Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 577
  • 717
  •   1
Отговори
# 315
На колко години е д-р Христов?

# 316
  • София
Може ли някой да поясни за какво точно става дума с тези фондове и как стои въпроса със сумата за раждането. Не знаех изобщо ,че има такова нещо. Благодаря.
Работодателят е сключил договор с някое ЗД (допълнително здравно осигуряване) и това ЗД работи с определени болници, които предоставят медицински услуги на работниците. Зависи от договора. Някои работодатели предплащат пакети на служителите си, други възстановяват разходи чрез фактури и т.н. Поема се раждане, избор на екип, упойки, престой и т.н. (според зависи).

Това е най-общо.

Ако твоят работодател те осигурява допълнително, можеш да попиташ, дали работи с "Надежда".

# 317
Само допълвам- или можеш да се осигуряваш допълнително сама. Директно с Надежда работи само ЗАД България, за другите фондове трябва да видиш кой какво възстановява и дали покриват Надежда.

Герда, пише, че е роден 74та в сайта, странен въпрос поставен така Simple Smile

# 318
Аз и по възраст обичам да си харесвам докторите. Wink

# 319
  • София
Само допълвам- или можеш да се осигуряваш допълнително сама.
Скрит текст:
Директно с Надежда работи само ЗАД България, за другите фондове трябва да видиш кой какво възстановява и дали покриват Надежда.

Герда, пише, че е роден 74та в сайта, странен въпрос поставен така Simple Smile
Оказва се трудна задача. Потребителка беше отворила цяла тема по въпроса, говори с повечето големи дружества и ѝ отказаха такова осигуряване, което мен лично ме изненада.

# 320
Супер странно, но ти вярвам, вече нищо не ме изненадва в милата ни родина. Аз звънях на 2-3 други, Москва не вярва на сълзи, че прекрасният ми работодател ме е осигурил на свястно място, но най-много ме устройва това, което имам. Обаче тези на които звънях предлагаха разни неща.

Герда,  hahaha аз бих проверила и зодията и асцендента...

# 321
Благодаря на всички за отговорите. Ще се колебая още известно време за лекар, иска ми се поне веднъж да съм посещавала лекар там преди да родя. Тонове ще водя на близо по ЗК, не знам има ли смисъл да ходя и в Надежда на тонове...?
Те в 9тия месец ли се следят всяка седмица или?
Ще почета и назад какво пише, че ми изникват въпроси вече- ако имам проблем или започне раждане на кой да звънна ако нямам следящ лекар там и т.н Simple Smile

# 322
  • София
Герда интересно Simple Smile, но това ми напомни когато преди 3г ме пратиха при д-р Михова. Отивам аз и гледам едно младо момиче, мислех че е по малка от мен, много младее Simple Smile , е оказа се че сме почти набори, но викам айде ще видим.
Може да е млада, но определено беше моята лекарка и пак ще ида сега при нея с второто Simple Smile, един прекрасен човек и лекар е.

# 323
Страхотна е Михова Heart Eyes

Nerreida, не звъниш на никого, отиваш там. Не е задължително да ходиш на тонове в Надежда. Обикновено се започват около 32а седмица.

# 324
Аз от 34-та ще започвам да ходя на тонове.
Хубавото ако ходиш там е, че се разчитат от лекарите от ЖК и така като ходиш в различни дни от седмицата можеш да се срещнеш с почти всички.

# 325
  • София
Аз от 34-та ще започвам да ходя на тонове.
Хубавото ако ходиш там е, че се разчитат от лекарите от ЖК и така като ходиш в различни дни от седмицата можеш да се срещнеш с почти всички.
Именно. Не, че като ги видиш за 2мин, ще те запомнят, но поне ще са ти познати по физиономия, ако това има значение.

# 326
  • София
Освен това запис на тонове по ЗК не се покрива, така че където и да ходиш ще трябва да плащаш. По ЗК само ги слушат няколко секунди което е нищо...
За Допълнителното здравно осигуряване и на мен са ми отказвали личен договор - щяло да излезе 1000 лева на година. Само през договор с работодател, имаме с Булстрад, но не покрива пакета бременност и раждане.

# 327
  • София
Освен това запис на тонове по ЗК не се покрива, така че където и да ходиш ще трябва да плащаш.
Скрит текст:
По ЗК само ги слушат няколко секунди което е нищо...
За Допълнителното здравно осигуряване и на мен са ми отказвали личен договор - щяло да излезе 1000 лева на година. Само през договор с работодател, имаме с Булстрад, но не покрива пакета бременност и раждане.

И аз така знам, ама помислих, че нещата са се променили към добро и затова не реагирах на информацията.

# 328
Освен това запис на тонове по ЗК не се покрива, така че където и да ходиш ще трябва да плащаш. По ЗК само ги слушат няколко секунди което е нищо...
Редактирам се в такъв случай и си взимам кофти съвета назад. И съм благодарна на работодателя си определено, моето гнездене се изразява в див онлайн шопинг- mothercare имат нова колекцийка...  Heart Eyes

# 329
Ох, а поправимо ли е, ако не е разбита фактурата? Sad Аз съм към Булстрад, мъжът ми им е казал на касата, че иска фактура за пред застрахователя, но са му дали без разбивка. Да не взема да се размина с осребряването...

Поправимо е, и моят така беше взел. Звънни и помоли,  ще ти напишат и разбивка, просто някой трябва да иде да я вземе. Но се чуй и със застрахователя си, да не изтървете някой срок или изискване. В разбивката ще пише, че е имало избор на екип, просто защото иначе няма да ти го поемат.

Общи условия

Активация на акаунт