (или 280 още не мога да разбера разликата в моделите). Ще я купим 2 семейства.

Аз не виждам нищо, никакви снимки  Sad

# 716
# 717
А аз ги виждам... прикачих ги директно, с новата функция. Другите виждате ли ги, да пиша за още един бъг Satisfied

# 718
Да кажа, от телефона ги виждам. Елхата е вълшебство!!!!  Heart Eyes Искаше ми се да ги видя на голяма снимка, не на тоя малък екран. Но от компютъра- не! излиза ми само "елхата" и "подготовка" без нищо друго. Що така.. ? Tired
Леле, моята елхица, в сравение с тая красотия е нищо направо. Много красиво, Мър! Така обичам такава пищност, украски, вълшебства  Heart Eyes

# 719
А аз ги виждам... прикачих ги директно, с новата функция. Другите виждате ли ги, да пиша за още един бъг Satisfied

От компютър - виждам и двете снимки идеално, на голям монитор са супер Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт