Искам да кажа ... (100)

• 50 967
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
И аз на компютър ама не виждам нищо.

# 721
  • София
Не виждам снимките.

# 722
  • Пловдив
М. Знам го тоз. Не ме кефи. Дялан с тесла.

# 723
И аз не ги виждам.
Нямам и опция за новия изглед.
Сигурно нещо трябва да направя на компа  newsm78

# 724
Добър ден, сега се прибрах на топличко, замръзна ми всичкооо. Какъв е тоя студ, какво е туй чудо?!
Свекърва ми ми си заминава утре, положението е затишие пред буря, очаквам всеки миг да се изпокарат пак.

Бела, и аз ще махам червеното, омръзна ми, тъкмо в Тайланд ще изпопада, ще мажа с масла. После пак медна вероятно или тъмно руса. Появиха ми се бели косъмета, поне 20 са и само на едното слепоочие.
Ти какъв цвят мислиш да се правиш?

Утре ще правя меденки, децата са в радостно очакване, а мъжът ми три пъти пита добре ли съм:)) Ще се трагедия вероятно, но поне никой няма да ме обвини, че не съм опитала:)))

# 725
Момичета, получила съм странно писмо на мейла си. От някой си Стефан Георгов, с прикачен файл и пояснение - принудително изпълнение. Аз по принцип съм супер мнителна и непознати писма рядко отварям, това го отворих и вътре пише, че за повече подробности трябва да отворя прикачения файл, който е зип файл. Да ама не искам. Мисля, че е някоя шашма, която ще ми докара проблеми. Принудително изпълнение веднага го свързвам със събиране на някакви дългове, но аз задължения нямам към никой за нищо. Така че си седи и не го отварям, даже не съм го изтеглила от пощата.

Някой от вас имал ли е подобни случки?

Пуснах в гугъл търсене с името и комбинация на това принудително изпълнение с тоя човек, но не намерих нищо засега.

# 726

Аз такива харесвам  Embarassed. Ама този само на картинка е такъв. Аз искам и на истина да е здрав и корав. Не че имам избор де  Joy.

# 727
Много странно ми излизат постовете  newsm78, сякаш изскачат от нищото, а като съм пишех ги нямаше Rolling Eyes Така се губи връзката малко.

Мър, не видях снимки и аз, иначе съм от североизточна Б-я  Wink
Много е добра цената, разликата може да е изцяло от търговеца  Mr. Green, а може и да има, сравни добре описанията  Peace

# 728
Здравейте на всички!Отдавна не съм влизала тук.Но и с мен се случи същото,получих същото писмо на имейла си тази сутрин от този Стефан Гергов с прикачения файл за известие за принудително събиране.И понеже и аз не отварям прикачени файлове ,също пуснах името за издирване,естествено не намерих нищо,но  за късмет попаднах на вашата дискусия.Естествено вече го изтрих!Ако на някой друг му се е случило същото нека да сподели!

# 729
Да не би само с новият изглед да се виждат така прикачени файлове? Ма пък Захир ги вижда на телефон (мерси за комплимента!)... Иначе много добра функционалност са вкарали.

Рая, май се спряхме на междинен модел, тази била базов на най-новия, липсват ѝ доста неща, обадих се направо, че по описание не си личеше. Добре де, защо тук не вали... отивам да се ровя по сайтове за време с надежда.

Набиха ни една важна среща баш накрая на деня, кой знае до колко ще се проточи...

# 730
Искам и аз сняг, пък! Писна ми тоя кучи студ за без нищо  Crossing Arms

Мър, и аз не виждам снимката. Сигурно защото и аз не виждам новата версия.

До сега надписвах коледни картички и утре ще ги изпратя, много мило.

Шоколадовите ми мъфини се одобриха от колегите, доволна съм. Няма да има време за меденки май тази година. А и мъжът ми е на работа, сама не мис е занимава.

Тоз ветеринар не ми харесва, много е квадратен, аз обичам по-нежни мъже.
Забравих какво друго щях да казвам,...

# 731
Жаки, карамел ще правя аз. Когато започнах с червеното всички викаха ооо това е прекалено смело, а сега се нашляпаха с червените бои.
Ето това ще правя.
http://prikachi.com/images/176/8996176o.jpg

# 732
Абе гледайте си работата с нежните. Аз си ги харесвам квадратни  Mr. Green. Плюс това са по-лесни за поддръжка. Хвърляш сурова пържола някъде и да се оправя Wink.

# 733
Алечка, сладка, я кажи, ти ядеш ли мъфини като ги правиш?!! Аз от вчера ( както от почти всеки понеделник  Crazy ) съм на диета. Ползвам теб за мотивация!!!  Hug Ще опитам с НВ ВМХ и малко спорт от вкъщи, после ако взема, че съм сериозна, ще продължа и някаде другаде. Моля давайте ми зор!!! Ако чуете да съм яла, форумен линч. Не на лакомията!!  Naughty ( много интелигентно, баш преди Коледа, това само аз мога да го измисля... )

И аз днес имам да пращам детските коледни подаръци, че от кога ги моткам!!!

Цвета на косата, който Белла показа ми харесва много ама с моя злополучен опит с фризьори, направо не знам къде да ида, че да го постигна!
Някой да знае, по-скоро Мър, че май ми е съседка, читав маникюр в квартала? Около Славия? Плийййз!!!

Мисля, че се разболявам. Вчера козметичката беше болна и кашляше..с маска беше ама ..днес ми дере гърлото и кашлям. Ужасявам се да не се тръшна пак. Четвъртък след работа тръгваме. София- Белград-Загреб- Любляна. Не искам да съм болна!!! Коледните базари ме зоват!!!!!
Глупаците от booking пак са ми анулирали единия хотел... по незнайни причини, пратили ми мейл, ама аз тази поща я отварям ..веднъж седмично. Лятото ми врътнаха тоя номер за Тасос, дето платихме 900 евро апартамент заради тях, сега пак! Бясна съм им. Пусках оплаквания, не че очаквам нещо, ама тъпо ми стана!!!

# 734
  • София
Белла, този цвят е страхотен, но може би трябва да обмислиш още веднъж подтона. Този е златист като за по-мургава, топла кожа. Ти не беше ли беличка, с розов подтон на тена? На такива кожи май студен подтон повече ходи Thinking Ама питай си фризьорката, де, аз не разбирам чак толкова.

Снимките на Мър и при мен не се виждат.

Захир, инсталирай си приложението за телефони на букинга и всичко там ще си получаваш. По-удобно е, отколкото с поща, която не ползваш редовно.

Общи условия

Активация на акаунт