Искам да кажа ... (100)

• 50 962
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Захир, толкова мразя да вися по салони, че изобщо не мога да ти помогна с маникюристка, сама се спасявам Satisfied Иначе вземи се Осцилококцинум или Фитолор Хот на сашета - билкови са и укрепват имунната система, аз днес си купих Фитолор, защото мъжът ми е доста болен, а мен ме хваща гърло и леко подкашляне... и взех мерки веднага.

И ми стискайте палци, че се запъвам към една среща, най-вече да свърши бързо, пък за благополучно ще видим Rolling Eyes

Ето я триколката, последно на този модел се спряхме.

# 736
  • Euskal Herria
Доволна съм. Направих коледните картички, изпратих ги и вече са получени или някои са на път да бъдат получени. Спретнах и коледната украса. Направих сладките, подредих ги. Значи вече мога да мързелувам!
Тази година леко нетрадиционна украса, включих едни нови сладки. Но всичко се получи, харесва ми.  Embarassed
Скрит текст:
Украсата я показах в друга тема, това са сладките:

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 17:08 от YanaDG

# 737
белла, на моя монитор го виждам русо това.
Тук има обаче към 3цвята, не е само един. Ако ти го направят такова, ще е супер.

Иначе моя естествен цвят е като този, малко по-червеникав.

Мър, седалката им е супер малка на тези триколки. Ако детето е по-едро, трудно ще се събира.
Ако има вариант, вижте я на живо и прецени.

# 738
Белинда, светла съм да. Ама мога да тръгна на солариум  Mr. Green ще разгледам други тонове на този цвят.
Сесил, фризьорката ми го гарантира, че ще стане. Вярвам и, все пак от черна станах ярко червена.

# 739
  • Пловдив
Жаки, карамел ще правя аз. Когато започнах с червеното всички викаха ооо това е прекалено смело, а сега се нашляпаха с червените бои.
Ето това ще правя.
http://prikachi.com/images/176/8996176o.jpg
Алоу, ако се навапцаш преди четвъртък аз как ще те позная!?

# 740
  • Пловдив
Глупаците от booking пак са ми анулирали единия хотел... по незнайни причини, пратили ми мейл, ама аз тази поща я отварям ..веднъж седмично. Лятото ми врътнаха тоя номер за Тасос, дето платихме 900 евро апартамент заради тях, сега пак! Бясна съм им. Пусках оплаквания, не че очаквам нещо, ама тъпо ми стана!!!
И аз имах проблеми с тях. Букинг никога за нищо не носи отговорност, само посредник били. Ай ша им .... тататататата!

# 741
Жаки, карамел ще правя аз. Когато започнах с червеното всички викаха ооо това е прекалено смело, а сега се нашляпаха с червените бои.
Ето това ще правя.
http://prikachi.com/images/176/8996176o.jpg
Алоу, ако се навапцаш преди четвъртък аз как ще те позная!?
Няма, няма!  Sunglasses за Нова година ще да е

# 742
Бела, харесва ми била съм подобна, отиваше ми, а не съм мургава особено. Но това не е само основен цвят има барем три цвята кичури, ако твоята е майсторка ще го напарви. Дай колажа с различните  цветове да те видя. И аз си направих подобен и ще мисля кое да е. И тъмен шоколад ми отива, но с белите косми вече не е добра идея, остават медно и русо. То по скоро оранжево, меко беше моето, подръжката -кошмар, като на червеното, на 2-3 измиване няма цвят.

Яна, много са ти хубави меденките! Искаш ли утре да ти снимам техния антипод,а Simple Smile)))

Захар, забъркай един мощен, лют, джинджифилов чай с мед и лимони, ама колкото люто можел да траеш.
Аз така пресякох настинката, плюс Нурофен Стоп Колд, плюс витамин Ц. Дано ти размине и да си прекарате супер Hug

# 743
# 744
Твърдо съм за блондинка, много ми харесваш на тази снимка с русата коса! С две ръце гласувам За промяна:) Heart Eyes

# 745
# 746
Май правилно съм се ориентирала  Party

# 747
  • Бургас
И аз съм за руса!

Днес ходих да си поръчвам торта за рождения ми ден. След като миналата бях с Маша и мечока, тази ще съм с Елза  Whistling

# 748
Уф, да му се не види.
Избива ми херпес. Не стига, че веднъж на високосна ми се случва, ама баш сега за празника ли  Crossing Arms
Каете с какво да мажа. Намазах ацикловир. Нещо друго мое ли да направя  Tired

Янче, страхотни сладки.
На Мър и триколката не виждам, дама ми рекламен спам  Rolling Eyes

# 749
  • В Космоса
Толкова е прекрасно да виждаш детето си щастливо! Получила си е подаръка, справила се е с танца на снежинките и сега се занимава с пишкащото бебе.

Уау, Яна, колко красиви и различни сладки!

Бела, на мен с черна коса ми хареса най-много, но може и да е от определените снимки. На други може друго да реша.

Общи условия

Активация на акаунт