Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
-
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
-
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
-
Как да избегна изгарянето на бисквитките, след като последната тава изгори?
-
Как да избегна залепването на тестото за шотландски коледен сладкиш по време на разточване?
Когато не разполагам с време ,оформям ,като разточвам 3-4 кръга,м/у тях мажа с меко кр.масло ,режа на 16 триъгълника,навивам на кифли ,2 в средата ,а останалите около тях .Отгоре мажа с белтък и после сусам. 



Да споделя, че съм възхитена, а и другите вкъщи които го опитаха. Превъзходен е. Този маслен крем му дава още по- голяма плътност и вкус, а и му дава цвят, защото той си е доста тъмен, като тесто. Пресните плодове го правят изключително свеж. Силно го препоръчвам. За мен влиза в топ 10 на моите рецепти. Заслужава си! До момента никога не бях го приготвяла, но отсега нататък ще го правя винаги за Коледа. 






